2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba beta kaçken keseyi gördünüz merak ettim

Kaxtı betan en son kuzum?

Bende çarşamba gidicem insallah görürüz benim sat a göre 6+2 çarşamba 6+5 olcak inşallah görürüz bebişlerimizi

Salı ve çarşamba gidecekler çoğunlukta.
Hepimiz güzel haberlerle geliriz umarım
Bende salı günü gideceğim sata göre 5+2 olacak ama tahminime göre 5+5 haftalık olacak salı günü
Bakalım ne görüp görmeyeceğiz
Geçiremiyorum şu 2 günü çok meraktayım ve endişeliyim.

Bende salı gıdıyorum ama ben sanırom sadece henuz kanda cıkıyor cuma gunu 65dı kese ıcın cok zor henuz

Bende salı gıdıyorum ama ben sanırom sadece henuz kanda cıkıyor cuma gunu 65dı kese ıcın cok zor henuz
Erken biraz sanki canım benim en son ayın 9unda değerim 640 idi.
Direk iki katını hesapladığımda salı günü değerim en az 10.000 olacak.

Kızlar dr bana ocean mumy vardı vıtamın ayrıca folık asıt ıcıyorum bırde kımyasal gebelıgım oldugu ıcın tedbır amaclı corasprın verdı

Sen ılk kacla ogrendın canım?degerlerın nasıldı yanı gun gun?
Ben ilişkinin 10-11. Günü kan verdim 10.6 çıktı ayın biriydi. Ayın 5inde bir daha kan verdim 112 çıktı. Bir de en son ayın 9unda verdim o da 640 idi canım.
Bir daha takip ettirmedim direk kese için randevu aldım

Ayyy cok guzellmasallahh darısı bızlere umarım benımde degerım artmıstır

Benim ilk gebeliğim doktor benden tekrar testi yenilememi istemedi direk 15 gün sonra gel görelim dedi 4 aralıkta gitim kan verdim 212.26 dı iyi gayet hayırlı olsun dedi . Ama lan ver demedi inşallah sıkıntı olmaz ya

Kızlarrrrr sizde de benim gibi beyaz akıntı varmı bugün bende biraz artış gösterdi bu normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…