• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işte 😊 Şu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
Amann allahimmm ne güzel bir haber bu sevindim cok normal cok istiyordun bak kalbine göre oldu :) ikinizde iyisiniz cok mutlu oldum

Tebrik ediyorum cennetlik cennetlik ve B bskscl :rolleyes: Ay maşallah ne güzel de gelmişler hanımlar 😍 sağlıkla büyütün inşallah Allah şifalar versin sizlere de:KK200:

Ben de sabah bi telaş yaşadım eşime kahvaltı hazırlarken su geldi gibi oldu azcık idrar mı bilemedim ama sonra WC de normal çişimi yaptım ekstra bi su gelmedi ama ardından çamaşır yine ıslandı ama bu sefer de kurulamadım mı acaba diye düşündüm :bicak: yani hala emin değilim eşim de vesvese yapma fln dedi uyduruyorum sanki gıcık oldum ona da şimdi annemlere geçiyorum artık bakacaz duruma göre:dua:hiç de hazır değilim banyo bile yapmadım kaç gündür:63:

Gece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işte 😊 Şu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
Anam ne güzel bir haber, dedim sana uzun hatunsun dogurursun diye, maşallah kızın anladı annesini, onu uzmeden hemen geldi💗 ömrü bereketli olsun. Sağlıkla büyütün ins.

Tebrik ediyorum cennetlik cennetlik ve B bskscl :rolleyes: Ay maşallah ne güzel de gelmişler hanımlar 😍 sağlıkla büyütün inşallah Allah şifalar versin sizlere de:KK200:

Ben de sabah bi telaş yaşadım eşime kahvaltı hazırlarken su geldi gibi oldu azcık idrar mı bilemedim ama sonra WC de normal çişimi yaptım ekstra bi su gelmedi ama ardından çamaşır yine ıslandı ama bu sefer de kurulamadım mı acaba diye düşündüm :bicak: yani hala emin değilim eşim de vesvese yapma fln dedi uyduruyorum sanki gıcık oldum ona da şimdi annemlere geçiyorum artık bakacaz duruma göre:dua:hiç de hazır değilim banyo bile yapmadım kaç gündür:63:
Akıntın artar canım normal, bende de oluyor aynısı 2 3 haftadır, her defasında soruyorum sızıntı falan yok, telaş yapma 😘

Günaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..:KK200:
Gece sancı sıklaşınca yola düştük, 5 buçuk gibi kavuştuk.. :KK68:
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün 😊

İnanmıyorum ya ne güzel doğmuş öyle maşallah 🥰 Gerçekten bu doğum işi çok acayip bir iş 🤷🏼‍♀️

Akıntın artar canım normal, bende de oluyor aynısı 2 3 haftadır, her defasında soruyorum sızıntı falan yok, telaş yapma 😘
Ay inşallah öyledir canım teşekkür ederim :KK200:ne zormuş son zamanlar da insan her şeyi belirti gibi düşünüyor umursamasan da olmuyor :110: annemler ilçede yol yarım saat en kötü dönerim napalım kendi bilecek artık ne zaman gelecek:emir_bebek:

Ay inşallah öyledir canım teşekkür ederim :KK200:ne zormuş son zamanlar da insan her şeyi belirti gibi düşünüyor umursamasan da olmuyor :110: annemler ilçede yol yarım saat en kötü dönerim napalım kendi bilecek artık ne zaman gelecek:emir_bebek:
öyle oluyor son 2 3 hafta, ama bebik inat edip gelmeyince de, foş diye su gelmediği sürece hiç bi şeyi belirti olarak kabul etmiyorum çünkü benlen dalga geçiyor sıpa :KK53: :confused:

Yaa maşallah kuzuna da sana da, yemin ederim aklımdan geçti normal Doğum yapabilirsin diye ama dilime dökmemiştim seni daha çok stres etmemek için, kaç kilo doğdu miniğin ne de güzel hızlıca doğmuş 🧿💕💕

Gözünaydın maşallah bol emişmeli günleriniz olsun 👏😍

Vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süpersin bebeğim yaaaaaaa.Vallahi nasip dedikleri bu işte.Nasil gelmek isterlerse öyle geliyorlar.Cokkkkkk sevindim.Allah analı babalı büyütsün.Gözünaydın.Gecmiş olsun.Bol bol sütlerin olsun.❤❤💋💋

Doğur(a)mayanlar elleri gorelim kac kisi kaldık 🤔 dun aksam başlayan bir bel ağrısı ve duşla geçmesi beni gerdi...tavla oynuyorduk eşimle belime agirlik girdi...totem yaptım ben kazanirsam sabaha kalmaz hastanedeyiz geliyo sanki cok agrim var belimde ayrılıyo gibi dedim...sonuç ben kazandım ama totem tutmadı napcaz 🤭 offf Allahım günah yazma da çok sıkıldım 🤦‍♀️

Yaaaa yerim 😍
Bak yine gönlündeki gibi oldu canım çok şükür iyi olmanıza çok sevindim 🙏 Bahar hanımıda senide kocaman öpüyorum hoşgelmiş dalyan prenses ❤️

5 günüm kaldı bu kızdan hala ses yok :işsiz::KK51:🙄 valla çok nazlı olacak ha, bu ne bekletmediiir ya hu senin anan sabırsız sana bu sabır nerden gelmiş Aybalam 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Valla canım gelmek istemiyorlarsa gelmiyorlar gelmek istiyorlarsa tutamıyosun görüyorsun ki 😁
Çok az kaldı sabret annesi kavuşmaların en güzeli olcak 🙏😍

Günaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..:KK200:
Gece sancı sıklaşınca yola düştük, 5 buçuk gibi kavuştuk.. :KK68:
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..
Geçmiş olsun, sağlıkla büyüsün inş

Günaydın kızlar
Sütünüzü sağdığınız zaman kaç mm geliyor?
Tek seferde
Her iki meme toplamda 30. Ebeye sorsammı benim çocuk saat başı emiyor az geliyor heralde

Ohh ne ala, bebiş kendi gelmek istemiş. Oda annesi gibi güçlü

Doğur(a)mayanlar elleri gorelim kac kisi kaldık 🤔 dun aksam başlayan bir bel ağrısı ve duşla geçmesi beni gerdi...tavla oynuyorduk eşimle belime agirlik girdi...totem yaptım ben kazanirsam sabaha kalmaz hastanedeyiz geliyo sanki cok agrim var belimde ayrılıyo gibi dedim...sonuç ben kazandım ama totem tutmadı napcaz 🤭 offf Allahım günah yazma da çok sıkıldım 🤦‍♀️
kız dur daha 3 hftan var senin 🤪 benden önce doğurursan pıçaklarım seni 😝
Valla canım gelmek istemiyorlarsa gelmiyorlar gelmek istiyorlarsa tutamıyosun görüyorsun ki 😁
Çok az kaldı sabret annesi kavuşmaların en güzeli olcak 🙏😍
Valla haklısın da kuzum beni en iyi sen anlarsın 😂 😂 kucağına alınca bitiyo demi hepsi 😌😌😌

Ohhh missss.Tabiki anaya benzicekler.Oğlumun da ilk doğduğu andan belliydi gamzeleri.Aglarken iki minik noktacık çıkıyodu.Simdi çukur çukur gamzeleri var anası gibi 😎
Zaten babaya benzeseydi helede bunca şeyden sonra totosunu kesip kedilere yedircektim heralde 😁
Sağlıklı olsunlar kuzular ama analara benzesinler litfen ❤️

Back
X