2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kızlar günaydın bana bugün dua edin olurmu kan vericem pazartesi günü 90 çıktı değerim umarım düzenli artış olmuştur ilk gebeliğim dış gebelikti duanıza ihtiyacım var

kızlar günaydın bana bugün dua edin olurmu kan vericem pazartesi günü 90 çıktı değerim umarım düzenli artış olmuştur ilk gebeliğim dış gebelikti duanıza ihtiyacım var
Canım dualarımız seninle
Güzel haberlerini bekliyoruz

Benim de 1 hafta once gorunmedi.Oldukca endiselenmistim.Beta hcg artisi normal olunca sorun yok dedi.Ilk gebeligimde 4+1 de hem kese hem embriyo gorunmustu.Cumartesi gunu gidecegim tekrar.Cok sabirsiz oldumSen ne zaman girmistin kontrole?
Pazartesi girdim canım erken yumurtlama olduğu için 5+2 olduğunu düşünüyorum, SAT a göre ise 4+5 idi, tabi karından bakıldı sadece.. Yaz yarın sonucunu bize de... sen tam ne kadar oluyorsun yarın bir de?

Allah yardımcın olsun canım, sonucunu yaz mutlaka...

Arkadaşlar benim beta 212.26 4 aralıkta fakat doktor bebek küçük daha gözükmez dedi fakat benden kanı tekrarlamamı istemedi neden acaba
Benden de istemedi 225 ti benimde reglin 3. Günü baktırmıştım. Daha küçük kese görünmüyor 10 12 gün sonra tekrar görüşelim dedi ama ben duramadım tabi 2 gün geçti bugün kendim tahlil yaptırdım

Günaydın hanımlar, doktordan yeni geldim.
Sata göre 4 hafta 3 günlük hamileyim, doktor amcasına göre 2 haftalıkmış minnoşum
Gözle görünen bir sorun yok, inşallah sağlıklı devam eder dedi. Önlem amaçlı düşük önleyici verdi bir de lanet olası idrar yolları enfeksiyonu için ilaç. Şimdilik durumumuz böyleymiş. Kan ve idrar tekrarlattırmadı, ayın 23'üne tekrar randevu verdi. O zaman hem beta hem idrar bakacakmış, dualarınızı esirgemeyin

Ben de bugün kan verdim sonucu bekliyorum. Hayırlı haberler alalım inşallah

Maşşallah kuzucuğa
Ultrasondan bakarak mı söyledi canım?

Canım sadece kese mi göründü yoksa bebeği de gördü mü doktorun

Bende 23ünde gidiyorum ama bir şarkı var ya burda çiçekler açmıyor kuşlar ötüşüp uçmuyor geçmiyor günler geçmiyor diye. Aynı o durumdayım geçmiyor günler geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…