- 9 Ocak 2017
- 602
- 635
Bende salı gideceğim sat a göre tam 5+0 olacak bende merak ediyorum bebek görünür müCanım keseden ziyade bebek ve kalp atışı görülür mü? Onu çok merak ediyorum
Merhaba beta kaçken keseyi gördünüz merak ettimaynı sizin gibiydim yıllardır rutin 2günde 1 parket bitiririm çok aşırıya kaçmam alışkanlık olmuş.
ben çokkk iradesiz biriyimdir bir de bırakamayacağım diye çok korktum ama hala var o iradesizliğim çok nadir arkadaşlar içerken 1-2 duman çekiyorum ama sonra pişman oluyorum ne gerek var diye.
çok fazla araştırdım ilk öğrendim içmeye devam ettim normal rutinimde , sonra 1 hafta bekledim doktora gittim doktor keseyi gördü sigara içiyor musunuz dedi içiyoruuummm derken içmiyorsunuz artık buraya içmiyor kaydediyorum dedi.
sonra yine devam ettim ama çok çabaladım beyin olarak yarıda falan attım normal sigara saatlerimde dışarıya çıkıp ya da ortamında içerken hep sigaraya baktım daha fazla pişmanlık duyayım diye çok okudum araştırdım , bir de ben bu gebeliği çok istiyordum hem çok istiyorken hem de sağlığı ile oynamak haksızlık olur diye düşündüm.
bebeklerin yarık damak doğma riski de sigaradan dolayı bunları düşündüm hep. şey oluyor bu son paket daha almayacağım ama dayanamıyorsun :) 2 hafta cebelleştim yani her gün.
eşimin ailesi asla sigara içmez ve karşılar , eşim ve ben içiyorduk oraya gittiğimizde bizi bilmedikleri için içemiyorduk dedim tam zamanı o akşam giderken içtik ve konuyu kapattık daha paket almak yok diye söz verdik.
arada bir kaçamak yapıyoruz ama normalleştirmeye çalıştım haftada 1 tane belki tam içiyorum ortamı olduğunda ,
iş yerinde arkadaşlar sigaraya içmeye giderken ben yine rutinime devam edip onlarla çıkıyorum karşımda içiyorlar muhabbet ediyorum içmiyorum ve hiç içmiyormuşum gibi hissetmeye çalışıyorum.
beynimi zorluyorum yani :) gerçekten kafada oluyor bu , ileride neden yaptım diye pişmanlık duymak istemiyorum sigara bir ihtiyaç değil keyif sadece , bağımlılık değil keyif olarak kalmalı diye şartladım kendimi.
Kaxtı betan en son kuzum?Kızlar merhabaa
Aramızda keseyi görenler var ama bebeğini ve kalp atışını görenler var mı? Kaç haftada gördünüz?
Çarşamba günü kontrole gidicem acaba görebilir miyim diye merak etmeye başladım.
Bende çarşamba gidicem insallah görürüz benim sat a göre 6+2 çarşamba 6+5 olcak inşallah görürüz bebişlerimiziKızlar merhabaa
Aramızda keseyi görenler var ama bebeğini ve kalp atışını görenler var mı? Kaç haftada gördünüz?
Çarşamba günü kontrole gidicem acaba görebilir miyim diye merak etmeye başladım.
Bende salı gıdıyorum ama ben sanırom sadece henuz kanda cıkıyor cuma gunu 65dı kese ıcın cok zor henuzSalı ve çarşamba gidecekler çoğunlukta.
Hepimiz güzel haberlerle geliriz umarım
Bende salı günü gideceğim sata göre 5+2 olacak ama tahminime göre 5+5 haftalık olacak salı günü
Bakalım ne görüp görmeyeceğiz
Geçiremiyorum şu 2 günü çok meraktayım ve endişeliyim.
Karından görülmezse vajinal bakmayı teklif edebilir doktor ama isteyip istememek bize kalmış canım. Birazda doktordan doktora değişir.İlk muayene vajinal mi olur acaba kızlar
Erken biraz sanki canım benim en son ayın 9unda değerim 640 idi.Bende salı gıdıyorum ama ben sanırom sadece henuz kanda cıkıyor cuma gunu 65dı kese ıcın cok zor henuz
Sen ılk kacla ogrendın canım?degerlerın nasıldı yanı gun gun?Erken biraz sanki canım benim en son ayın 9unda değerim 640 idi.
Direk iki katını hesapladığımda salı günü değerim en az 10.000 olacak.
Ben ilişkinin 10-11. Günü kan verdim 10.6 çıktı ayın biriydi. Ayın 5inde bir daha kan verdim 112 çıktı. Bir de en son ayın 9unda verdim o da 640 idi canım.Sen ılk kacla ogrendın canım?degerlerın nasıldı yanı gun gun?
Ayyy cok guzellBen ilişkinin 10-11. Günü kan verdim 10.6 çıktı ayın biriydi. Ayın 5inde bir daha kan verdim 112 çıktı. Bir de en son ayın 9unda verdim o da 640 idi canım.
Bir daha takip ettirmedim direk kese için randevu aldım
Doktor bana da Ocean Methyl Folat verdi.Eczanelerde bulmak cok zor.Sipraris etmek gerekiyor.Kızlar dr bana ocean mumy vardı vıtamın ayrıca folık asıt ıcıyorum bırde kımyasal gebelıgım oldugu ıcın tedbır amaclı corasprın verdı
5+5 de kalp atımini duydum canim darısı ins sanaKızlar merhabaa
Karından baktilar canim her gittiğimde vajinal sakincali diye biliyorum. Sabirla beklemeni öneririm karindan daha sağlıklıİlk muayene vajinal mi olur acaba kızlar
Kalp atimida 6. Haftanın içinde genellikle duyuluyo cnm kızı 6+2de duymuştukCanım keseden ziyade bebek ve kalp atışı görülür mü? Onu çok merak ediyorum