Cok tesekkur ederim. Hepinize teşekkür ederim. Ben de her şeyi düşünüp tarttim. En uygunu şu an burada 2. Cocuk sahibi olmamdı. Sans da yüzümüze güldü. Şükürler olsun. Su an ülkemizde olanlar çok üzüyor. Oturup sinirden ağlıyorum arada. Benim güzel ülkem nasıl bu hallere geldi. Yazık.
Neyse bu konuşmaların sonu yok. Ben cok nostaljik hissediyorum bu gruba karşı. Sanki başka hiçbir grup bu enerjiyi yakalayamaz gibi.
Hem meme hem de emme diyor benim kuzuda hatta küçük Emrah gibi söylüyor biraz aglayımsı bir ifadeyleHem de ne nostaljii. Çok kişiler de gelip geçti buradan ama şaka maka 2 senedir burada bir şekilde aktif olmak iyiden iyiye bağladı galiba bizi.
Ama olsun, 2022 Ağustos da iyidir
.
.
Okudukça görüyorum ki meme konusunda hepimiz hemfikirizevde olmayanlar için durumlar farklıdır, ama böyle bir aradayken insan kendini de alıkoyamıyor emzirmekten. Bazen sabahtan yatana kadar sadece 1 kez emiyor, öğle uykusundan önce. Ama şu sıralar akşamüstü başına vuruyor memesizlik, nasıl kıyarım ben ona, emme emme dediği an düşünmeden emziriyorum
ay okuyamiyorum ne zamandir. gebelik istedigini ve imzani ayni anda görmem pekiAy ne güzel hala onlarla hala görüşmen ya. İnsan o an fark etmiyor ama sonradan dönüp baktığında ne kadar çok şey paylaştığını fark ediyor. Benim için bu grup da aynı öyle mesela. Ortak payda da buluştuğumuz için sohbetimiz hiç bitmiyor. Laf lafı açıyor. İlk başlarda benim için yabancı olan birçok kişiyle gönül bağı kurdum zamanla.
Bu arada benim de bu sıralar doğum yapan birçok arkadaşım oldu. Ne zaman yeni doğum yapmış bir kadın görsem şefkat gösteresim geliyor. Sen uzan uyu demek, ona yemek yapabilmek, ben bakarım bebeğe sen endişelenme demek geliyor içimden. Mümkün olsa da yapabilsem. Neticede hepimiz az çok aynı zorlukları yaşıyoruz, aynı yollardan, endişelerden geçiyoruz. Neler yaşıyor olabileceklerini tahmin ediyorum.
Bebek konusunda, Luna uslu bir bebek evet. Meme diye çok ağlıyor son günlerde yine memeci oldu çıktı. Gece uyanmıyor dediğim çocuk gece zırt pırt uyanıp meme diye ağlar oldu (azı dişleri zorluyor) ama böyle ekstrem durumları saymazsak Luna sakin bir bebek. Hasta değilse, bir yeri acımıyorsa gayet sakin bir ponçik. Babası da çok ilgili, bana her konuda destek oluyor. Bazı günler emzirmek dışında her şeyiyle o ilgileniyor. Artı olarak 2 ay sonra 34 yaşında olacağım. Yani durumumuz çocuk için elverişli görünüyor. Çok bekleyeceğimizi düşünmüyorum. Maksimum 6 ay daha bekleriz sanırım. bence de çok ara vermek rahata alıştıktan sonra başa sermek zor olur.
Hahah biz de şaşkınız nokta atışı olmuş. Sag ol cok tesekkur ederiz. Daha keseyim bile görmedik. Yolunacak başındayız. En azindan bikac kere yoklasa da midem bulunmaya baslamadi. Midem yanmıyor da ayrıca. yani her şey harika ilerliyor benim açımdan. Umarım bebek için de iyi ilerliyordu.ay okuyamiyorum ne zamandir. gebelik istedigini ve imzani ayni anda görmem pekikonunun sonuna gelemedim. yazmak istedim hemen. cok cok tebrik ederim. saglikla kucagina al
Huzursuzluk devam ediyor bizde ancak ağzını açmıyor bakamiyorum fırçalarken bakmaya çalışıyorum hemen kapatıyorMerhaba kızlar azılarda son durum nedir?Kızım dişi kabarır 3 ayda ancak çıkarırdı.Bugün kontrol ettim 4 azı birden ucunu çıkarmış.Sizde de aynı anda çıkaran var mı
Biz de alt yan kesiciler yok azı dişleri çıktı. 4 tane.Merhaba kızlar azılarda son durum nedir?Kızım dişi kabarır 3 ayda ancak çıkarırdı.Bugün kontrol ettim 4 azı birden ucunu çıkarmış.Sizde de aynı anda çıkaran var mı
Evet dokundurtmıyorlar da göstermiyorlar daHuzursuzluk devam ediyor bizde ancak ağzını açmıyor bakamiyorum fırçalarken bakmaya çalışıyorum hemen kapatıyor
