Zaten cok erken tüm görüntüler bu şekilde olur... darısı kalp atışını duymaya inşallahEki Görüntüle 2566466
Kızlar kesemiz rahat gözüktü. Ama bebek konusunda öyle değil. Kese içinde beyaz bir şey var o bebek olabilir ama kesin değil dedi. Bebeğini gören arkadaşlarım var mı elinizde ultrason fotoğrafı?
ben keseyi gördüm ama daha minicikti 4 haftalıktı betam 900 dü doktor 30 unda çağırdı gel net görelim keseyi ve kalp atışını duyarız dedipelincgn senın ne zaman kuzum
Canım hangi ülkeye gidiyorsun bizim de bi tatil programımız vardı ama korkuyorum şimdi iptal de edilmiyor Yolculuk uzun kararsızım.Kızlae bu arada ben haftasonu yurtdısına cıkıcam dr sorun olmaz dedı
Rusya kuzumCanım hangi ülkeye gidiyorsun bizim de bi tatil programımız vardı ama korkuyorum şimdi iptal de edilmiyor Yolculuk uzun kararsızım.
Senin çok uzak değilmiş sorun olacağını sanmıyorum. Bizim bi de aktarmalı uçak heralde vazgeçicez. Uzun uçak yolculuğu yapan var mı sorun oluyor muRusya kuzum
İşte bu yüzden birbirinizin betasını sormaktan vazgecseniz keşke.. ortalama 2 kat arttıgı sürece saglıklı bebek demektir, kimisi 2 kata yakın artar kimisi 2 kattan biraz fazla artar, betanın ani fırlaması ya da cok az yükselmesi problem..Kızlar benım cuma gunu 63.75dı 4gun sonra 289.1oldu sımdı @icecreamm ın oranına gore az olunca korktum
Onu hıc bılmıyoeum kuzum :/doktor bana orada lekelenme fön olursa progesteraon ıcebılırsın dedıSenin çok uzak değilmiş sorun olacağını sanmıyorum. Bizim bi de aktarmalı uçak heralde vazgeçicez. Uzun uçak yolculuğu yapan var mı sorun oluyor mu
Ilk deneyım oldugu ıcın tecrubesız olmamız normalİşte bu yüzden birbirinizin betasını sormaktan vazgecseniz keşke.. ortalama 2 kat arttıgı sürece saglıklı bebek demektir, kimisi 2 kata yakın artar kimisi 2 kattan biraz fazla artar, betanın ani fırlaması ya da cok az yükselmesi problem..
bosuna evham yapıyorsunuz ..
Bana yasakladı 12.haftaya kadarKızlar ılıakı durumu nasıl ?bana yasak degıl dedı ama korkuyoruz
Bana Siirt’te gittiğim doktor 12.haftaya kadar yasak demişti. Bugun memlekette gittiğim doktor yasak değil dediKızlar ılıakı durumu nasıl ?bana yasak degıl dedı ama korkuyoruz
En iyisi riske atmamak bence biraz sabretmek en mantıklısıBana Siirt’te gittiğim doktor 12.haftaya kadar yasak demişti. Bugun memlekette gittiğim doktor yasak değil dedi
Bana da doktorum yasak degil dedi.Kızlar ılıakı durumu nasıl ?bana yasak degıl dedı ama korkuyoruz
Napsak bılemedım:))Bana yasakladı 12.haftaya kadar
Bildiğim kadarıyla zararı olmuyor bebek büyüdükçe eriyormuşkizlar doktor bana 1 tanede kistin var dedi bebege zarari olurmu
aynıyız bende öyle bi an evvel eve gidip yatasım var yok bacım biz işi bırakalım:)))Çok ciddi baş ağrısı çekiyorum çalıştığım için yatamıyorum da ilaç da alamıyorum