- 9 Ocak 2017
- 602
- 635
Meraktan birazda benimki kaç olmuş merak ediyorum son olur zatenBen de doktora gitmeden yarın baktırmayı düşünüyorum, doktor istemedi çünkü. En son cuma baktırmıştım
Salıya bısey kalmadı canım bekle nence keseyı gorursun bence senÇarşamba 566 ydı canım
Büyük ihtimal görürüm doktorum kendi çağırdı çünkü 10 gün sonra görüşelim demiştiSalıya bısey kalmadı canım bekle nence keseyı gorursun bence sen
Olcturme canım dırek keseyı gor ben sence ne zaman gorusum keseyı? Benım cuma beta 65dı regle 3gun kalaBüyük ihtimal görürüm doktorum kendi çağırdı çünkü 10 gün sonra görüşelim demişti
Benim aşılama ile oldu canım o yüzden net hesap yapamıyorum sat 12 kasım ama yumurtlama 1 hafta önceye çekildi bir hafta geriden gidiyor olabilirim o yüzdenOlcturme canım dırek keseyı gor ben sence ne zaman gorusum keseyı? Benım cuma beta 65dı regle 3gun kala
Anladım canım kese muhtemelen 1000lerde gorunuyor dıe bılıyoeumBenim aşılama ile oldu canım o yüzden net hesap yapamıyorum sat 12 kasım ama yumurtlama 1 hafta önceye çekildi bir hafta geriden gidiyor olabilirim o yüzden
Canım en son ne zaman gıttın kactı degerınKızlar yarın 10.30 da benim de randevum umarım b hcg yükselmiştir ve hayırlı haberler alırım bütün gün araştırma yapıyorum artık yoruldum araştırıp durmaktan
Canım ben salı gittim bhcg 42 çıktı sonra cuma gittim 200 çıktı şimdi yarın gidicem bakalım ne olacak ben deki sıkıntı 42 günde bir regl olmam sat a göre yarın 6 haftalık ama sanırım geç döllenme olduCanım en son ne zaman gıttın kactı degerın
Degerın cok guzel artmıs canım masallah yarın guzel haberlerını beklıyorumCanım ben salı gittim bhcg 42 çıktı sonra cuma gittim 200 çıktı şimdi yarın gidicem bakalım ne olacak ben deki sıkıntı 42 günde bir regl olmam sat a göre yarın 6 haftalık ama sanırım geç döllenme oldu
İnşallah canım sende durumlar nasılDegerın cok guzel artmıs canım masallah yarın guzel haberlerını beklıyorum
Canım benım adet tarıhım normalde yarındı ben cuma gunu test yaptım sılık cıkınca kan verdım 65cıktı doktor salı gunu tekrar gelın dedı salı gıdıcemİnşallah canım sende durumlar nasıl
Sende bendensin sat ne zamandı yarın yazarsın bende gitmedim bekliyorum ama yarın kan testi yaptırtcam yineCanım ben salı gittim bhcg 42 çıktı sonra cuma gittim 200 çıktı şimdi yarın gidicem bakalım ne olacak ben deki sıkıntı 42 günde bir regl olmam sat a göre yarın 6 haftalık ama sanırım geç döllenme oldu
Canım benim de adet günüm yarın 42 günde bir olduğu için ama benim ilk hamileliğimde düzenliydi senin gibi önce belli olmuştu inşallah sağlıklı bir bebişin olurCanım benım adet tarıhım normalde yarındı ben cuma gunu test yaptım sılık cıkınca kan verdım 65cıktı doktor salı gunu tekrar gelın dedı salı gıdıcem
Canım benım hepımızınkı saglıkla ılerlesın ınsallahCanım benim de adet günüm yarın 42 günde bir olduğu için ama benim ilk hamileliğimde düzenliydi senin gibi önce belli olmuştu inşallah sağlıklı bir bebişin olur
Sat 4 kasımdı en son sen yaptırdın mı canım kan testi senin ne zaman satSende bendensin sat ne zamandı yarın yazarsın bende gitmedim bekliyorum ama yarın kan testi yaptırtcam yine
AmiinCanım benım hepımızınkı saglıkla ılerlesın ınsallah❤
28ekim benim ama geç döllenme bence çars günü baktırdım 192cıktıSat 4 kasımdı en son sen yaptırdın mı canım kan testi senin ne zaman sat
Bence de geç döllenme bizimkisi senin baya yükselmiştir kan değerlerin28ekim benim ama geç döllenme bence çars günü baktırdım 192cıktı
Evet yarın sağlık ocağına gidicem devlette takip istiyor ya aradan cıkar hem duruma göre bu hafta yada haftaya randevu alcam direk kalp sesini duymaya giderim diye düşünüyorum folik asit basladım ztnBence de geç döllenme bizimkisi senin baya yükselmiştir kan değerlerin