2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Araştırırsanızz aç kalırsınız benim baktıkça psikolojim bozuluyor bence hazır gıdalar sakatatlar ve çiğ etten uzak dursak yeter normal her zaman ki gibi beslenin ben her gün yoğurt yemeye çalışıyorum ve büyük bir bardak süt içiyorum her akşam ekstra olarak meyve çok yemezdim onu yemeye çalışıyorum günde ya 1 bardak çay içi yorum yada bir fincan türk kahvesi

Gercekten arastirdikca moralim bozuldu. Youtubeda videolarini takip ettigim bi doktor haftada iki gun balik yemelisiniz diyor. Ama civa orani dusuk olan baliklar her yerde farkli gosteriliyor. Galiba omega 3 icin balik yemek yerine balik yagi alsam daha iyi hissedicem kendimi.

Onun disinda ben de hazir gida tuketmiyorum. Bakliyat cok yemeye calisiyorum. Sut-yogurt-peynir yiyorum. Sutlu tatli yapiyorum (tabi sekerli hic bisey yemeksek daha iyi aslinda)

Balık önemli hamsi istavrit uskumru
Balığı en iyisi doktora sormak canım bakliyat kuru fasulye nohut yiyemiyorum çünkü zaten ciddi şişkinlik sorununim var yiyince patlıcak gibi oluyorum şeker abartmadıktan sonra sorun olmaz canım vücut onu da istiyor sütlü tatlı en masumu zaten

Cok tsk ederim canim cevabin icin. Bu pers. doktora gittigimde soracagim balikla ilgili. Omega 3 icin ceviz de yiyebiliriz. Bi kac ceviz yedim, rahatladim biraz :)

Bakliyatlari 1 gece suda bekletip daha sonra celik tencerede uzun sure haslarsan, haslarken de uzerinde olusan kopugu alirsan pek siskinlik yapmiyor. Zaten duduklude yapinca besin degeri cok dusuyor. Gebelikte bakliyat yemek de onemli canim.
Hanimlar ilk aylarda omega 3 almak cok onemli. Beslenmemize dikkat edelim

Kızlar aklınızda bulunsun bakliyatları en az 8 saat suda bekletip yemek yapmak gerekiyormuş. Nedenini tam hatırlamıyorum ama doktor söyledi. Nedenini merak eden varsa araştırabilir. Önemliymiş.

Canım omega 3 içinde her marka aynı değeri sağlamıyor. Baya araştırmak gerek

Bu arada listemizde ekli değilsin. Eklememi istersen bilgilerini gönderebilirsin

Canım omega 3 içinde her marka aynı değeri sağlamıyor. Baya araştırmak gerek

Bu arada listemizde ekli değilsin. Eklememi istersen bilgilerini gönderebilirsin

Evet, ben de o yuzden omega 3 u dogal yollardan almaya calisiyorum. Balik disinda semiz otu ve cevizde de varmis.

Canim ben henuz dr a gitmedim. Bu persembe gunu insallah gideyim, hersey netlessin ozaman ekletiyim kendimi listeye. Cok tsk ederim

Kızlar aklınızda bulunsun bakliyatları en az 8 saat suda bekletip yemek yapmak gerekiyormuş. Nedenini tam hatırlamıyorum ama doktor söyledi. Nedenini merak eden varsa araştırabilir. Önemliymiş.
Ya su sıgara en buyuk zarar onu halletsek bunlar kolay

Bende bugun 3tane 0.1lık ıctım yarın ıs var umarım orda ıcmem(sımdı yatatken bır tane daha ıcerım 4olucak
Sigara icmemeye motive edecek biseyler bulmaya calis. Mesela ben kendime bi hedef koydugumda bunu mutlaka yaziyorum, bende ise yariyor. Bi ajanda falan tutmaya basla. Her gun icin “bgn sigara icmeyecegim, her sigara icmek istedigimde 1 bardak su (ya da 1 ceviz, 1 findik, 1 kuru meyve) icecegim” diye bir hedef belirle. Gun sonunda da bunu basardigin icin bi tik at. Ajandanda sigara icmedigin gunler biriktikce iradenden oturu hem kendinle gururlanirsin, hem de boylece motivasyonun artar.

Acaba kac gun sonra hıc canım ıstemez canım cok ıstıyor ıcmemeyı dusundukce daha cok ıcesım gelıyorhanı bı kac gun sıkıp dısımı alısacagımı bılsem bırakıcamda acaba bı kac gun ıcmeyınxe ınsan alısıyor mu

Aklımdan hiç çıkmıyor ama ben kendimi fazla zorluyorum yapmaman gereken şeyi daha çok istiyorsun bu bir gerçek mesela şuan bir kahve bir sigara olsa ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…