2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Dayanılmayacak gibi değil sızlıyor seninde dediğin gibi

Kısmetse bende agustos annesiyim inşallah 24.11.1995 dogum tarihim 01.11.2019 en son adet tarihi ilk günü kilom 85 tahmini dogum 07.08.2020
Kanda çıktı 212.26 ama daha görmedik nasipse 18 aralık çarşamba göreceğiz yavrumuzu

iilay cnm ben 18.04.1989 doğumluyum kayseri de yasiyorum 20kasim son adet tarihi gunume 6 gun var bebeğin doğacağı muhtemel tarih 26agustos 65 kiloyum

Süper canım sevindim senin adına, bende göremedi, çok korkuyorum boş gebelik falan olmasından.. ne zor süreçlermiş unutmuşum ben.. her anı tedirginlik..
Benim de 1 hafta once gorunmedi.Oldukca endiselenmistim.Beta hcg artisi normal olunca sorun yok dedi.Ilk gebeligimde 4+1 de hem kese hem embriyo gorunmustu.Cumartesi gunu gidecegim tekrar.Cok sabirsiz oldumSen ne zaman girmistin kontrole?

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. 4 haftalık daha. benim de sadece sol kasığımda hafif bir sızı var son bir haftadır hiç lekelenme yaşamadım. Regl gecikmesinin 3. Günü hcg 225 ti 2 gün geçti yarın yine gideceğim doktora. İnşallah güzel bir artış olmuştur. Hamileliği erken farkedince de beklemek ayrı bir stres yaratıyor. Keseyi görebilecek miyim hcg artacak mı derken gereksiz stres yaşıyoruz.

Arkadaşlar benim beta 212.26 4 aralıkta fakat doktor bebek küçük daha gözükmez dedi fakat benden kanı tekrarlamamı istemedi neden acaba

iilay tabloya ekler misin? Dogum tarihi 05.07.1987, Son adet tarihi 08.11.2019, olasi dogum tarihi 16.08.2020, sehir manisa, kilo 49.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…