2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hamile halimle peşinde koşturmaktan çok zorlanıyorum.Bizde de her yere tırmanma isteği var. Banyo tuvalet salon sürekli kapalı.Banyo kapısını açık bulsun direk klozete yöneliyor:) Ne varsa bu klozet kapağında.Benim en çok muzdarip olduğum uyku düzeni.2 haftadır sabah 4 de yatıyor öğle 1 de uyanıyor arada başka uyku yapmasa da aynı.Azılarımız geliyor ondan mıdır ya da 2 hafta oldu emzirmeyi bırakalı onun yoksunluğu mu bilmiyorum.

Konak şampuanı kullanmıyor musun?Kızımda 3 aylıktan itibaren konak şamp. devam ediyorum.Cilt doktoru 4 yaşına dek kullan dedi çünkü.

Ahahahahana hayırlı olsun canımmm çok sevindim. Kaza kurşunu mu oldu yoksa:))) 5 ya da 6 da başlıyor çok normal.Bu da mı ağıstos bebeği olacak

BGeçmiş olsun size de

Benin kızım tuvalet kağıdı, karton ne bulsa yiyor. Görene kadar kutularun köşeleri yok oluyor
Ahaa Luna da karton kağıt yiyor yap. Kitaplarının koselerini yedi hep kas ve göz arasında. Bir de yumuşak kıllı battaniyeleri ısırıp çekiyor minik tüyler kalıyor agzinda. Hep dovusuyoruz ama engel olamıyorum gozumun icine baka baka yiyor her seyi.

Ahahahahana hayırlı olsun canımmm çok sevindim. Kaza kurşunu mu oldu yoksa:))) 5 ya da 6 da başlıyor çok normal.Bu da mı ağıstos bebeği olacak
Tessekkur ederim. 2 Agustos gosteriyor ama Temmuzun ortasından sonra sezaryen olur. 2. Sezaryeni cok beklenmiyor riskli olabildiği için. Yoo planliydi. Hatta buraya da yazdim denedik diye. 13u yumurtlamaydi 23unde çift cizgi gördüm ☺

Nasil bıraktın? Sutun tadi 20. Haftadan sonra degisiyormus. Kendi kendine bırakma ihtimali varmış, ben hiç inanmıyorum Luna öyle de devam eder böyle de Keşke bıraksa ama

Konak şampuanı kullanmıyor musun?Kızımda 3 aylıktan itibaren konak şamp. devam ediyorum.Cilt doktoru 4 yaşına dek kullan dedi çünkü.
kız öyle bir sormuşsun ki hesap sorar gibi, kendimi kötü hissettim
Biz çok doktor değiştik karar verene kadar ve hiç biri de konağı önemsemedi.
En son karar kıldığımız doktorumuza, zeytinyağı ile temizlediğimi ama alan büyük olduğu için hemen tekrar yayıldığını söyledim (çünkü kaşında da vardı onu temizleyerek kaybetmiştim) ve doktor baktı sadece şey dedi: “ zeytinyağı ile temizlemene bile gerek yok 1 yaşına doğru kendiliğinden geçecek.” Ki gerçekten de 1 yaşa doğru iyice azalarak geçti kendiliğinden ve Konak falan yoktu.
Şimdi birden yara olarak hortlamış. Pazartesi gideceğiz cilt doktoruna artık ne öneririr bilemiyorum

Yalnız değilmişim. Bir haftadır Uyku bizde de bozuldu. Gece beni uyutuyor saat 1 gibi. Yatağın içinde yanımda oynuyor . Ne zaman uyuyor bilmiyorum. öğlene kadar uyuyor. Bizim azılar çıktı emmeye de devam ediyor. Neden çözemiyorum.

Umarım düzelir çok yorucu. Uyumama da izin vermiyor ki parmağını gözüme sokmaya çalışıyor, tırmalıyor, bağırıyor uyanmam için

tekrar tekrar geçmiş olsun yaaa. şükür bayagıdır olmuyorum umarım bi daha da olmam :)

Hadi ya benimde umudum dişleri çıkınca biraz daha düzene gireriz idi . Bu aralar emme konusunda zirve yaşıyoruz seve seve keyifle emzirdiğim zamanlar artık içimden koca bir offla devam ediyor. Sonrada kendimi kötü hissediyorum ihtiyacı var demekki diyorum bir yandan da ama bende...... diye başlayan cümlelere geçiyorum kafa karşılıklığı sürüp gidiyor.

Gerçekten yıpratıcı bir süreç yine 10. Ay civarı yaşamıştık o zamanki bıkkınlık haliyle bıraktırmayı dahi düşünmüştüm. Yemek yiyor karnı davul, ben mutfağı toplayıp içeri geçyiorum yine meme diye yapışıyor. Aç olmadığından eminim..
Bu sefer acaba yakınlık ihtiyacı mı var diye vicdan muhasebesi Kendini kötü hissetme evresi.. analuqe

annelik sürekli endişe duymak, vicdan azabı duymak, kendini kötü yetersiz hissetmek gibi bir şey. 4. ay civarındaki atak beni çok zorlamıştı. 2 haftadır aynı o atağın farklı versiyonu yaşıyor gibiyiz. ne zaman memeyi bıraktırıcam desem hasta oluyor. ne emzirmeye devam edecek mecalim var, ne de bıraktıracak yüreğim.

Sürekli meme, huysuzluk, ne yaparsam yapayim mutlu değil bazen tahammül edemiyorum sinirden ben de onunla ağlıyorum. ben bunları 7 aylıkken bırakmıştım , her şey yolundaydı, neden bir geriye gidiş var anlamıyorum. ne azı dişiymiş arkadaş. gerçekten zor geceler geçiyoruz. yorgun geceler diye bir şarkısı vardı ebru gündeşin. o gelsin benden sizlere.

Sağ salim kucağına alırsın inşallah.

Gece kademeli olarak emmeyi azaltayım diyorum uyanıp "anne meme" diyor . Benimde mecalim kalmıyor vereyim de bende uyuyayım bari diyip devam ediyorum. A April wind kesinlikle yıpratıyor insanı
Aynen ben de geçen ay gece beslenmesini kesmeyi denedim. Resmen anne meme diyor meme meme diye ağlamaya başlıyor
Su vermeyi denedim kabul etmedi, emzik kullanmayı zaten bıraktık ağzına değince tutup atıyor, devam sütü denedim bir kere içmedi, hatta en son çare süte bal koydum gece öyle verdim onu da istemedi.
Meme aşığı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…