- 12 Kasım 2008
- 862
- 682
Azıcık birşeyler olsun hamile olduğumuzu anlayalım azıcık naz yapalımBende de yok gel sarılalım
Kendi profil resmine tiklla hesap detaylarindan yapıyorsun cnmHamilelik çizelgesini nasıl yapıyorsunuz kizlar
Benim sezeryan olacağı için büyük ihtimal 10 gün kadar önce olacak doğumum aksilik olmazsaAynı günlerde doğum yapıcaz sanırım sizinle. Baya heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyiz. Bu arada arkadaşlar bende de bulantı yok. Hatta az önce yemeklerimi yaptım bitirdim ve tv önüne attım kendimi. Kalp atışını duyayım nasıl rahatlıycam. Bu arada aranızda doktorunu netleştirebilen yada araştırma aşamasında olan var mı acaba ???
Sarılalımbanada sarılın moral amaçlı
Yaa bencedeAzıcık birşeyler olsun hamile olduğumuzu anlayalım azıcık naz yapalım
Doktorundan internet üzerinden bakmak için birşey istesen.Iyi aksamlar kizlar bende yarin kan vericem asmde sonuçlar ertesi gün cikiyo ne sıkıcı dimi
kızlarrrrr bana dua edin 2 saat sonra doktoruma gidicem keseyi görüp geleyim allahım aminnnnnn
Bi de ben varimO tarihler o kadar çok değişecek kii
Sana yakın olan @dofh var. Canım sen neler yaptın uzun zamandır yoksun.
Bekle canim sabırla bekleYarin kan vericem kizlar. Pers gunu icin de doktordan randevu aldim. Bhcg 1500 cikarsa gelmemi soylediler. Kafama takilan bhcg 1500 ken sadece vajinal ultrasonla gorulebilir, degil mi? Hic istemiyorum vajinal ultrason ya, yaptirmak zorunda degilim di mi? 1 hafta daha bekleyelim karindan bakalim desem nasil olur? Siz ne yaptiniz kizlar sizce gerekli mi vajinal ultrason? Cok panikledim
Allahım çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin keseyi gördük kesem daha dört haftalıkCanım ne yaptın? Bizi habersiz bırakma..
Çok şükür halan bulantim yok 8. Haftadayim amakoku hassasiyeti cok.Koku hassasiyeti, mide bulantısı başlayan var mı?
Canimm cok mutlu oldum. Bu guzel haberle icime su serpildi. Son adet tarihi neydi? Beta hcg kacti? Ve vajinal ultrasonla mi karindan mi goruldu?Allahım çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin keseyi gördük kesem daha dört haftalık
Allahım çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin keseyi gördük kesem daha dört haftalık
Maşallah canım şimdi sırada kalp atışı varAllahım çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin keseyi gördük kesem daha dört haftalık
8 aralıktı sat geç döllenme olmuş karından baktı yawrumCanimm cok mutlu oldum. Bu guzel haberle icime su serpildi. Son adet tarihi neydi? Beta hcg kacti? Ve vajinal ultrasonla mi karindan mi goruldu?
Darisi kalp atisini duymaya insallah
Canımmm aminnn yok betaya bakılmadı keseyi görünce git 30 gel dediMaşallah canım şimdi sırada kalp atışı varbhcg ye de bakıldı mı canım kaç çıktı ?
Aynen kuzum geç döllenme karında baktı kese var dedi beta istemediAmanda amaaann:))) maşallahhh ❤❤
O zaman geç döllenme mi olmuş canım?