2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yavaş yavaş desteksiz uykuya da geçer
Biz gerileme yaşıyoruz sanırım iki uykudan üç uykuya çıktık resmen desteksiz uykudan memede uykuya geri döndük. Sonumuz hayır hadi bakalım

Yavaş yavaş desteksiz uykuya da geçer
Biz gerileme yaşıyoruz sanırım iki uykudan üç uykuya çıktık resmen desteksiz uykudan memede uykuya geri döndük. Sonumuz hayır hadi bakalım
Hadi ya . Tek uyku döneminden önce ikinci uykuyu 5 6 gibi yapıyordu gece uykusu da 11 lere doğru kaymıştı. Bir gün banyodan sonra 5 buçukta uyudu geceye geçti kalkmadan ertesi gün artık tek uyku yaptı haliyle öyle bir düzen oluştu bir anda. Ama düzen demeye korkuyorum ya bir anlık sekme ile yerle bir oluyor. Hah tamam artık işler rayına girdi diyeceğim bir durum olmayacak sanırım . Uykusu dişi tuvaleti yemesi içmesi kreşe okula başlaması ergenlik derken uzayıp gider bu liste her durumda "yeni bir ben" var annecim diyorlar

Günaydın kızlar.
Gece boyu tıkalı bir burun biraz geniz akıntısı tek tük öksürük umarım ilerlemez
Zencefil kullanan oldu mu tereyağ eritip pekmez ekledim boğazını yumuşatsın diye

Çok geçmiş olsun. Ufaklık Nasıl oldu?
Çok teşekkür ederim.
Pazar günü burnu çok aktı ama keyfi yerindeydi. Bugün akşama kadar hali de keyfi de yoktu sürekli burun temizliği yaptık. Haliyle iki gündür iştahı yoktu sadece emdi. Akşam daha iyiydi az da olsa yedi neşesi de biraz yerine geldi bakalım yarına daha iyi olur umarım

geçmiş olsun canım.
bizim de uykuyla başımız dertte. uyutamıyorum çocuğu resmen. zaten tek uyku uyuyor 12-1 arası genelde 1 saat. ama akşam 11 12 lere kadar oturuyor. aslında uykusu var ama uyumuyor yani resmen uykuya direniyor. bazen saatlerce bebek arabasında dolaştırıyoruz.

Teşekkür ederim bugün daha iyi.
Akşam yatışı bizde de arada sorun oluyor esneyerek geziyor ama uyumak istemiyor çevreye ilgileri arttıkça direniyorlar uykuya . Bir saat yatakta vakit geçiriyoruz kitap masal hikaye sevdiği şarkılar derken en son emerek bayılıyor .

dun sabah uyandi. oglen uyuttum 1 saat uyudu. gece 2 ye kdar oturdu. doktor calpol ver dedi. calpol de verdm aksam. ona ragmen gece 2 de ben uyumusum. o yataktaydi. herhalde o da o civarlarda uyudu. 1-2 gun de deil artk her gun bu sekilde yapinca insani yormaya başladı.

Tabi yorucudur canım ya uykusuzluk benimde dayanamadığım konulardan . Akşam olunca zaten pilim bitmiş oluyor uyusa da bende uyusam modundayım. Bazen çok hareketli oluyor yatakta oyun oynamak istiyorum yastıklarla battaniyesiyle biraz oynayıp anne uyumak istiyor diyorum anne anne diyip gözlerimi açmaya çalışıyor .
Fazla uyarana maruz kalınca da uykuya direniyorlar ya da gündüz yaşadıkları bir durum da sebep olabiliyor ya da diş/atak/uyku gerilemesi..... derken liste uzayıp gidiyor.
Umarım düzelir yakın zamanda kuzunun uykusu

kızlar balık yağı veriyormusunuz ? bizimkine balık yedirmeye çalıştım ama yemiyor. doktoru "youplus balık yağı" yazdı, şurup şeklinde olanından. isminide hiç duymadım. siz nasıl yapıyorsunuz ?

"ters yüz" animasyonu nedir acaba ? hiç duymamıştım

çıglık çıglıga bagırma kısmı çok yıpratıcıdır, çünkü bizde de var maalesef. yani ne yapacagımı şaşırıyorum

Uyku konusunda kolaylıklar diliyoŕum hepinize çok zor 3 hafta geçirdik.Gece 3 ten şikayetçiyken 4 e ordan da 5.30 lara level atlamıştık:)Sonuç olarak uykusuzluktan vücut direncim düştü ve gribe yakalandım.Dikkat edin kendinize kızlar.

Biz kullanmıyoruz emzirdiğin sürece gerek yok demişti dr. Oğlum da balık yiyor o yüzden ihtiyaç duymadık biz.
"ters yüz" animasyonu nedir acaba ? hiç duymamıştım
Animasyon film çocukların duygularını daha iyi anlamak için güzel bir filmdi.

Geçmiş olsun. Uyku gerilemesi mi yaşıyorlar acaba

Ben nezleyim.burun akıntısı geniz akıntısı var. Kızıma bulaşmasın diye evde maskeyleyim. Geceleri de yanıma yatıramadım. 2 gecedir kendi yatağında uyudu. Ona bulaşmasın da.

Ben nezleyim.burun akıntısı geniz akıntısı var. Kızıma bulaşmasın diye evde maskeyleyim. Geceleri de yanıma yatıramadım. 2 gecedir kendi yatağında uyudu. Ona bulaşmasın da.
Geçmiş olsun oğlum nezle oldu burun akıntısı gece burun tıkanıklığı gündüz ayrı gece ayrı. Evde aspiratörle geziyor oyuncakların burnunu temizliyor bol bol sıvı beslemeye çalışıyorum

Bize ocean marka yazdı, şurup. Ama düzenli olarak iciremiyorum malesef, bazı günler kaşiklara ağzını hiç açmıyor. Balığı minik minik önüne koyuyorum, öyle yiyor. Ama moduna göre tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…