- 9 Ocak 2017
- 602
- 635
Hayır canım hiç içmedim dünde içmedim ama aklıma gelince istiyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorumOfff(sen ıctın mı bugun
İyi cesaret canım 5 tane en azından ikiye falan düşür 5 çok fazlaBende bugün beş tane içtim nasıl bırakırız kızlar valla Bi an evvel bırakmamamız lazım
Ne zamandır hıc ıcmıyorsun canım bıraz alıstın mı eskıden nasıl ıcerdın?Hayır canım hiç içmedim dünde içmedim ama aklıma gelince istiyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum
Of ofAklımdan hiç çıkmıyor ama ben kendimi fazla zorluyorum yapmaman gereken şeyi daha çok istiyorsun bu bir gerçek mesela şuan bir kahve bir sigara olsa ne güzel olurdu
Ah yapabılsemBende bugün beş tane içtim nasıl bırakırız kızlar valla Bi an evvel bırakmamamız lazım
Benımde 4olacak bugunİyi cesaret canım 5 tane en azından ikiye falan düşür 5 çok fazla
Nasıl bırakcaksakMalesef ben de bırakamadim henüz sigarayi. Gunde 3-4 e azalttim ama her defasinda cok uzuluyorum
Ben normalde de günde 3-4 tane içerdim çok değil 1 hafta içinde en fazla 2 tane içmişimdir eşim içmese belki hiç aklıma gelmicek ama ben balkona çıkıyorum deyince bende hep gitmek istiyorumNe zamandır hıc ıcmıyorsun canım bıraz alıstın mı eskıden nasıl ıcerdın?
Sen bagımlı degılmıssınkı canımBen normalde de günde 3-4 tane içerdim çok değil 1 hafta içinde en fazla 2 tane içmişimdir eşim içmese belki hiç aklıma gelmicek ama ben balkona çıkıyorum deyince bende hep gitmek istiyorum
Yaklaşık 10 yıldır içiyorum bağımlı değilim diyemem sadce çok içmiyorum günde ortalama 4 bazen arkadaş ortamında falan sayı çoğalıyorduSen bagımlı degılmıssınkı canım
Canım aynı seylerı yasadıfımız ıcın cozum arıyoruz bızdeKızlar şu sigara konusu hassas bir konu burda iradenize destek aramanız da normal ama ben de sigarayla savaşıyorum gün içinde içmiyorum taa ki gelip burda yazdıklarınızı okuyup aklıma sigarayı düşürdüğünüz ana kadar. Belki bir başlık açıp bu konuyu başka yerde konuşsanız daha motive edici olur.
Ben de doktora gitmeden yarın baktırmayı düşünüyorum, doktor istemedi çünkü. En son cuma baktırmıştımEn son çarşamba beta baktırmıştım salı doktora gitmeden baktırsam mı sizce tekrar
Bence gerek yok zaten salıya bısey kalmadı kı canım carsamba kactı betan?En son çarşamba beta baktırmıştım salı doktora gitmeden baktırsam mı sizce tekrar
Kesinlikle hak veriyorum bunun için ayrı bir başlık açılabilir ki aklına getirmek istemeyenler için iyi olur. Çünkü sürekli bahsedilmesi de bi anlamda teşvik oluyor.Kızlar şu sigara konusu hassas bir konu burda iradenize destek aramanız da normal ama ben de sigarayla savaşıyorum gün içinde içmiyorum taa ki gelip burda yazdıklarınızı okuyup aklıma sigarayı düşürdüğünüz ana kadar. Belki bir başlık açıp bu konuyu başka yerde konuşsanız daha motive edici olur.
Çarşamba 566 ydı canımBence gerek yok zaten salıya bısey kalmadı kı canım carsamba kactı betan?