2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gözün aydın canım, benimki de pazartesi sadece keseyi görebildi, bazıları yolk kesesi var vs. diye yorum yapıyormuş, senin dr.un farklı bir şey dedi mi?
Yok keseyi gördü çok güzel gelişimi iyi normal düzeninde 10 gün sonra gel kalbini dinleyelim dedi canım.

Yok keseyi gördü çok güzel gelişimi iyi normal düzeninde 10 gün sonra gel kalbini dinleyelim dedi canım.
Süper canım sevindim senin adına, bende göremedi, çok korkuyorum boş gebelik falan olmasından.. ne zor süreçlermiş unutmuşum ben.. her anı tedirginlik..

Süper canım sevindim senin adına, bende göremedi, çok korkuyorum boş gebelik falan olmasından.. ne zor süreçlermiş unutmuşum ben.. her anı tedirginlik..
Burda bir arkadaş demişti sıkışık git diye bende öyle yaptım iyi ki de yapmışım doktor hemen gördü. Sıkışık geldim dedim iyi yapmışsın hemen görürüz dedi

Burda bir arkadaş demişti sıkışık git diye bende öyle yaptım iyi ki de yapmışım doktor hemen gördü. Sıkışık geldim dedim iyi yapmışsın hemen görürüz dedi
İnşalllahhhh ilk müjdeyi aldık senden çizgi haberini sonrası gelir inşallah
İnşallah gülüm, senin enerjin bana çok iyi geliyor allah biliyor ya
Yarın benim de kontrolüm olacak kısmetse ben de sıkışık gideyim, oluştuysa kese görür inşallah
Bugün ufak bir akıntım vardı açık kahverengi tonlarında aklım çıktı bir şey oldu diye

Nişan vermiştir. Yani senin çocuk annem yarın görmeye gelecek diye yerine yerleşmiştir avuç içini geçmeyen yoğun olmayan kanamadan korkma bende de kasık ağrısı arada yokluyordu başka bişey hissetmiyordum benimki sessiz sedasız yerleşmiş kurulmuş köşesine ultrasonda. Darısı sana

Amin inşallah canım, bu arada doktor bebeğin sağ ya da sol overde olup olmadığını söylüyor mu?

Harikaaaa Darısı yarın başıma inşallah, keseyi görebildiniz mi güzelim?
İnşallah canımm Aile Sağlığı Merkezi’nde kan verdim, ultrason baktırmadım henüz
Hemen hemen benimde öyledir hesabıma göre 2500-3000 olsa gerek aynı ilerliyoruz
Keseyi görmeye ne zaman gidecektin canım ben salıya ayarladım kesin olsun diye ♥
Evet canım en başından beri hep aynı gidiyoruzz
Doktora haftaya herhangi bir gün gitmek istiyorum ama henüz tarih netleştirmedik.
Acaba haftaya gittiğimizde bebeği de görme şansımız olur mu?

Bilemiyorum ki canım gelişimine bağlı belki yolc sac kesesini görebiliriz belki bebeği de minik nokta olarak

Kaybına rağmen bu kadar pozitif olman gerçekten de süper. Hep bunu söylüyorum Allah bize annelikle beraber güç de veriyor.
benim de ilk doğumum kötüydü hasta çocuk doğurdum oğlum 1 yaşında kanser oldu. Ameliyatlar kemoterapi sürekli hastaneler derken Allah yavrumu bağışladı ama ömrü hastane ev arası geçiyor. Herkesin hakkında hayırlısını yazsın Rabbim .Evlat verdi diye sevinmek aldı diye üzülmek bunlar yerine hep şükür hep şükür. Kıymet bilmek her halimize şükretmek görevimiz. Hepimizin sağlıklı evlatlatları hayırlı ömürleri olsun inşallah.

Mrblar kizlar benimde 1 kizim var 3 yaşında bu 7.gebeligim kimisi düştü kimisi kürtaj olmak zorunda kaldım erken doğum yaptım kimyasal falan derken bu günlere geldik ins bunu saglikla alırım ve alırsınız kizlar
Listeye bende eklenmek isterim

İnşallah canım

İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız canım Bilgilerini yaz hemen ekleyeyim listeye

Sanki regl olcak mışım gibi ağrım var rahatsız edici bayağı normal midir?
Dayanılmayacak kadar mı?
Benim geçen haftalarda yumurtlıklarım sızlıyordu gece yatarken sızıdan uykumdan uyanıyordum ama dayanılmayacak gibi değildi.
Bence senin normal bir durum canım. Ama yine yarın doktoruna danış istersen. İçin rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…