Amin canım çok teşekkür ederimMaşallah kızına canım. Akça pakça pembe beyaz bir kız bu Allah nazardan saklasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım çok teşekkür ederimMaşallah kızına canım. Akça pakça pembe beyaz bir kız bu Allah nazardan saklasın
Çok şükür canımHosgeldin balyanak Nisoscanim gozunaydin sonunda kavustunuz cok sevindim
Gözün aydın canım güle güle büyüt tatlı kızınıEki Görüntüle 2285325
Teyzeler doğduk biz süreci anlatcam çok şükür iyiyiz hepinizi öpüyoruz ❤❤❤
Kontrol randevusu değil hatun doğum randevusu haftayae o zaman senin ne zaman gelecek derdin yok bacım, kontrolde verir gününü![]()
![]()
Valla bizde bebek strese girmezse 41 bitene kadar bekleniyor
O ağrıyı ne yapmalı bilmem...acile gitsem eminim alttan muayenede olacak biseyler...ara ara girmiyo ki devamlı var sanki o ağrı demiDoğuramayanlar olarak burdayız
buğün kontrol günü benimde Dmden beri belimde ve kasıklarım da adet ağrısı var baya baya bakalım ne diyecek doktorumuz
Aynen öyle cnm hani sancı değil sürekli olan hiç dinmeyen ağrıKontrol randevusu değil hatun doğum randevusu haftaya
O ağrıyı ne yapmalı bilmem...acile gitsem eminim alttan muayenede olacak biseyler...ara ara girmiyo ki devamlı var sanki o ağrı demi
Ben de geceden korkuyordum. Ama oldu. Sabahı edemedik. Acilden giriş. Yukarda muayene. Evet hemen kendi dr. geldi. Usg çatal. İyiydi. Eşime demiş nerdeyse bu odada olacak. Hemen doğumhaneye aldılar..Maşallah ya çok güzel bir doğum olmuş analı babalı büyüsün inşallah
Bize de böyle güzel doğum nasip olsun inşallah yaa
Ya ben hep gece olursa doktor gelebilir mi yetişir mi diye düşünüyorum sen de nasıl oldu kendi doktorun gelebildi mi? Baya da ilerlemiş çünkü hastaneye gidene kadar.
Doğuran arkadaşlar bize bi yardim edin bu dur doğumun geldiğinin habercisi mi?Aynen öyle cnm hani sancı değil sürekli olan hiç dinmeyen ağrı![]()
Mikostatin solüsyon canımYardimiziniza ihtiyacım var tecrübeli annişler. Oğlum sanırım pamukçuk oldu ağzı beyaz beyaz. Ve o da goguslerime geçti goguslerim de beyaz beyaz oldu emzirmek işkence şu an. Karbonatlı suyla sildim ağzını göğsümu de öyle. Emzirmeyim iki gün mama vereyim desem goguslerim taş gibi oluyor sagarken ağlıyorum o kadar canım yanıyor sagamiyorum da. Kalkanla emzirmeyi denedim biraz yumuşattı ama tam ememedi sinirlendi mama verdim. Ayrıca bu pamukçuk poposunda da iltihap yapıyormuş pisikle karistiriliyormus okuduguma göre. Poposu da hafif kızarmış. Şimdi ben napsam ya ? Ciğer gibi kızarmış goguslerimin kahverengi yerleri üstü de beyaz beyaz pamukçuk.
Nasıl kullanılıyor bı anlatır mısın bugün için doktora gitme şansım sıfır sonra da haftasonu aksi gibiMikostatin solüsyon canım
Dr a sor ama yine
ya gördüm instada gözünüz aydın canımGünaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..
Gece sancı sıklaşınca yola düştük, 5 buçuk gibi kavuştuk..![]()
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..
basagım benimle aynı olmuşsunuz benimki de sezeryan gününü beklemeden gece çıktı geldi. Tek bir fark normal olmuş annesi gibi tatlıştır eminim. Gözünüz aydınGece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işteŞu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
sonunda canım yeter azcık dinlen doğum sonrası azcık kendi Dr undan rapor alırsın birde yıllıkizin büyür onlar güzelce inş. Birde 4 ay yarımgün izin kullanmahakkımızds var unutma tatlımKızlar normalde Pazartesi de çalışmam gerekiyordu ama hem müdürüm hem de oda arkadaşlarım kovdu artık :) Son işlerimi hallettim, bilgisayarımı, masamı toparladım. Şimdi artık eve geçeceğim resmen bitti :):):) Hafta sonu da son rötuşlar sonra gelsin kuzu meeler :):):)![]()
Size de hayırlı uğurlu olsun canım
Eczacıya da sor canım o da anlatsın da şöyle;Nasıl kullanılıyor bı anlatır mısın bugün için doktora gitme şansım sıfır sonra da haftasonu aksi gibi
Masallah canımmmCanimsular tek tek yazamadım. Benim cadı memeyi hiç bırakmadı daha ve öyle acıyor ki yangın var diye bağıracağım
Bahar Hanım 3760 52 cm doğdu. Kafası da az büyüktü ve annesini baya yırttıGözümü ayıramıyorum sapsalin teki ❤ Bakıp bakıp nasıl çıkardım ben bunu içimden diyorum ❤❤
Bir de baya güzel doğurmuşum emeği geçenlere selam olsun
Hepinizin yüreğine sağlık ❤❤ sizi seviyorum ve cook mutluyum ❤❤❤❤
Eşim soracak şimdi canım. Bende ki nasıl geçecek onu biliyo musun ?Eczacıya da sor canım o da anlatsın da şöyle;
Damlalıkla zaten yarıya kadar çekip bebeğin ağzına sürüyosun
Günde bir yeter
Canimsular tek tek yazamadım. Benim cadı memeyi hiç bırakmadı daha ve öyle acıyor ki yangın var diye bağıracağım
Bahar Hanım 3760 52 cm doğdu. Kafası da az büyüktü ve annesini baya yırttıGözümü ayıramıyorum sapsalin teki ❤ Bakıp bakıp nasıl çıkardım ben bunu içimden diyorum ❤❤
Bir de baya güzel doğurmuşum emeği geçenlere selam olsun
Hepinizin yüreğine sağlık ❤❤ sizi seviyorum ve cook mutluyum ❤❤❤❤
Çatlak demeyin banaaSağol canım benim. Kızlar da bana yardım etti, yoksa başaramazdım. Ama bugün gerçekten ağırlaştım. Karnım çok gergin, çok çatladı ççooookkk. Nasılsın kuzular nasıl
Sağol Sayecim dua et bize. Sen nasılsın oğluşlar nasıl
HayırrrrrrrBizde iyiyiz canım sağol. Ben daha korse bile almadmm. Birazdan sipariş vericem. Sen ekledin mi beni instadan?