- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
En güzeli bende ilk hamileliğimde acemilikten yaşayamadıkları yaşıycam İnşAllahMerak etme canim gelir o günler debugünlerin kiymetini bil benden söylemesi ben mesela agirlasmadan gezebildigim oadar gezip yiyenildigim kadar yicem
Ben 8. Hafta gitmek istiyorum İnşAllah ayın sonunda giderimkizlar ilk doktor kontrolune ne zaman gidiceksiniz? 10 gun sonrasinda mi?
Adetten önce yapıştırdığın için mi 7 acaba şu an nasıl yükseldimi. Merak ettim seniSelam kizlar hepinize hayirlinolsun simdiden. Benimde dogum agustos gorunuuor.Benim adetten 5gun once 7 cikti beta hcg. Sat 4kasim. Sizin nasildi ilk degerleriniz ?
O zam1n benim 4+5 dz 5000 lerde idi gördüm ben keseyi o gün ifade ederken yanlis anlattim sanirimBeta 5 binlerde olunca görünüyormuş canım benim ki bbugün 2500 lerdeydi görünmedi 5 bin gelsin görünür inşAllah
Benim şu an ikiz falan mi o zaman 1700 dü keseyi gormeden onceki günBeta 5 binlerde olunca görünüyormuş canım benim ki bbugün 2500 lerdeydi görünmedi 5 bin gelsin görünür İnşAllah
Beb ruyamda gördüm pozitif cikiyodu test aynen de oyle oldu bebegimin cinsiyeti de sanirim kız. Daha once gördüğüm bir rüyaya göre
En son 1700 dü betahcg ertesi gün keseyi gördüktahmini olarak aynı gün görünüyoruz hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla getirmeyi nasip etsin inşallah bhcg yaptırdın mi hic kac cikti degerin yaptirdiysan
Aynı gün görünüyoruz
7 ciktiktan 2gun sonra yani dun tekrar baktirdim 47 cikti. Beklenen Adetime 2gun var.Adetten önce yapıştırdığın için mi 7 acaba şu an nasıl yükseldimi. Merak ettim seni
7 ciktiktan 2gun sonra yani dun tekrar baktirdim 47 cikti. Beklenen Adetime 2gun var.Adetten önce yapıştırdığın için mi 7 acaba şu an nasıl yükseldimi. Merak ettim seni
Evet canım evham yapmışımNeye göre yüksek geldi ki canım döllenmeye göre değer çıkıyor. Benim bugün 2573 olmuş seninki de normal çok şükür sağlıklı ilerliyor hepimizin öylede devam eder İnşAllah.Kess için beş bin olacakmış
Beta hcg baktımı drEvet canım evham yapmışımbugün doktora gittim kese göründü çok şükür beslenmeye dikkat dedi haberiniz olsun arkadaşlar... bir de folikasit ilacımı değiştirdi... şimdilik herşey yolunda çok şükür Rabbim gönlümüze göre versin inşallah cümlesiyle
Haftaya kalp atışıyla birlikte tüm kan tetkikleri ve beta hcg alcak canım.... sen gittin mi Dr a ?Beta hcg baktımı dr
Geceden yapmıştım ben testi aklıma düşmüştü. Normal bir insanın (Merhaba hanımlar. Temmuz annesi olurum derken ağustosa kaldım.
Bugün idrar testi yaptım ama negatif görünüyor.
Kan verdim sonucu yarın alıcam.
Yalnız çok meraktayım bu değeri düşük olan arkadaşlar evde idrar testi yaptınız mı?
Evdeki test negatif olup kanda öğrenenler var mı?
3 ay sadece folik asit canım.Kızlar benim doktorum bana folik asit dışında başka bir vitamin vs vermedi. Bir de tansiyonum olduğu için ecpirin verdi sizce normal mi ? Normal insan gibi hayatına devam et dedi. İlk öğrendiğim doktor bana resmen poşetle vitamin vermişti ben çok arada kaldım şimdi ?