2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kıymam ona. Geçmiş olsun. Geçsin bir an önce.

M Mirune nasılsın hamilelik nasıl gidiyor ?
hellogg :) sağ ol sorduğun için. bel ağrısı ve yorgunluk dışında hiçbir belirti yok. hiç hamile gibi hissetmiyorum. ama her şey yolunda. dır inşallah diyeyim daha doğrusu. henüz doktora gitmedim. 8+1'de ilk randevum. 11 gün var daha. dolayısıyla umuyorum ki her şey yolundadır, gittiğimizde bebeğimizin kalp atışlarını duyarız.

Size de çok geçmiş olsun. Luna da üşüttü. öksürüyor arada. İlaç kullanmıyorum, zaten doktor bir öksürük şurubu verdi, okudum kullanmadan önce 2 yaş altı çocukların kullanmaması gerektiğini yazıyordu. vazgeçtim. baştan avma ilaç veriyorlar. ben de umckaloabo diye doğal bir damla kullanıyorum. bitkisel bir takviye. hatta bu grupta torro önermişti sanırım. umka sanırım Türkçesi. Bu damla direkt soğuk algınlığı için, bağışıklığı güçlendiriyormuş.

İnşallah yolundadır herşey . Bende geç gitmiştim direkt kalp atışını duyayım rahat edeyim diye. Iyi olmana sevindim.
Lunaya da geçmiş olsun bizde öksürük yok şimdilik boğazı rahatlasın diye eritilmiş tereyağ içine pekmez ekleyip veriyorum. Ah ya keşke o damla aklıma gelseydi bugün gitmiştim eczaneye

Geçmiş olsun Birçok ilaçta öyle ibareler var ama doktor dozunu düşürüyor bize de vermişti kullandım faydasını gördüm. Adı da bricanyl gibi bir şeydi. Bizde bronşit gibi oldu öyle kullandım.

Umca içinde yaş uyarısı var hatırladığım kadarıyla.

Geçmiş olsun Birçok ilaçta öyle ibareler var ama doktor dozunu düşürüyor bize de vermişti kullandım faydasını gördüm. Adı da bricanyl gibi bir şeydi. Bizde bronşit gibi oldu öyle kullandım.
Doğrudur ama çok kötü durumda olmadığından kullanmamayi tercih ettik. Bebekte oksuruk çok acı verici yoksa. İnsan her yola başvurur geçmesi için. Onlar oksurdukce insanin içi titriyo

kızlar merhaba,

benim bebiş ile uçağa binecegiz, ama ilk defa uçaga binecegiz. dolayısıyla hiçbir tecrübem ve bilgim yok.

bebişin bebek arabası var. ayrıca ebebek'ten aldıgım bir park yatağı var, park yatak katlanabiliyor ama katlanınca bile dogal olarak valizden daha büyük ebatlarda oluyor.

bebek arabasını ve park yatağı uçakta nasıl yapabilirim ?

bebek arabasını uçağın kapısında verdiklerini görüyordum hep, öyle mi oluyor ?

park yatak konusunda hiçbir tecrübem yok. aşağıya verebilirmiyim acaba, boyutu sorun olurmu ?

bu arada pegasus veya anadolu jet farkedermi kuralları farklımı ?

Havayolu firmasına göre değişebiliyor yanınızda ücretsiz goturebilecekleriniz. Misal biri araba koltugu kabul ediyorken diğeri etmiyor olsbiliyor. valizle kontur görevlisine verebiliyorsanız büyük parçaları. Araba koltugu gotursek orada vermemiz gerekiyordu. Ama biz götürmedi. Ama benim bildiğim bebek arabaları her yerde ucretsiz. En son uçağa binerken görevliye veriyorsunuz aşağıda uçağa binmeden aliyorlar. Onlar yerleştiriyor. İnince de geri veriyolar. Miniyo videosu indirmiştim telefonuma, ucak modunda onu izlemiştim, epey aldanmisti. Bir de kaşık mama koymuştum acıkırlar diye. Sonra da uyudu zaten, biz rahat geçirmiştir. Darısı başınıza.

Selam kızlar bebişler nasıl?Hasta olanlara geçmiş olsun hepinize kolaylıklar diliyorum.Şu sıralar eğitici oyuncak ne alıyorsunuz?Dikkatlerini çekici hangi oyunları oynuyorsunuz?

Bizim üstteki 2 azi baş verdi. Alttaki 2 azi şiş ve kızarık ama henüz delmedi. Kopek dişlerinin 4u de beyaz beyaz gorunuyor ama onlara daha var, kızarık değiller, yakinda gelmicekler. Her gece bir doz calpol verir olduk azi deldiginden beri. Cunku aglayarak uyaniyor. Ancak öyle rahatlayip uyuyor. Insallah calpol müptelası yapmayız çocuğu Bugun baktim son azilarin ( altlığı üstlük toplam 4 dis) 3 yasina kadar yolu varmış. Yani şu an 2 azi 4 kopek disi kaldı 2 yaşına kadar beklenen. Çıksalar da kurtulsak. Gerçekten en çok dişler zorladı bizi.

teşekkürler cevabınız için.

öncelikle pegasus ile gidecegim ve 15 kilo bagaj hakkım var. park yatak'ı katlayıp bagaja vermek istiyorum. pegasusu'u aradım birkaç sefer müşteri hizmetlerini, ancak doyurucu bir cevap vermiyorlar.
daha önce park yatagı katlayıp uçak bagajına veren varmı acaba ?

benimki kafası atıgı zaman cep telefonundan video falan hiç işe yaramıyor. ama bende bikaç video indirecegim, uyku konusunda da uyumaz diye düşünüyorum ama görecegiz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…