- 28 Kasım 2019
- 18
- 23
Merhaba ben de 4+2 bugün beta hcg 393 çıktımerhaba arkadaşlar ben de ağustos annesi olacağım inşallah sata göre 4+1 bugün beta hcg de 352 çıktı bugün herkes değerini paylaşsın bi de katılmak isteyen olursa whatsapp grubumu kursak acaba
teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin ❤
Selam kizlar hepinize hayirlinolsun simdiden. Benimde dogum agustos gorunuuor.Benim adetten 5gun once 7 cikti beta hcg. Sat 4kasim. Sizin nasildi ilk degerleriniz ?
Selam kizlar hepinize hayirlinolsun simdiden. Benimde dogum agustos gorunuuor.Benim adetten 5gun once 7 cikti beta hcg. Sat 4kasim. Sizin nasildi ilk degerleriniz ?
Ay ne guzel ayni donemlerde anne olmuşuzBende 2017 mart annesiydim
Ben tecrubeli bir anne olarak 7. Haftayi bekleyecegin canim, gittigimde kalp atislarini duymak istiyorumRegle 2 gün kala 37.9 çıktı benim bhcg. Bugün regl günü akşam tekrar test yaptıracağım inşallah katlanmıştır değerlerim. Siz doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?
Henuz dr gitmeyi dusunmuyorum . Bende idrar yolu enf oldgu icin erken ogrendim.Regle 2 gün kala 37.9 çıktı benim bhcg. Bugün regl günü akşam tekrar test yaptıracağım inşallah katlanmıştır değerlerim. Siz doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?
Evet insan çok sabırsızlanıyor gerçekten keseyi bile hemen görmek istiyorum. Hafta içi giderim inşallahBen tecrubeli bir anne olarak 7. Haftayi bekleyecegin canim, gittigimde kalp atislarini duymak istiyorumerken gidersek sadece keseyi gorebiliyor doktor tabi 5. Ya da 6. Haftada gorulebiliyor kese de ben ilk hamileligimde tabi geyecanla hemen gitmistim adetim 3-5 gun gecikince, o yuzden ilk gebelikleri anlarim gitmek isterler erken Sabredebilen bence 7. Haftayi beklesin o kalp sesi o kadar harika ki
Merak etme canim gelir o günler deEvet insan çok sabırsızlanıyor gerçekten keseyi bile hemen görmek istiyorum. Hafta içi giderim inşallahSağlıkla kucağımıza aldığımız günler de gelsin inşallahhhh
Doktora gitmeyi bekle tatlimKızlar bu arada 28 Kasımda 37,9du değerim.
2 gün sonra yani bugün kan verdim 141,7 çıktı değer 4e katlamış neredeyse havalara uçtumikiz gebelik ihtimali olabilir mi? Ama öyle olsaydı daha fazla olurdu sanki değerler