Konak şampuanı kullanmıyor musun?Kızımda 3 aylıktan itibaren konak şamp. devam ediyorum.Cilt doktoru 4 yaşına dek kullan dedi çünkü.Kızçeler doktora gittik, diğer doktorun verdiği direkt iyileştirici değil kaşıntıyı önleyip yayılmasını önler sadece dedi. Kullanmaya devam edebilirsiniz dedi.
Konaktan dolayı olmuş normalde konakta zeytinyağı öneririz ama yaraya çevirmiş ben dermatolojiye gitmenizi öneririm daha fayda sağlar tedaviyi o uygular dedi. Ya şunu önceki doktor deseydi de ben x3 kere uğraşmasaydım keşke. Şimdi bir de hemen cildiye randevusu baktım tee Aralık 2. Haftaya var. Özeli arayacağım az sonra . Yakın randevusu vardır kesin.
Konağımız bitmişti aslında bizim nasıl böyle oldu birden bilmiyorumBir şey tetikledi galiba.
Doktor sticker falan yapıştırdı oğluma hahah yine de yabancıladı ağladıTatlı bir doktordu bakalım bir daha eski doktora gitmem, deneme yanılma yapmaya devam
Ahahahahana hayırlı olsun canımmm çok sevindim. Kaza kurşunu mu oldu yoksa:))) 5 ya da 6 da başlıyor çok normal.Bu da mı ağıstos bebeği olacakBen de 10. günde öğrendiimm. İniallah bizim hikayemiz de sizinki gibi olur <3
Şu an elimde bol test var, koyulmayı takip ediyorum kan veremediğimden. Biliyorsunuz burasının adetlerini
Bu sabah midem bulanmaya başladı bu arada. Çok erken değil mi yaw.
Ahaa Luna da karton kağıt yiyor yap. Kitaplarının koselerini yedi hep kas ve göz arasında. Bir de yumuşak kıllı battaniyeleri ısırıp çekiyor minik tüyler kalıyor agzinda. Hep dovusuyoruz ama engel olamıyorum gozumun icine baka baka yiyor her seyi.BGeçmiş olsun size de
Benin kızım tuvalet kağıdı, karton ne bulsa yiyor. Görene kadar kutularun köşeleri yok oluyor
Tessekkur ederim. 2 Agustos gosteriyor ama Temmuzun ortasından sonra sezaryen olur. 2. Sezaryeni cok beklenmiyor riskli olabildiği için. Yoo planliydi. Hatta buraya da yazdim denedik diye. 13u yumurtlamaydi 23unde çift cizgi gördüm ☺Ahahahahana hayırlı olsun canımmm çok sevindim. Kaza kurşunu mu oldu yoksa:))) 5 ya da 6 da başlıyor çok normal.Bu da mı ağıstos bebeği olacak
Nasil bıraktın? Sutun tadi 20. Haftadan sonra degisiyormus. Kendi kendine bırakma ihtimali varmış, ben hiç inanmıyorum Luna öyle de devam eder böyle deHamile halimle peşinde koşturmaktan çok zorlanıyorum.Bizde de her yere tırmanma isteği var. Banyo tuvalet salon sürekli kapalı.Banyo kapısını açık bulsun direk klozete yöneliyor:) Ne varsa bu klozet kapağında.Benim en çok muzdarip olduğum uyku düzeni.2 haftadır sabah 4 de yatıyor öğle 1 de uyanıyor arada başka uyku yapmasa da aynı.Azılarımız geliyor ondan mıdır ya da 2 hafta oldu emzirmeyi bırakalı onun yoksunluğu mu bilmiyorum.
kız öyle bir sormuşsun ki hesap sorar gibi, kendimi kötü hissettimKonak şampuanı kullanmıyor musun?Kızımda 3 aylıktan itibaren konak şamp. devam ediyorum.Cilt doktoru 4 yaşına dek kullan dedi çünkü.
Yalnız değilmişim. Bir haftadır Uyku bizde de bozuldu. Gece beni uyutuyor saat 1 gibi. Yatağın içinde yanımda oynuyor . Ne zaman uyuyor bilmiyorum. öğlene kadar uyuyor. Bizim azılar çıktı emmeye de devam ediyor. Neden çözemiyorum.Hamile halimle peşinde koşturmaktan çok zorlanıyorum.Bizde de her yere tırmanma isteği var. Banyo tuvalet salon sürekli kapalı.Banyo kapısını açık bulsun direk klozete yöneliyor:) Ne varsa bu klozet kapağında.Benim en çok muzdarip olduğum uyku düzeni.2 haftadır sabah 4 de yatıyor öğle 1 de uyanıyor arada başka uyku yapmasa da aynı.Azılarımız geliyor ondan mıdır ya da 2 hafta oldu emzirmeyi bırakalı onun yoksunluğu mu bilmiyorum.
