Sağlıkla gelsinOğlumuz olacakmış12+3'te öğrendik. Yani erken daha ama epey netti.
Ahaha cok tatlisinBen artık yeni kelimeleri diş yapısına bağlamaya başladımne kadar doğru bilmiyorum ama gözlemlediğim bu yönde oldu. Sizden de fikir almak isterim tanı, bizim üste 4 alta 4 disimiz var ve dudak unsuzlerini çok kolay söylüyor baba mama meme gibi. Ama anne gibi dilin yan dişlere değdiği kelimeler yok. Komşumuzun çocuğunu azı dişleri çıktı ve anne ,gel gibi kelimeleri söylüyor. Sizlerde azı dişleri çıkmadan anne diyen bebis var mi teorim doğru mu acep çok merak ettim
Hayırlısı olsunOğlumuz olacakmış12+3'te öğrendik. Yani erken daha ama epey netti.
Acaba dedim bende olabilir mi ? Çevremdeki bebeklerin aşıları var anne felan deyince dedim belki bir ihtimal sorayım dedimAhaha cok tatlisinbenin kizin dort ustte uc altta disi var,tam olarak anne demiyor ama nanne diyor,kizimdan bir hafta kucuk yegenim var onun 12 disi var ve cogu kelimeyi soyluyor.Bilemedim dis ve kelimeler arasinda baglanti olabilir mi
İlk başta bende biraz üzüldüm bocaladım ama devam edince oda alıştı ve kesinlikle ikimiz içinde çok rahatÖnceleri bende uyutmamaya çalışıyordum ama uykusu gelince de kıyamıyorum uyusun dinlensin diyorum geceye geçiş 10 11 arası oluyor beraber pijamaları giyip yatıyoruz bazen çok yorgun oluyorum bak ben senden önce uyuyacağım galiba diyorum.
Bizim ufaklıık son iki aydır birçok kelime söyledi ama anneyi bir haftadan bu yana çok net söylüyor. Ayrıca son azılar çıkacak. Sürpriz gelişme var bugün resmen her yere yürüdü oleyyyBen artık yeni kelimeleri diş yapısına bağlamaya başladımne kadar doğru bilmiyorum ama gözlemlediğim bu yönde oldu. Sizden de fikir almak isterim tanı, bizim üste 4 alta 4 disimiz var ve dudak unsuzlerini çok kolay söylüyor baba mama meme gibi. Ama anne gibi dilin yan dişlere değdiği kelimeler yok. Komşumuzun çocuğunu azı dişleri çıktı ve anne ,gel gibi kelimeleri söylüyor. Sizlerde azı dişleri çıkmadan anne diyen bebis var mi teorim doğru mu acep çok merak ettim
Yaa şahanee geç olsun güç olmasın, şimdi sırada koşma varBizim ufaklıık son iki aydır birçok kelime söyledi ama anneyi bir haftadan bu yana çok net söylüyor. Ayrıca son azılar çıkacak. Sürpriz gelişme var bugün resmen her yere yürüdü oleyyynerdeyse 1.5 yaş oldu
SağolYaa şahanee geç olsun güç olmasın, şimdi sırada koşma varcümle kurma durumu da çok iyi ya maşallah
Bizimki dededede diyor, ama bilinçli degil :) yani dedeleri yanında yokken de diyor. Birde geceleri uyanıp ağladığında babababa diye aglıyor, ama bu da bilinçli degil bence :)Anneyi net söylüyor ama canı isterse. Gece yanına ben degil de babası gittiğinde öyle bir anne diyisi var ki hazır ola gecicem. Ama pek konuşmuyor işte. Bazen artıyor bazen azalıyor. Azilarimiz yok daha.
Biz ilk yağdığında bi çıkardık, acayip soğudu birden bire, Eskisehir deyiz, buranın soğuğu meşhurdur. Sonra öksürük hapşırık geri geldi, yeni iyileşmişti derken. Açıkçası bi daha cesaret edemedim, çocukcağız belki 10 günden fazladır evdeAyyy çok güzel kar yagıyor dışarıda. Yarın sabahtan dışarı çokartsammı acaba ? Bir yandan kar ile tanıştırmak isterim ama diğer yandan ya üşürde hasta olursa diye korkuyorum.
7 ayliktan beri anneyi net bir sekilde soyluyoruz. su an 16 disimiz varBen artık yeni kelimeleri diş yapısına bağlamaya başladımne kadar doğru bilmiyorum ama gözlemlediğim bu yönde oldu. Sizden de fikir almak isterim tanı, bizim üste 4 alta 4 disimiz var ve dudak unsuzlerini çok kolay söylüyor baba mama meme gibi. Ama anne gibi dilin yan dişlere değdiği kelimeler yok. Komşumuzun çocuğunu azı dişleri çıktı ve anne ,gel gibi kelimeleri söylüyor. Sizlerde azı dişleri çıkmadan anne diyen bebis var mi teorim doğru mu acep çok merak ettim
Biz 3 gundur çıkıyoruz, burada epey tuttu kar. Çok sevdi oynamayı, ben de özlemişimAyyy çok güzel kar yagıyor dışarıda. Yarın sabahtan dışarı çokartsammı acaba ? Bir yandan kar ile tanıştırmak isterim ama diğer yandan ya üşürde hasta olursa diye korkuyorum.
Sanırım İsveç atasözü şöyleymiş: kötü hava yoktur, yanlış kıyafet vardır. Yani çıkarAyyy çok güzel kar yagıyor dışarıda. Yarın sabahtan dışarı çokartsammı acaba ? Bir yandan kar ile tanıştırmak isterim ama diğer yandan ya üşürde hasta olursa diye korkuyorum.
Ayyy çok güzel kar yagıyor dışarıda. Yarın sabahtan dışarı çokartsammı acaba ? Bir yandan kar ile tanıştırmak isterim ama diğer yandan ya üşürde hasta olursa diye korkuyorum.