• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yardimiziniza ihtiyacım var tecrübeli annişler. Oğlum sanırım pamukçuk oldu ağzı beyaz beyaz. Ve o da goguslerime geçti goguslerim de beyaz beyaz oldu emzirmek işkence şu an. Karbonatlı suyla sildim ağzını göğsümu de öyle. Emzirmeyim iki gün mama vereyim desem goguslerim taş gibi oluyor sagarken ağlıyorum o kadar canım yanıyor sagamiyorum da. Kalkanla emzirmeyi denedim biraz yumuşattı ama tam ememedi sinirlendi mama verdim. Ayrıca bu pamukçuk poposunda da iltihap yapıyormuş pisikle karistiriliyormus okuduguma göre. Poposu da hafif kızarmış. Şimdi ben napsam ya ? Ciğer gibi kızarmış goguslerimin kahverengi yerleri üstü de beyaz beyaz pamukçuk.

e o zaman senin ne zaman gelecek derdin yok bacım, kontrolde verir gününü 😂 😂

Valla bizde bebek strese girmezse 41 bitene kadar bekleniyor
Kontrol randevusu değil hatun doğum randevusu haftaya 🤗

🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️ Doğuramayanlar olarak burdayız 🖐️🖐️ buğün kontrol günü benimde Dmden beri belimde ve kasıklarım da adet ağrısı var baya baya bakalım ne diyecek doktorumuz
O ağrıyı ne yapmalı bilmem...acile gitsem eminim alttan muayenede olacak biseyler...ara ara girmiyo ki devamlı var sanki o ağrı demi

Kontrol randevusu değil hatun doğum randevusu haftaya 🤗

O ağrıyı ne yapmalı bilmem...acile gitsem eminim alttan muayenede olacak biseyler...ara ara girmiyo ki devamlı var sanki o ağrı demi
Aynen öyle cnm hani sancı değil sürekli olan hiç dinmeyen ağrı ☹️

Maşallah ya çok güzel bir doğum olmuş analı babalı büyüsün inşallah 😊
Bize de böyle güzel doğum nasip olsun inşallah yaa 🤲🏻
Ya ben hep gece olursa doktor gelebilir mi yetişir mi diye düşünüyorum sen de nasıl oldu kendi doktorun gelebildi mi? Baya da ilerlemiş çünkü hastaneye gidene kadar.
Ben de geceden korkuyordum. Ama oldu. Sabahı edemedik. Acilden giriş. Yukarda muayene. Evet hemen kendi dr. geldi. Usg çatal. İyiydi. Eşime demiş nerdeyse bu odada olacak. Hemen doğumhaneye aldılar..

Yardimiziniza ihtiyacım var tecrübeli annişler. Oğlum sanırım pamukçuk oldu ağzı beyaz beyaz. Ve o da goguslerime geçti goguslerim de beyaz beyaz oldu emzirmek işkence şu an. Karbonatlı suyla sildim ağzını göğsümu de öyle. Emzirmeyim iki gün mama vereyim desem goguslerim taş gibi oluyor sagarken ağlıyorum o kadar canım yanıyor sagamiyorum da. Kalkanla emzirmeyi denedim biraz yumuşattı ama tam ememedi sinirlendi mama verdim. Ayrıca bu pamukçuk poposunda da iltihap yapıyormuş pisikle karistiriliyormus okuduguma göre. Poposu da hafif kızarmış. Şimdi ben napsam ya ? Ciğer gibi kızarmış goguslerimin kahverengi yerleri üstü de beyaz beyaz pamukçuk.
Mikostatin solüsyon canım
Dr a sor ama yine

Günaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..:KK200:
Gece sancı sıklaşınca yola düştük, 5 buçuk gibi kavuştuk.. :KK68:
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..
ya gördüm instada gözünüz aydın canım
Gece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işte 😊 Şu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
basagım benimle aynı olmuşsunuz benimki de sezeryan gününü beklemeden gece çıktı geldi. Tek bir fark normal olmuş annesi gibi tatlıştır eminim. Gözünüz aydın
Kızlar normalde Pazartesi de çalışmam gerekiyordu ama hem müdürüm hem de oda arkadaşlarım kovdu artık :) Son işlerimi hallettim, bilgisayarımı, masamı toparladım. Şimdi artık eve geçeceğim resmen bitti :):):) Hafta sonu da son rötuşlar sonra gelsin kuzu meeler :):):) :KK200::KK200::nazar::nazar:
sonunda canım yeter azcık dinlen doğum sonrası azcık kendi Dr undan rapor alırsın birde yıllıkizin büyür onlar güzelce inş. Birde 4 ay yarımgün izin kullanmahakkımızds var unutma tatlım
Kızlar tek tek alıntılayamadım herkese çok teşekkür ediyorum ağrım acım henüz geçmedi birde memeyle uğraşmak
Şimdi kızlar bu memeleri kaçar dk dan günde kaç kez sağdırayım
Ve doğum yapan diper arkadaşlarımıda tebrik ediyorum 😘 B bskscl @Meylen burcuymn burcuymn göremdiğim varsa onlarıda
Size de hayırlı uğurlu olsun canım

2 gün sonra su doğum takviminin bitmesi beni ayrı duygulandırdı.
Haydi kızlar doğuramayanlar doğurdun çıkın çıkın gelin.
Buarada çok uykum var hepuykumvar😂😂😂

Canimsular tek tek yazamadım. Benim cadı memeyi hiç bırakmadı daha ve öyle acıyor ki yangın var diye bağıracağım 😁
Bahar Hanım 3760 52 cm doğdu. Kafası da az büyüktü ve annesini baya yırttı 😊 Gözümü ayıramıyorum sapsalin teki ❤ Bakıp bakıp nasıl çıkardım ben bunu içimden diyorum ❤❤
Bir de baya güzel doğurmuşum emeği geçenlere selam olsun 🤷‍♀️
Hepinizin yüreğine sağlık ❤❤ sizi seviyorum ve cook mutluyum ❤❤❤❤
Masallah canımmm 🥰saglikla büyüt kızını inşallah

Canimsular tek tek yazamadım. Benim cadı memeyi hiç bırakmadı daha ve öyle acıyor ki yangın var diye bağıracağım 😁
Bahar Hanım 3760 52 cm doğdu. Kafası da az büyüktü ve annesini baya yırttı 😊 Gözümü ayıramıyorum sapsalin teki ❤ Bakıp bakıp nasıl çıkardım ben bunu içimden diyorum ❤❤
Bir de baya güzel doğurmuşum emeği geçenlere selam olsun 🤷‍♀️
Hepinizin yüreğine sağlık ❤❤ sizi seviyorum ve cook mutluyum ❤❤❤❤

Maşallah maşallah.Allah sizi hiç ayırmasın tosuncuk Bahar hanımı doğurdun çatır çatır helal olsun. :KK9: Çok çok şanslısın Allah sana yardım etti resmen.Ne kadar şükretsen az❤💋

Sağol canım benim. Kızlar da bana yardım etti, yoksa başaramazdım. Ama bugün gerçekten ağırlaştım. Karnım çok gergin, çok çatladı ççooookkk. Nasılsın kuzular nasıl

Sağol Sayecim dua et bize. Sen nasılsın oğluşlar nasıl
Çatlak demeyin banaa 😩 hamilelik boyunca karnım catlamadı diye seviniyordum doğum yaptım heryeri catladı inanılmaz itici görünüyor.doğum sonrası catlamak ne ya

Back
X