Umarım düzelir çok yorucu. Uyumama da izin vermiyor ki parmağını gözüme sokmaya çalışıyor, tırmalıyor, bağırıyor uyanmam içinYalnız değilmişim. Bir haftadır Uyku bizde de bozuldu. Gece beni uyutuyor saat 1 gibi. Yatağın içinde yanımda oynuyor . Ne zaman uyuyor bilmiyorum. öğlene kadar uyuyor. Bizim azılar çıktı emmeye de devam ediyor. Neden çözemiyorum.
tekrar tekrar geçmiş olsun yaaa. şükür bayagıdır olmuyorum umarım bi daha da olmam :)Aman kuzu ne bileyim ya doktora da sormam gerekenler var diye direkt yine çocuk doktoruna gittim sorularımı sordum neyse ki@torro
Benimde 2 ayda bir mutlaka oluyor bıktım ya. Hatta daha yeni 2 hafta önce tıkandı hemen açıldı bu sefer ne yaptıysam açamadım hemen mastite döndü
Aynı biz. Dürtüyor tekmeliyorUmarım düzelir çok yorucu. Uyumama da izin vermiyor ki parmağını gözüme sokmaya çalışıyor, tırmalıyor, bağırıyor uyanmam için
İnşallahtekrar tekrar geçmiş olsun yaaa. şükür bayagıdır olmuyorum umarım bi daha da olmam :)
Hadi ya benimde umudum dişleri çıkınca biraz daha düzene gireriz idiYalnız değilmişim. Bir haftadır Uyku bizde de bozuldu. Gece beni uyutuyor saat 1 gibi. Yatağın içinde yanımda oynuyor . Ne zaman uyuyor bilmiyorum. öğlene kadar uyuyor. Bizim azılar çıktı emmeye de devam ediyor. Neden çözemiyorum.
Gerçekten yıpratıcı bir süreç yine 10. Ay civarı yaşamıştık o zamanki bıkkınlık haliyle bıraktırmayı dahi düşünmüştüm. Yemek yiyor karnı davul, ben mutfağı toplayıp içeri geçyiorum yine meme diye yapışıyor. Aç olmadığından eminim..Hadi ya benimde umudum dişleri çıkınca biraz daha düzene gireriz idi. Bu aralar emme konusunda zirve yaşıyoruz seve seve keyifle emzirdiğim zamanlar artık içimden koca bir offla devam ediyor. Sonrada kendimi kötü hissediyorum ihtiyacı var demekki diyorum bir yandan da ama bende...... diye başlayan cümlelere geçiyorum kafa karşılıklığı sürüp gidiyor.
annelik sürekli endişe duymak, vicdan azabı duymak, kendini kötü yetersiz hissetmek gibi bir şey. 4. ay civarındaki atak beni çok zorlamıştı. 2 haftadır aynı o atağın farklı versiyonu yaşıyor gibiyiz. ne zaman memeyi bıraktırıcam desem hasta oluyor. ne emzirmeye devam edecek mecalim var, ne de bıraktıracak yüreğim.Gerçekten yıpratıcı bir süreç yine 10. Ay civarı yaşamıştık o zamanki bıkkınlık haliyle bıraktırmayı dahi düşünmüştüm. Yemek yiyor karnı davul, ben mutfağı toplayıp içeri geçyiorum yine meme diye yapışıyor. Aç olmadığından eminim..
Bu sefer acaba yakınlık ihtiyacı mı var diye vicdan muhasebesiKendini kötü hissetme evresi.. analuqe
Sağ salim kucağına alırsın inşallah.Tessekkur ederim. 2 Agustos gosteriyor ama Temmuzun ortasından sonra sezaryen olur. 2. Sezaryeni cok beklenmiyor riskli olabildiği için. Yoo planliydi. Hatta buraya da yazdim denedik diye. 13u yumurtlamaydi 23unde çift cizgi gördüm ☺
Aynen ben de geçen ay gece beslenmesini kesmeyi denedim. Resmen anne meme diyor meme meme diye ağlamaya başlıyorGece kademeli olarak emmeyi azaltayım diyorum uyanıp "anne meme" diyor. Benimde mecalim kalmıyor vereyim de bende uyuyayım bari diyip devam ediyorum. A April wind kesinlikle yıpratıyor insanı