- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
Gerçekten öyle ve bir şey diyeceğim benim de en çok zorlandığım ay 4. Aydı ta ki 15,5 ayda artık ne vardıysa o aya kadar.. Anca düzeldi 1 hafta oldu.. Atak haftasında gözükmüyordu ama gözlemlediğim bir çok yeni gelişme oldu.. Biraz da dolunaylı ay tutulmasına yordum ama epey zor geçti..annelik sürekli endişe duymak, vicdan azabı duymak, kendini kötü yetersiz hissetmek gibi bir şey. 4. ay civarındaki atak beni çok zorlamıştı. 2 haftadır aynı o atağın farklı versiyonu yaşıyor gibiyiz. ne zaman memeyi bıraktırıcam desem hasta oluyor. ne emzirmeye devam edecek mecalim var, ne de bıraktıracak yüreğim.
Yine de, sağlıklı bir evladım var şükürler ediyorum. Şuan senin durumun farklı biraz olsun, ben kendi tarafımdan bakınca şuan emzirmeyi bırakmak istemiyorum ne kadar zorlasa da Sanırım zamanla bu tatlı anlara ben de git gide bağladım. Tabi arada offf yetti demediğim olmuyor değil
Bazen emiyor emiyor süt bitiyor. Ben “süt bitti artık” diyorum. Gözüme bakıp bittti bitti diye tekrarlayıp bırakıyor O zamanda gel anneeem em diyesim geliyor vicdan yapıyorum haha annelik kafası aşırı değişik Tabi o zamana kadar memem çoktan poşete dönmüş oluyor