canım biz iki tarafa da ziyarete gidip güzelce söylemiştik ilk çocuğumda, ama sonra fotoğraf çekmiştim ben. hatta kayınvalidemin elleri havada ''yaşasın babanne oluyorum'' pozu var bitane :) babamdan utandığımdan onlarınkini çaktırmadan çekmiştim:) kucağında battaniye, battaniye üzerinde uyuyan evin kedisi ve suratında bıyıkaltından bir gülümseme ile tv seyreden bir pozu var babamınKızlar ailelerinize nasıl söylemiştiniz? Benim ilk gebeliğim eşim de ben de tek çocuğuz
Güzel bir şey olsun istiyorum, sizce neler yapabilirim?
Canım haklısın, özellikle bambaşka tepkiler beklerken bununla karşılaşmak seni üzmüştür. ancak annene zaman ver biraz, yaşları küçük değil, çocuklar onları yoruyor, ben kendi annemin ne çok yıprandığını görüyorum, üzülüyorum. aslında o da senin özel hayatına müdahale etmek istememiştir, sadece psikolojisi hazır değildir. belki başka planlar yapmıştır. Zaman ver ve alınmamaya çalış, seni seviyor sana değer veriyor ki bak ilk çocuğunu bakmış büyütmüş. Kendini üzme zamana bırak.Annem'e tekrara anneanne oluyorsun dedik, kadın küstü konuşmuyor benimle
Oysa ki gayet istiyor gibiydi, çocukları da çok sever, kuzunimin 2. çocuğuna "darısı başınıza" deyince "aminn, inşallahhh" derdi...
(İlk kızımı o büyüttü), bizim kızımız büyüdü neden küçük bebeğimiz yok diyordu...
İş ciddiye binince bu da ona kalacak sandı sanırım, oysa ki diyorum bu doğarsa babaannesi bakacak buna da...
Ama yok, bildiğiniz küstü..Emrivaki yapmışız.. Neden düşündüğümüzü ona dememişiz...
Ya olur veya olmaz veya bu benim özelim... Ne olursa hayatıma bu kadar müdahaleyi haketmiyorum diye düşünüyorum.
Bilmem siz ne dersiniz.. Ama ciddi anlamda bu konuda çok üzüldüm...
Yaaa aslında hem çok şanslısın hem de sürpriz yapabilme konusunda birazcık şanssızsınBenim annem ve kv hemşire olunca ben mecbur soru sormak için falan söylemiştim. Hiç sürprizli olmadı:))
Ama ultrason fotoğrafının altına anneanne - dede ben büyüyorum falan yazardım herhalde:) Gördüklerinde şaşırırlardı.
Üçü de çok hoş fikirmiş yaBizim kafamızda bir kaç fikir var. Anneme ilk anda zaten söylemiştim ters bi durum olursa hemen onsan fikir alırım diye. Ama kayınvalidemlere
1. Örgü ip alıp eşimin annesine vereceğiz bu ne nerden çıktı diye sorarsa da yavaştan başla hazırlıklara diyeceğiz.
2. 3 tane zıbın alalım dedik. Babaannem dedem halam beni çok seviyor yazılı zıbınlardan. Aynı anda açtıralım şok olsunlar diye düşündük
3. Bir kutunun içine emzik ve ultrason koyup verelim dedik. Kafalar karışık net değil daha
Yaaa fikir çok inceymiş, çok güzelmişBen şöyle düşündüm bebek eşyası alıp bi hediye paketi yapıp onlara gidince anne bunu kapıda bırakmışlar üstünde ben geliyorum hazır olun yazıyor yapmakti ama esim dayanamadı testi yapar yapmaz söyledi onuda şöyle dedi bizim ailenin nufusu kaç kv saydi oda bi kisi eksik dedi oda hayır eksik degil kim eksik filan dedi sonra esim dedi torununböyle oldu iste
Ya bunu da çok beğendimmmmmKardeşimde sofrayı kurarken 1 servis fazla açmıştı. Biri mi gelecek niye koydun falan dedik 8 aya kadar elimiz alışsın kendinizi alıştırın demiştisevinçten yemek falan yalan oldu tabi
Çok üzüldüm cidden ama en kısa sürede halledeceğinize eminimAnnem'e tekrara anneanne oluyorsun dedik, kadın küstü konuşmuyor benimle
Oysa ki gayet istiyor gibiydi, çocukları da çok sever, kuzunimin 2. çocuğuna "darısı başınıza" deyince "aminn, inşallahhh" derdi...
(İlk kızımı o büyüttü), bizim kızımız büyüdü neden küçük bebeğimiz yok diyordu...
İş ciddiye binince bu da ona kalacak sandı sanırım, oysa ki diyorum bu doğarsa babaannesi bakacak buna da...
Ama yok, bildiğiniz küstü..Emrivaki yapmışız.. Neden düşündüğümüzü ona dememişiz...
Ya olur veya olmaz veya bu benim özelim... Ne olursa hayatıma bu kadar müdahaleyi haketmiyorum diye düşünüyorum.
Bilmem siz ne dersiniz.. Ama ciddi anlamda bu konuda çok üzüldüm...
