- 28 Kasım 2019
- 18
- 23
Herkes yazıyordu kafanızdan attığınızda oluyor diye de hikaye geliyordu bana da. Biz de 10 aydır deniyoruz. Geçen ay da olmayınca tamam dedim tedavisiz olmayacak herhalde. Çıkardım aklımdan. Tek çizgi göre göre alıştık artık. Çift çizgiyi görünce emin olmak için 2 günde 6 test yaptımNe güzel yazmışsınız inşallah hayırlısıyla kucağınıza almak da nasip olur Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza da almak nasip olsun inşallahMerhabalar bende emin olmamakla beraber ağustos annesiyim ama temmuza sarkabilir..
İnsalllahsağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.
bende sanırım ağustos annesiyim
Amin sizde inşAllah Allah herkese nasip etsinHayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza da almak nasip olsun inşallah
Bende çarşamba günü kan içn gittim netten baktım. Değer hamile olduğu mu gösteriyor. İkinciye olduğu için benimde tecrübeliyiz tabi zırt pırt dr gitmiycem sıkıntı olmadığı sürece bir dahakine gittiğimde hem kese görünür hemde kalp sesi duyarız. Dr git gelde yoruluyor insan..Herkes için hayirlisi olsun insalllah, ben daha doktora gitmedim. Bir hafta daha beklemeyi dusunuyorum, suan sadece kese görülebilir o sebeple gitgel olmasin kalp atisi icin biraz daha bekleyecegim. Buarada benim 2. Bebegim olacak nasipseDaha önce 2017 mayis annesi idim yeniden ayni heyecanlar
Bende 2017 mart annesiydimHerkes için hayirlisi olsun insalllah, ben daha doktora gitmedim. Bir hafta daha beklemeyi dusunuyorum, suan sadece kese görülebilir o sebeple gitgel olmasin kalp atisi icin biraz daha bekleyecegim. Buarada benim 2. Bebegim olacak nasipseDaha önce 2017 mayis annesi idim yeniden ayni heyecanlar
Bizim değerler aynı çarşamba günü beta 353 çıktı. Bugün 600lere çıkmıştır.merhaba arkadaşlar ben de ağustos annesi olacağım inşallah sata göre 4+1 bugün beta hcg de 352 çıktı bugün herkes değerini paylaşsın bi de katılmak isteyen olursa whatsapp grubumu kursak acaba
Evet hemen hemen aynı gidiyor ama doktor hala kesin olarak gebelik var diyemiyor bu da sinirimi bozuyorBizim değerler aynı çarşamba günü beta 353 çıktı. Bugün 600lere çıkmıştır.
Hayırlı olsun bende 7 ağustos annesiyim inşallah. Siz keseyi gördünüz mü? Ben göremedim henüzbende ağustos 2020 annesiyimhayırlısıyla İnşAllah
Benim de 6 Ağustos tahmini doğum tarihi gerçi benim ilk bebeğim sezaryen olduğu için Temmuz 15 den sonra gün verirler muhtemelen ben de henüz keseyi görmedim Pazartesi randevum var bakalım görebilecek miyizBenim bebeğimin tarihi de 7 ağustos dedi doktor kızlar keseyi gördünüz mü ben daha göremedim çok yeni
Ben gördüm dün 4hafta 5 günlük iken yani ama 4+4ken 1700 lerde olduğu halde görünmedi keseBenim bebeğimin tarihi de 7 ağustos dedi doktor kızlar keseyi gördünüz mü ben daha göremedim çok yeni