2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Teşekkür ederim:)

Teşekkür ederim:)

Oğlumuz olacakmış 12+3'te öğrendik. Yani erken daha ama epey netti.
Hayırlı olsun, gönlünüzden bişey geçiyormuydu acaba :) ama önemli olan sağlıkla gelmesi :) zaten erkek dedilerse artık kesindir, kız brbekte bazen şaşırıyorlar ama erkekde degil :)

kızlar geceleri burnumuz tıkanıyor çözüm önerisi olan var mı? gündüz de burnu akıyor
Odanın derecesini düşürüp nemini artırmak
soğana karanfil batırabilirsiniz
Biz de geçici çözüm oldu.
Gerçekten tıkanıklık varsa serum fizyolojik ile açın rahat etsin. Yoksa geceler zehir oluyor

aynen tatlım gece 3 saat uyuyabildşk sadece burnu tıkandığı için uyandı sürekli

Merhaba kizlar 17 aylık bebeğim. pirimakullaniyoruz hep ( şu an 10,5 kilo 4 numaradayiz..) ama gece ozellike çok sızdırıyor. Doldugu icin... 5 numaraya geçeyim dedim büyük oldu.. onda da sızdırdı. Gece değiştirmem gerekiyor bir kez daha o zamanda ayikiyor uyutmak zor oluyor.. var mı bez tavsiyeniz. Yatarken bağlayıp sabaha kadar açma gereksinimi duymadığınız. Cevapları alintilayip yaparsanız sevinirim kaçırmam cevapları.. teşekkürler

Primada sorun yaşamamıştım ben ama 4numara küçük olur bence. Gündüz 5 gece 6 numara kullanıyorum sleepy prima ya da molfix alıyorum sızdırma sorunu yaşamadık

Primada sorun yaşamamıştım ben ama 4numara küçük olur bence. Gündüz 5 gece 6 numara kullanıyorum sleepy prima ya da molfix alıyorum sızdırma sorunu yaşamadık
Peki siz farklı markalara geçtiğinizde pişik falan gibi sorun yasmaiyormusunuz... Markette hnagisi uygunsa onu mu aliyirsunuz bu 3 markadan

Sleepy 6numara kullanıyoruz geceleri. Bir sürü bez denedim, hep sleepy e döndüm.

Peki siz farklı markalara geçtiğinizde pişik falan gibi sorun yasmaiyormusunuz... Markette hnagisi uygunsa onu mu aliyirsunuz bu 3 markadan
Şimdiye kadar prima ve sleepy kullandım ilk kez molfix denedim memnun kaldım pişik falan olmadı. Benim oğlumunda kilosu fazla değil ama 4 numaraya veda edeli çok oldu. Malum fiyatlar yükseliyor tane hesabı yaparak alıyorum artık.

Ayy ben de bırakayım 4 ü o zaman. Bir kere bagladim 5 numara onda da taştı.. belkide iyi kapatmadim yanları.. haklisiniz fiyatlar zaten uçmuş deniyeyim diger markalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…