2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
merhaba arkadaşlar ben de ağustos annesi olacağım inşallah sata göre 4+1 bugün beta hcg de 352 çıktı bugün herkes değerini paylaşsın bi de katılmak isteyen olursa whatsapp grubumu kursak acaba
Merhaba ben de 4+2 bugün beta hcg 393 çıktı Herkese göre değişiyor sanırım. Doktorum haftaya cuma gel dedi.

Ne kadar güzel bir ortak noktamız var kızlar hergün allaha şükretmek lazım bir mucize yaşıyoruz Yüzbinlerce insan çocuk sahibi olamıyor bir sürü para döküyorlar bu işe allah onlara da versin amin

Selam kizlar hepinize hayirlinolsun simdiden. Benimde dogum agustos gorunuuor.Benim adetten 5gun once 7 cikti beta hcg. Sat 4kasim. Sizin nasildi ilk degerleriniz ?

Merhabalar, ben hamileliğimi apandis, idrar yolu enfeksiyonu ve böbrekte kum taş olabilir ile birlikte öğrendim. Şimdi de doktordan çıktım ufacık da kesemizi gördük 4+3 müşüz çok heyecanlı ve çok başka bir duyguymuş açıkcası beni ağlattı . Hepimiz kucağımıza sağ salim alırız

Selam kizlar hepinize hayirlinolsun simdiden. Benimde dogum agustos gorunuuor.Benim adetten 5gun once 7 cikti beta hcg. Sat 4kasim. Sizin nasildi ilk degerleriniz ?

daha çok erken yapmışsın canım.Zaman geçmiyor böyle olunca bekle o yüzden derim. Ben ilk adetime 1 gün varken 103 çıktı değerim. Ama bu kişiden kişiye değişiyor. Arkadaşımın bat tan 3 gün sonra 50 idi ama üç kat artış gösterdi. Yani demek istediğim yaptırma kan testi ve bekle reglin geçsin 3-4 gün. Boşuna stres oluyor insan.

Regle 2 gün kala 37.9 çıktı benim bhcg. Bugün regl günü akşam tekrar test yaptıracağım inşallah katlanmıştır değerlerim. Siz doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?

Regle 2 gün kala 37.9 çıktı benim bhcg. Bugün regl günü akşam tekrar test yaptıracağım inşallah katlanmıştır değerlerim. Siz doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?
Ben tecrubeli bir anne olarak 7. Haftayi bekleyecegin canim, gittigimde kalp atislarini duymak istiyorum erken gidersek sadece keseyi gorebiliyor doktor tabi 5. Ya da 6. Haftada gorulebiliyor kese de ben ilk hamileligimde tabi geyecanla hemen gitmistim adetim 3-5 gun gecikince, o yuzden ilk gebelikleri anlarim gitmek isterler erken Sabredebilen bence 7. Haftayi beklesin o kalp sesi o kadar harika ki

Henuz dr gitmeyi dusunmuyorum . Bende idrar yolu enf oldgu icin erken ogrendim.

Evet insan çok sabırsızlanıyor gerçekten keseyi bile hemen görmek istiyorum. Hafta içi giderim inşallah Sağlıkla kucağımıza aldığımız günler de gelsin inşallahhhh

Kızlar bu arada 28 Kasımda 37,9du değerim.
2 gün sonra yani bugün kan verdim 141,7 çıktı değer 4e katlamış neredeyse havalara uçtum ikiz gebelik ihtimali olabilir mi? Ama öyle olsaydı daha fazla olurdu sanki değerler

Evet insan çok sabırsızlanıyor gerçekten keseyi bile hemen görmek istiyorum. Hafta içi giderim inşallah Sağlıkla kucağımıza aldığımız günler de gelsin inşallahhhh
Merak etme canim gelir o günler de bugünlerin kiymetini bil benden söylemesi ben mesela agirlasmadan gezebildigim oadar gezip yiyenildigim kadar yicem

Doktora gitmeyi bekle tatlim saglikla gelsinler insalllah

Buarada ben aslinda temmuz annesi olacagim ama ilk hesaplamamda agustos cikti diye buraya yazmistim burda mi devam etsem bilemedim ilk doguraniniz olurum burda kalirsam

Selam KIZLAR bende ağustos annesiyim 3.5 yaşında bi kızım var daha once 2016 nisan anneleri gurubundaydim.ve dün 2. Gebeligimi öğrendim idrar tahlilinde çift çizgiyi gördüm kAn tahlili yaptırdım beta hcg 158 cikti herkesinki hayırlı olsun Rabbim ısteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…