Anlıyorum canım inan ki.Belki dönemseldir biz de 2 haftadır sevdiğimiz yiyecekleri yemiyoruz.5. Gün hala bir şey yediremiyorumzorlamak istemiyorum da daha çok sogumasin diye alt azı dişi patlamısti diğer tarafta şişmiş valla huni takmak üzereyim sevdiği şeyleri bile yemez oldu zaten her şeyi seven severek yiyen bir bebek değildi de ağzına koyduğum şeyi direk dili ile dışarı atıyor piskolojim bozuldu resmen çok sitres yaptım şimdi akışına bırak diyeceksiniz de bırakılmıyor yemesin diyorum yarım saat sonraa baska bir şey hazırlayıp teklif ediyorum ama yok bir kaşık yoğurt yedi sevindim resmen 6. Aya döndük
Ben bu dönemlerde eline havuç veriyorum dişlerini kaşısın diye baya üstü başı tükürük oluyor aralarda da elinden havucu alıp 1 er kaşık 1er kaşık kıvamlı çorba veriyorum putursuz. Bizde ise yaradı.5. Gün hala bir şey yediremiyorumzorlamak istemiyorum da daha çok sogumasin diye alt azı dişi patlamısti diğer tarafta şişmiş valla huni takmak üzereyim sevdiği şeyleri bile yemez oldu zaten her şeyi seven severek yiyen bir bebek değildi de ağzına koyduğum şeyi direk dili ile dışarı atıyor piskolojim bozuldu resmen çok sitres yaptım şimdi akışına bırak diyeceksiniz de bırakılmıyor yemesin diyorum yarım saat sonraa baska bir şey hazırlayıp teklif ediyorum ama yok bir kaşık yoğurt yedi sevindim resmen 6. Aya döndük
Zor bir durum Allah yardımcın olsun5. Gün hala bir şey yediremiyorumzorlamak istemiyorum da daha çok sogumasin diye alt azı dişi patlamısti diğer tarafta şişmiş valla huni takmak üzereyim sevdiği şeyleri bile yemez oldu zaten her şeyi seven severek yiyen bir bebek değildi de ağzına koyduğum şeyi direk dili ile dışarı atıyor piskolojim bozuldu resmen çok sitres yaptım şimdi akışına bırak diyeceksiniz de bırakılmıyor yemesin diyorum yarım saat sonraa baska bir şey hazırlayıp teklif ediyorum ama yok bir kaşık yoğurt yedi sevindim resmen 6. Aya döndük
5. Gün hala bir şey yediremiyorumzorlamak istemiyorum da daha çok sogumasin diye alt azı dişi patlamısti diğer tarafta şişmiş valla huni takmak üzereyim sevdiği şeyleri bile yemez oldu zaten her şeyi seven severek yiyen bir bebek değildi de ağzına koyduğum şeyi direk dili ile dışarı atıyor piskolojim bozuldu resmen çok sitres yaptım şimdi akışına bırak diyeceksiniz de bırakılmıyor yemesin diyorum yarım saat sonraa baska bir şey hazırlayıp teklif ediyorum ama yok bir kaşık yoğurt yedi sevindim resmen 6. Aya döndük
Bu dönemler gerçekten çok zor. Bizde sürekli 10 çeşit şeyi ardı ardına sunardık hangisini yerse artık ama çok şükür geçti iştahı geri geldi. İki gün doğru düzgün kaka yapmazdı çünkü yemiyordu. Normale dönüyor zor ama sabırlı olmak lazım. Huniyi takıp takıp çıkarıyoruz5. Gün hala bir şey yediremiyorumzorlamak istemiyorum da daha çok sogumasin diye alt azı dişi patlamısti diğer tarafta şişmiş valla huni takmak üzereyim sevdiği şeyleri bile yemez oldu zaten her şeyi seven severek yiyen bir bebek değildi de ağzına koyduğum şeyi direk dili ile dışarı atıyor piskolojim bozuldu resmen çok sitres yaptım şimdi akışına bırak diyeceksiniz de bırakılmıyor yemesin diyorum yarım saat sonraa baska bir şey hazırlayıp teklif ediyorum ama yok bir kaşık yoğurt yedi sevindim resmen 6. Aya döndük
püre mi yapıyorsun katı mı veriyorsun?
yememeye dayanmak benim açımdan mümkün değil ben o mama sandalyesinde ağladığımı, tepindiğimi biliyorum
püre yap ağzına kaşıkla ver hemen ardından biberonla su ver, o şekilde yutar belki.
canim seni de tebrik ederim. hayirli olsun. grupta hamileler cogaliyorMerhaba kızlar azılarda son durum nedir?Kızım dişi kabarır 3 ayda ancak çıkarırdı.Bugün kontrol ettim 4 azı birden ucunu çıkarmış.Sizde de aynı anda çıkaran var mı
Teşekkür ederim canım. Memeyi de bıraktık deli gibi diş kaşıyor yavrumcanim seni de tebrik ederim. hayirli olsun. grupta hamileler cogaliyor
bizim 12 disimiz var. 4 aziyi ayni anda patlattik. ama uzun surdu o surec. yani 1 yasini doldurmustu kabardi. 15, ayda patlattı. suan 4 kopek kabarik. sanirim onlar da birlikte gelecek.