- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 33
Canım senın en son beta kactı?adet tarıhı ne zamandıben de bugün gidicem ama sadece bhcg baktırmak için meraktan :) keseyi görmek için daha bir haftam var doktor kontrolüne. Keseyi görenler bhcg kaçta görmüştü
Günlerimiz çok yakın canım ben yarın kese için gideceğim doktorunmu tarih verdi sana beni bu tarihte çağırdıben de bugün gidicem ama sadece bhcg baktırmak için meraktan :) keseyi görmek için daha bir haftam var doktor kontrolüne. Keseyi görenler bhcg kaçta görmüştü
13 kasımdı son adet. Gecikmenin 3. Günü yani geçtiğimiz çarşamba 225 ti, cuma tekrar baktırdım 525 olmuştu bugün tekrar gidicem. Çarşamba gittiğimde 10 12 gün sonra keseyi görürüz dedi doktorum.Canım senın en son beta kactı?adet tarıhı ne zamandı
Canım ben gecikmenin 3. Günü öğrendim hamile olduğumu 225 çıktı doktor da 10 12 gün sonra görürüz keseyi o zaman gel dedi. Cuma günü de 525 ti. Acaba gitsem görür müyüm ki bende. Senin kaçtı en son bhcg?Günlerimiz çok yakın canım ben yarın kese için gideceğim doktorunmu tarih verdi sana beni bu tarihte çağırdı
Benim geçen çarşamba 566 ydi bu akşam yine baktıracacağımCanım ben gecikmenin 3. Günü öğrendim hamile olduğumu 225 çıktı doktor da 10 12 gün sonra görürüz keseyi o zaman gel dedi. Cuma günü de 525 ti. Acaba gitsem görür müyüm ki bende. Senin kaçtı en son bhcg?
Ben daha once progestan kullanmistim. Benim de basim dönüyordu. Olabiliyor boyle yan etki.merhaba kızlar, benim randevum cumaya. geçen perşembe gitmiştim biraz lekelenme olduğu için progestan verdi doktor. ilaç beni çok çarpıyor, deli gibi başım dönüyor, bacaklarım ağrıyor. iş yerinde leyla gibi dolanıyorum. başka progesteron kullanan var mı? böyle etkileri oluyor mu sizde de?
Canım bence bekle hemen görünmüyor karından ben bugün gittim görünmedi bhcg 1000 olmuştu bugün sabredicez mecburen insan görmek çok istiyor biliyorum ben de öyleyim ama beklemekten başka şansımız yokCanım ben gecikmenin 3. Günü öğrendim hamile olduğumu 225 çıktı doktor da 10 12 gün sonra görürüz keseyi o zaman gel dedi. Cuma günü de 525 ti. Acaba gitsem görür müyüm ki bende. Senin kaçtı en son bhcg?
Oluyor canım endişelenme ilk zamanlar daha çok oluyordu ama şimdi alıştım herhaldr çok etkilemiyor çok rahatsızsan doktoruna danış o durumda fitil olarak kullandırıyorlarmerhaba kızlar, benim randevum cumaya. geçen perşembe gitmiştim biraz lekelenme olduğu için progestan verdi doktor. ilaç beni çok çarpıyor, deli gibi başım dönüyor, bacaklarım ağrıyor. iş yerinde leyla gibi dolanıyorum. başka progesteron kullanan var mı? böyle etkileri oluyor mu sizde de?
Değer düşük canım gebelik yeni anca yani en en erken görebileceğin tarih 22si daha erken mümkün değil değere göre.Ya. Cok gex degıl mı((
Yarın saat 3’teCanım senin ne zamandı kontrolün? Gittin mi ne yaptın?
Senin benden biraz daha yüksek canım 2000 lerin üzerine çıkmıştır. inşallah yarın görürsün keseyiBenim geçen çarşamba 566 ydi bu akşam yine baktıracacağım
İnşallah ya yarın bu saatler görmüş olcağımSenin benden biraz daha yüksek canım 2000 lerin üzerine çıkmıştır. inşallah yarın görürsün keseyi
Bazen erken ogrenmekte ıyı degılDeğer düşük canım gebelik yeni anca yani en en erken görebileceğin tarih 22si daha erken mümkün değil değere göre.
kendin hesapla 2 günde bir 2 katına göre karından usg ile görebilmek için bhcg en az 2000 olmalı
senin kaç haftalık canım. Haklısın gidip göremeyince daha bi merak sarıyor. beklemek en iyisi doktor da bana oyüzden 12 gün sonra dedi sanırım netleşsin diye.Canım bence bekle hemen görünmüyor karından ben bugün gittim görünmedi bhcg 1000 olmuştu bugün sabredicez mecburen insan görmek çok istiyor biliyorum ben de öyleyim ama beklemekten başka şansımız yokRabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Her doktor farklı ssy soluyor canım bugun guzel haberler al ınsalah13 kasımdı son adet. Gecikmenin 3. Günü yani geçtiğimiz çarşamba 225 ti, cuma tekrar baktırdım 525 olmuştu bugün tekrar gidicem. Çarşamba gittiğimde 10 12 gün sonra keseyi görürüz dedi doktorum.
Güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah ya yarın bu saatler görmüş olcağım
Gecen gebelıgımde kullanmıstım berbat bı ılac sarjos gıbı gezıyordum beta kactı en son senın progestana basladıgınsq?merhaba kızlar, benim randevum cumaya. geçen perşembe gitmiştim biraz lekelenme olduğu için progestan verdi doktor. ilaç beni çok çarpıyor, deli gibi başım dönüyor, bacaklarım ağrıyor. iş yerinde leyla gibi dolanıyorum. başka progesteron kullanan var mı? böyle etkileri oluyor mu sizde de?
ben 3000 diye biliyorum canım onu geçen cumartesi 745 di bu cumartesi ilaç yazdırmaya gittiğim doktor karından görünmez dedi perşembe tüp bebek kliniğime gideceğimDeğer düşük canım gebelik yeni anca yani en en erken görebileceğin tarih 22si daha erken mümkün değil değere göre.
kendin hesapla 2 günde bir 2 katına göre karından usg ile görebilmek için bhcg en az 2000 olmalı
Senin kaç haftalık canımHer doktor farklı ssy soluyor canım bugun guzel haberler al ınsalah