Onu nasıl anladin canimYok söylemedi canım ama ultrason fotosunda sağ sanırım
Güzel canim stres yapma gayet güzelMerhaba lar.beta HCG 63iki gün sonra 229 üç gün sonra 736 olmuş nasıl sizce
Dayanılmayacak gibi değil sızlıyor seninde dediğin gibiDayanılmayacak kadar mı?
Benim geçen haftalarda yumurtlıklarım sızlıyordu gece yatarken sızıdan uykumdan uyanıyordum ama dayanılmayacak gibi değildi.
Bence senin normal bir durum canım. Ama yine yarın doktoruna danış istersen. İçin rahat etsin.
Normal canım çok şiddetli değilse.Sanki regl olcak mışım gibi ağrım var rahatsız edici bayağı normal midir?
O zaman hiçbir sıkıntı yok canımDayanılmayacak gibi değil sızlıyor seninde dediğin gibi
Sizlerden duymak rahatlatıyor beni o yüzden aklıma takılanı soruyorum hep ☺☺Normal canım çok şiddetli değilse.
İlerleyen haftalarda bile olacak o ağrı rahim büyüdüğünden
Yanliz değilmişim demek ki ben de de hic bulanti yok uyku var halsizlik ve göğüslerde hassasiyet var .
Belirti olmayinca insan hamile oldugunu unutuyor bazen.Ters bir hareket yapmaktan korkuyorum.12 hafta onemli
Benim de 1 hafta once gorunmedi.Oldukca endiselenmistim.Beta hcg artisi normal olunca sorun yok dedi.Ilk gebeligimde 4+1 de hem kese hem embriyo gorunmustu.Cumartesi gunu gidecegim tekrar.Cok sabirsiz oldum
Süper canım sevindim senin adına, bende göremedi, çok korkuyorum boş gebelik falan olmasından.. ne zor süreçlermiş unutmuşum ben.. her anı tedirginlik..
Sanki regl olcak mışım gibi ağrım var rahatsız edici bayağı normal midir?
Benim alt karnımda tamamen varAğrı tek tarafta mı? Benim sadece solda sızı gibi bir ağrı var ara ara geçiyor ama arada hissettiriyor.
Arkadaşım da hamile 5. Hafta onun da Regl olacakmış gibi bel kasık bölgesi ağrıyor. doktoru normal demiş. Rahim kalınlaştıgından kaynaklanabiliyormuş canını sıkma :)Benim alt karnımda tamamen var
Genellikle istenir degerler 2 katina cikarsa normal bir gebeliktir endiselenmeArkadaşlar benim beta 212.26 4 aralıkta fakat doktor bebek küçük daha gözükmez dedi fakat benden kanı tekrarlamamı istemedi neden acaba
Manisaiilay tabloya ekler misin? Dogum tarihi 05.07.1987, Son adet tarihi 08.11.2019, olasi dogum tarihi 16.08.2020, sehir manisa, kilo 49.
Anladığımdan değilde kese sağ tarafta duruyor baya.Onu nasıl anladin canim