2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
merhaba kızlar, benim randevum cumaya. geçen perşembe gitmiştim biraz lekelenme olduğu için progestan verdi doktor. ilaç beni çok çarpıyor, deli gibi başım dönüyor, bacaklarım ağrıyor. iş yerinde leyla gibi dolanıyorum. başka progesteron kullanan var mı? böyle etkileri oluyor mu sizde de?

Günlerimiz çok yakın canım ben yarın kese için gideceğim doktorunmu tarih verdi sana beni bu tarihte çağırdı
Canım ben gecikmenin 3. Günü öğrendim hamile olduğumu 225 çıktı doktor da 10 12 gün sonra görürüz keseyi o zaman gel dedi. Cuma günü de 525 ti. Acaba gitsem görür müyüm ki bende. Senin kaçtı en son bhcg?

Ben daha once progestan kullanmistim. Benim de basim dönüyordu. Olabiliyor boyle yan etki.

Canım bence bekle hemen görünmüyor karından ben bugün gittim görünmedi bhcg 1000 olmuştu bugün sabredicez mecburen insan görmek çok istiyor biliyorum ben de öyleyim ama beklemekten başka şansımız yok Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Oluyor canım endişelenme ilk zamanlar daha çok oluyordu ama şimdi alıştım herhaldr çok etkilemiyor çok rahatsızsan doktoruna danış o durumda fitil olarak kullandırıyorlar

Bazen erken ogrenmekte ıyı degıl(

senin kaç haftalık canım. Haklısın gidip göremeyince daha bi merak sarıyor. beklemek en iyisi doktor da bana oyüzden 12 gün sonra dedi sanırım netleşsin diye.

Her doktor farklı ssy soluyor canım bugun guzel haberler al ınsalah

Gecen gebelıgımde kullanmıstım berbat bı ılac sarjos gıbı gezıyordum beta kactı en son senın progestana basladıgınsq?

ben 3000 diye biliyorum canım onu geçen cumartesi 745 di bu cumartesi ilaç yazdırmaya gittiğim doktor karından görünmez dedi perşembe tüp bebek kliniğime gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…