2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gaza geldim :) şişkinlik insin diye kuruyemisciye gidip kayısı , üzüm , incir ceviz badem fındık falan aldım gaza gelip kayısı yedim sürekli akşam da yoğurtlu , gece gaz sancım tuttu :) fakat ishal de olmadım bu nasıl bir siskinlik. Bu cuma doktora gidicem rezil oluyorum sanki ya :) bebeği görmek istiyorum artık tamamen :) bu arada ben hiç kan testi vs yaptırmadım doktora hemen gitmedim 5. Haftamda gittiğimde direk ultrasonla baktı :)

Ben de gaz bombası gibi dolaşıyorum, karnım çok şiş beş aylık gebeyim sanki. Bugün de ağrı vardı yattım baya. En çok gazdan çekeceğim sanırım.
Senin ilerlemiş artık görürsün minnak bebeğini.

Evet geçen hafta gittiğimde de gördüm aslinda kalbini duyamadik bagirsaklarim izin vermedi :') çok minnakti bir de , inşallah bu hafta o minik kalbini duyariz. Migde bulantısı oldu mu ? Göğüslerim çok sisti bir de hatta ilk adetime 2 hafta kala dan itibaren şişmeye başladı noluyor dedim :) bebiş çok şişiriyor ya , kefir aldım deneyeceğim bu akşam içine kuru meyvelerden katıp.
Her sabah işe giderken kıyafetlerime sigamiyorum hayretler içerisindeyim.
Bir de öyle bir dönemde denk geldik ki kışlık kıyafetler de pahalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…