2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar ailelerinize nasıl söylemiştiniz? Benim ilk gebeliğim eşim de ben de tek çocuğuz
Güzel bir şey olsun istiyorum, sizce neler yapabilirim?
canım biz iki tarafa da ziyarete gidip güzelce söylemiştik ilk çocuğumda, ama sonra fotoğraf çekmiştim ben. hatta kayınvalidemin elleri havada ''yaşasın babanne oluyorum'' pozu var bitane :) babamdan utandığımdan onlarınkini çaktırmadan çekmiştim:) kucağında battaniye, battaniye üzerinde uyuyan evin kedisi ve suratında bıyıkaltından bir gülümseme ile tv seyreden bir pozu var babamın bunları güzel bir deftere yapıştırıp, her fotoğrafı bir iki cümleyle anlattığım bir anı defteri hazırladım sonradan. şimdi aralarda kızımla bakıyoruz, çok seviyor ve herkese anlatyor fotoğrafları :)

Canım haklısın, özellikle bambaşka tepkiler beklerken bununla karşılaşmak seni üzmüştür. ancak annene zaman ver biraz, yaşları küçük değil, çocuklar onları yoruyor, ben kendi annemin ne çok yıprandığını görüyorum, üzülüyorum. aslında o da senin özel hayatına müdahale etmek istememiştir, sadece psikolojisi hazır değildir. belki başka planlar yapmıştır. Zaman ver ve alınmamaya çalış, seni seviyor sana değer veriyor ki bak ilk çocuğunu bakmış büyütmüş. Kendini üzme zamana bırak.

Yaaa aslında hem çok şanslısın hem de sürpriz yapabilme konusunda birazcık şanssızsın
Üçü de çok hoş fikirmiş ya Tahmin edebiliyorum ne kadar güzel tepkiler alacağınızı
Yaaa fikir çok inceymiş, çok güzelmiş
Eşinizin taktiği de iyiymiş ama hakkını yemeyelim
Kardeşimde sofrayı kurarken 1 servis fazla açmıştı. Biri mi gelecek niye koydun falan dedik 8 aya kadar elimiz alışsın kendinizi alıştırın demişti sevinçten yemek falan yalan oldu tabi
Ya bunu da çok beğendimmmmm
Çok üzüldüm cidden ama en kısa sürede halledeceğinize eminim
Yaaaa harikaaaaaaaa
Ben de anı defteri gibi bir şey yapmak istiyorum. Hatta küçük küçük not alıyorum ama hala güzel bir defter bulamadım temize geçirebileceğim
Fotoğraflı olma fikri çok güzelmiş çok sevdimmmm

D&r a bak kuzum anne anı defteri var aklına gelip gelemeyecek kaydetmek istediğin herşey var içinde bende öyle alacağım.

Ben aldım anı defterini. D&r da bulabilirsin

Sağol canım, inşallah..
Zamana bıraktım bende.. Kendimi üzsem de değişmiyor ki...

Ben aldım anı defterini. D&r da bulabilirsin
Ben kızıma doğumdan 7 yaşına kadar olan bir defter doldurdum, inanılmaz büyük bir anı oldu.. Resimler, gazete küpürleri, ilk nüfus cüzdanı forokopisi, el izleri, söylediği kelimeler cümleler... Kısmetse eğer bu bebeğim için de yapmayı düşünüyorum

Kızlar bir süredir aranızda yoktum. Geçen hafta keseyi göremeyince moraller gitmişti bende. Şimdi doktordan geliyorum keseyi gördük çok şükür Sayımız baya artmaya başlamış. Herkes hayırlısıyla kucağına alır inşallah bebeğini

Hayırlı olsun İnşallaahh hep birlikte böyle güzel haberler almaya devam ederiz

Çok sevindim canımm Bu süreç hep böyle geçecek heralde bize. Biz mi fazla takıyoruz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…