2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
yok canım ben hep buralardaydım hiç bişey yapamıyorum kedi gibi uyuyorum yemek yiyorum bol midem bulanıyo 100 kilo olmazsam iyi sen nasılsın
Ben de 6+6 ve fenayım. Üç gündür mide bulantım başladı. Ne güzel yiyodum ondan önce. Şimdi sürekli uyuyorum. Hasta gibiyim. Napıcaz böyle

1200 le karından keseyi gördük.ultrason cihazı iyiydi ondan mı bilmiyorum

Koku hassasiyeti, mide bulantısı başlayan var mı?
İlk hamileligimde iki ay çok yoğun mide bulantim vardı .ise gidemiyordum serumla yaşıyordum resmen önce çok kilo verdim sonra serumdan mi nedir aşırı kilo aldım ve ben neredeyse iki katına çıkmış bı şekilde 9yildir yaşıyorum.simdi niye bulanmiyor neden başlamadı diye ara ara dusunsemde belki ilki kadar bulanmaz diye düşünerek seviniyorum.hamileligimden hic birşey anlamamıştım.

Ben de 6+6 ve fenayım. Üç gündür mide bulantım başladı. Ne güzel yiyodum ondan önce. Şimdi sürekli uyuyorum. Hasta gibiyim. Napıcaz böyle
bende başından beri halsizim.2 haftadırda midem bulanıyor.iş güç hak getire bir kuru yemeği zor yapıyorum.uyumaktan heder oldum insallah düzelirim canım zira çok zor böyle

hamileliğin hepsi aynı değil canım bende ilk kızımda hiç anlamamıştım

Gerçekten her gebeliğin farklı olduğu doğru olduğu gibi kişinin bile hamilelikleri farklı oluyor . Bende de şuan hiç belirti yok neredeyse. Yarın keseyi görürsem inanacağım hamile olduğuma

Gerçekten her gebeliğin farklı olduğu doğru olduğu gibi kişinin bile hamilelikleri farklı oluyor . Bende de şuan hiç belirti yok neredeyse. Yarın keseyi görürsem inanacağım hamile olduğuma
Aynı günlerde doğum yapıcaz sanırım sizinle. Baya heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyiz. Bu arada arkadaşlar bende de bulantı yok. Hatta az önce yemeklerimi yaptım bitirdim ve tv önüne attım kendimi. Kalp atışını duyayım nasıl rahatlıycam. Bu arada aranızda doktorunu netleştirebilen yada araştırma aşamasında olan var mı acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…