2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Amin inşallah her anne adayı temiz hislerle, sağlıklı ve güzel geçirir bu dönemini 2 hafta önce kadın doğum doktorum, beni infertilite bölümüne gönderdi... bende hocam niye gönderiyorsunuz bu bölüm bizim bildiğimiz kısırlık değil mi dedim... tüm muayene sürecini anlattı... içim iyice karardı... bende napıyım artık unutcam dedim... gitmedim muayeneye falan... gezdim, sevdiğim şeylerle uğraştım o süreçte unuttum sanırım.... Herşey Rabbimin takdiri... duamızı geri çevirmedi.... Herkesin de gönlüne göre versin inşallah

Merhabalar, bende bir ağustos ayı anne adayıyım aynı zamanda da yeni bir üyeyim. Deneyimlerinizden fikirlerinizden faydalanıp nacizane bende deneyimlerimi sizlerle paylaşmak için üye oldum .Allah çocuk isteyenlere çocuk ,herkesin çocuğunu da kucağına almayı nasip etsin :)

Herkes için hayirlisi olsun insalllah, ben daha doktora gitmedim. Bir hafta daha beklemeyi dusunuyorum, suan sadece kese görülebilir o sebeple gitgel olmasin kalp atisi icin biraz daha bekleyecegim. Buarada benim 2. Bebegim olacak nasipse Daha önce 2017 mayis annesi idim yeniden ayni heyecanlar

merhaba arkadaşlar ben de ağustos annesi olacağım inşallah sata göre 4+1 bugün beta hcg de 352 çıktı bugün herkes değerini paylaşsın bi de katılmak isteyen olursa whatsapp grubumu kursak acaba

Bende çarşamba günü kan içn gittim netten baktım. Değer hamile olduğu mu gösteriyor. İkinciye olduğu için benimde tecrübeliyiz tabi zırt pırt dr gitmiycem sıkıntı olmadığı sürece bir dahakine gittiğimde hem kese görünür hemde kalp sesi duyarız. Dr git gelde yoruluyor insan..

Bende 2017 mart annesiydim

merhaba arkadaşlar ben de ağustos annesi olacağım inşallah sata göre 4+1 bugün beta hcg de 352 çıktı bugün herkes değerini paylaşsın bi de katılmak isteyen olursa whatsapp grubumu kursak acaba
Bizim değerler aynı çarşamba günü beta 353 çıktı. Bugün 600lere çıkmıştır.

Benim bebeğimin tarihi de 7 ağustos dedi doktor kızlar keseyi gördünüz mü ben daha göremedim çok yeni

Benim bebeğimin tarihi de 7 ağustos dedi doktor kızlar keseyi gördünüz mü ben daha göremedim çok yeni
Benim de 6 Ağustos tahmini doğum tarihi gerçi benim ilk bebeğim sezaryen olduğu için Temmuz 15 den sonra gün verirler muhtemelen ben de henüz keseyi görmedim Pazartesi randevum var bakalım görebilecek miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…