Yaaaa harikaaaaaaaacanım biz iki tarafa da ziyarete gidip güzelce söylemiştik ilk çocuğumda, ama sonra fotoğraf çekmiştim ben. hatta kayınvalidemin elleri havada ''yaşasın babanne oluyorum'' pozu var bitane :) babamdan utandığımdan onlarınkini çaktırmadan çekmiştim:) kucağında battaniye, battaniye üzerinde uyuyan evin kedisi ve suratında bıyıkaltından bir gülümseme ile tv seyreden bir pozu var babamınbunları güzel bir deftere yapıştırıp, her fotoğrafı bir iki cümleyle anlattığım bir anı defteri hazırladım sonradan. şimdi aralarda kızımla bakıyoruz, çok seviyor ve herkese anlatyor fotoğrafları :)
D&r a bak kuzum anne anı defteri var aklına gelip gelemeyecek kaydetmek istediğin herşey var içinde bende öyle alacağım.Yaaa aslında hem çok şanslısın hem de sürpriz yapabilme konusunda birazcık şanssızsın
Üçü de çok hoş fikirmiş yaTahmin edebiliyorum ne kadar güzel tepkiler alacağınızı
Yaaa fikir çok inceymiş, çok güzelmiş
Eşinizin taktiği de iyiymiş ama hakkını yemeyelim
Ya bunu da çok beğendimmmmm
Çok üzüldüm cidden ama en kısa sürede halledeceğinize eminim
Yaaaa harikaaaaaaaa
Ben de anı defteri gibi bir şey yapmak istiyorum. Hatta küçük küçük not alıyorum ama hala güzel bir defter bulamadım temize geçirebileceğim
Fotoğraflı olma fikri çok güzelmiş çok sevdimmmm
Ben aldım anı defterini. D&r da bulabilirsinYaaa aslında hem çok şanslısın hem de sürpriz yapabilme konusunda birazcık şanssızsın
Üçü de çok hoş fikirmiş yaTahmin edebiliyorum ne kadar güzel tepkiler alacağınızı
Yaaa fikir çok inceymiş, çok güzelmiş
Eşinizin taktiği de iyiymiş ama hakkını yemeyelim
Ya bunu da çok beğendimmmmm
Çok üzüldüm cidden ama en kısa sürede halledeceğinize eminim
Yaaaa harikaaaaaaaa
Ben de anı defteri gibi bir şey yapmak istiyorum. Hatta küçük küçük not alıyorum ama hala güzel bir defter bulamadım temize geçirebileceğim
Fotoğraflı olma fikri çok güzelmiş çok sevdimmmm
canım ben daha bekliyorum kana verdim bi saate çıkar yazarım umarım benimde 300Benim sonuç 525 çıktı acaba normal mi iki gün önce de 225 ti.. sizin nasıl
canım ben hala beklioyorum sonucu bi saate çıkar senin gayet iyi umarım ben,mde 300 üsünde çıkarBenim sonuç 525 çıktı acaba normal mi iki gün önce de 225 ti.. sizin nasıl
valla canım daha yeni verdim kanı bekliyorum sen,n gayet iyi ben,mde 300 vs. olması lazım sen daha keseyi görmedin dımıBenim sonuç 525 çıktı acaba normal mi iki gün önce de 225 ti.. sizin nasıl
Hayır canım görmedik keseyi. Çarşamba gitmiştim 10 12 gün sonra gel bakalım dedi. Ama beklemek sabır işi :)valla canım daha yeni verdim kanı bekliyorum sen,n gayet iyi ben,mde 300 vs. olması lazım sen daha keseyi görmedin dımı
Sağol canım, inşallah..Canım haklısın, özellikle bambaşka tepkiler beklerken bununla karşılaşmak seni üzmüştür. ancak annene zaman ver biraz, yaşları küçük değil, çocuklar onları yoruyor, ben kendi annemin ne çok yıprandığını görüyorum, üzülüyorum. aslında o da senin özel hayatına müdahale etmek istememiştir, sadece psikolojisi hazır değildir. belki başka planlar yapmıştır. Zaman ver ve alınmamaya çalış, seni seviyor sana değer veriyor ki bak ilk çocuğunu bakmış büyütmüş. Kendini üzme zamana bırak.
hadi anım benim hayben bursada yaptirdim tup bebek hamileyim keseyi grdum kalp atisini bekliyorum
sonucum 528 çok şükür :)))))))Hayır canım görmedik keseyi. Çarşamba gitmiştim 10 12 gün sonra gel bakalım dedi. Ama beklemek sabır işi :)
Ben kızıma doğumdan 7 yaşına kadar olan bir defter doldurdum, inanılmaz büyük bir anı oldu.. Resimler, gazete küpürleri, ilk nüfus cüzdanı forokopisi, el izleri, söylediği kelimeler cümleler...Ben aldım anı defterini. D&r da bulabilirsin
kızlar pazartesi günü betam 90 dı bugün 528 sizce nasıl
Harika bi sonuçhadi anım benim hay
sonucum 528 çok şükür :)))))))
Harika bir sonuç ❤❤kızlar pazartesi günü betam 90 dı bugün 528 sizce nasıl
Hayırlı olsunKızlar bir süredir aranızda yoktum. Geçen hafta keseyi göremeyince moraller gitmişti bende. Şimdi doktordan geliyorum keseyi gördük çok şükürSayımız baya artmaya başlamış. Herkes hayırlısıyla kucağına alır inşallah bebeğini
Anammm kız banada dua et bende göreyimKızlar bir süredir aranızda yoktum. Geçen hafta keseyi göremeyince moraller gitmişti bende. Şimdi doktordan geliyorum keseyi gördük çok şükürSayımız baya artmaya başlamış. Herkes hayırlısıyla kucağına alır inşallah bebeğini
Çok sevindim canımmKızlar bir süredir aranızda yoktum. Geçen hafta keseyi göremeyince moraller gitmişti bende. Şimdi doktordan geliyorum keseyi gördük çok şükürSayımız baya artmaya başlamış. Herkes hayırlısıyla kucağına alır inşallah bebeğini