Yavaş yavaş desteksiz uykuya da geçerArtık gündüzleri tek uykuya geçiş yaptık 2 civarı uyuyor bir buçuk iki saat kadar cok şükür yenidoğan döneminden uzunca bir süre yarım saatlik uykulardan bugunlere geldik. Hala kendi kendine uyumaya geçmedi onunda zamanı gelir yavaş yavaş ilerliyoruz.
Hadi yaYavaş yavaş desteksiz uykuya da geçer
Biz gerileme yaşıyoruz sanırım iki uykudan üç uykuya çıktık resmendesteksiz uykudan memede uykuya geri döndük. Sonumuz hayır hadi bakalım
Çok geçmiş olsun. Ufaklık Nasıl oldu?Günaydın kızlar.
Gece boyu tıkalı bir burun biraz geniz akıntısı tek tük öksürük umarım ilerlemez
Zencefil kullanan oldu mu tereyağ eritip pekmez ekledim boğazını yumuşatsın diye
Çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun. Ufaklık Nasıl oldu?
geçmiş olsun canım.Çok teşekkür ederim.
Pazar günü burnu çok aktı ama keyfi yerindeydi. Bugün akşama kadar hali de keyfi de yoktu sürekli burun temizliği yaptık. Haliyle iki gündür iştahı yoktu sadece emdi. Akşam daha iyiydi az da olsa yedi neşesi de biraz yerine geldi bakalım yarına daha iyi olur umarım
Teşekkür ederim bugün daha iyi.geçmiş olsun canım.
bizim de uykuyla başımız dertte. uyutamıyorum çocuğu resmen. zaten tek uyku uyuyor 12-1 arası genelde 1 saat. ama akşam 11 12 lere kadar oturuyor. aslında uykusu var ama uyumuyor yani resmen uykuya direniyor. bazen saatlerce bebek arabasında dolaştırıyoruz.
dun sabah uyandi. oglen uyuttum 1 saat uyudu. gece 2 ye kdar oturdu. doktor calpol ver dedi. calpol de verdm aksam. ona ragmen gece 2 de ben uyumusum. o yataktaydi. herhalde o da o civarlarda uyudu. 1-2 gun de deil artk her gun bu sekilde yapinca insani yormaya başladı.Teşekkür ederim bugün daha iyi.
Akşam yatışı bizde de arada sorun oluyor esneyerek geziyor ama uyumak istemiyor çevreye ilgileri arttıkça direniyorlar uykuya. Bir saat yatakta vakit geçiriyoruz kitap masal hikaye sevdiği şarkılar derken en son emerek bayılıyor .
Tabi yorucudur canım ya uykusuzluk benimde dayanamadığım konulardandun sabah uyandi. oglen uyuttum 1 saat uyudu. gece 2 ye kdar oturdu. doktor calpol ver dedi. calpol de verdm aksam. ona ragmen gece 2 de ben uyumusum. o yataktaydi. herhalde o da o civarlarda uyudu. 1-2 gun de deil artk her gun bu sekilde yapinca insani yormaya başladı.
hiç sorma bizdede durum aynı. ne zaman doktora kontrole götürsek agzını töbe açmaz. evde de sadece gülerken açarEvet dokundurtmıyorlar da göstermiyorlar daGıdıklayarak inceledim ben de
"ters yüz" animasyonu nedir acaba ? hiç duymamıştımBebeği odada yalnız bırakarak ya da tepkisiz kalarak uykuya geçmesini beklemek benim için de uygun bir eylem değil. Ağlamasına dayanama zaten.
Bu arada hep tavsiye ediliyordu "ters yüz" animasyonu dün izleyebildim. Izleme fırsatınız olursa bende tavsiye ederim eminim izleyenler vardır.
çıglık çıglıga bagırma kısmı çok yıpratıcıdır, çünkü bizde de var maalesef. yani ne yapacagımı şaşırıyorumO kadar zor iki gün geçirdim ki hiç yemek yemeyen sadece meme isteyen bir çocuga dönüştü ne güzel her şeyi yemeye başladı derken hooop sar başaatak haftasindan mıdir yoksa alt azı disi çıkıyor ondan mı bilmiyorum artik iki gündür hazırladığım kaç çeşit yemeği atıştırmaligi hepsini red ettin en sevdiği şeyleri bile yemiyor o ackenden ben huzursuz oluyorum sürekli aglak en ufak şeyde çığlık çığlığa bağırıyor keyfi yerine gelsin diye dus aldırdım ama nafile yine aynı zaten geceleri hiç söylemiyorum . Gündüz yese gece uyanmasına alışmıştım artık kabullendigim bir durum oldu ama bu huysuzluk inşallah hastalık öncesi belirti değildir diye dua ediyorum
Biz kullanmıyoruz emzirdiğin sürece gerek yok demişti dr. Oğlum da balık yiyor o yüzden ihtiyaç duymadık biz.kızlar balık yağı veriyormusunuz ? bizimkine balık yedirmeye çalıştım ama yemiyor. doktoru "youplus balık yağı" yazdı, şurup şeklinde olanından. isminide hiç duymadım. siz nasıl yapıyorsunuz ?
Animasyon film çocukların duygularını daha iyi anlamak için güzel bir filmdi."ters yüz" animasyonu nedir acaba ? hiç duymamıştım
Geçmiş olsun. Uyku gerilemesi mi yaşıyorlar acabaUyku konusunda kolaylıklar diliyoŕum hepinize çok zor 3 hafta geçirdik.Gece 3 ten şikayetçiyken 4 e ordan da 5.30 lara level atlamıştık:)Sonuç olarak uykusuzluktan vücut direncim düştü ve gribe yakalandım.Dikkat edin kendinize kızlar.
Geçmiş olsun oğlum nezle olduBen nezleyim.burun akıntısı geniz akıntısı var. Kızıma bulaşmasın diye evde maskeyleyim. Geceleri de yanıma yatıramadım. 2 gecedir kendi yatağında uyudu. Ona bulaşmasın da.
Bize ocean marka yazdı, şurup. Ama düzenli olarak iciremiyorum malesef, bazı günler kaşiklara ağzını hiç açmıyor. Balığı minik minik önüne koyuyorum, öyle yiyor. Ama moduna göre tabiikızlar balık yağı veriyormusunuz ? bizimkine balık yedirmeye çalıştım ama yemiyor. doktoru "youplus balık yağı" yazdı, şurup şeklinde olanından. isminide hiç duymadım. siz nasıl yapıyorsunuz ?
Anlamadım canım ama azıalrın ucu bifaz uzayınca rahatladı sanki.2 gündür erken uyuyor maşallah.Geçmiş olsun. Uyku gerilemesi mi yaşıyorlar acaba