Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahCanım gözünüz aydın maşallah nisa kuşaRabbim analı babalı büyütsün inşallah
![]()
Haydi sıra sende hayırlı haberlerini bekliyorumKız bu neeeee ❤❤❤❤❤
Hey maşallah benim güzelime ❤❤ Işte şimdi dogurasim geldi
Ben en çok kızını sonra seni çok çok optum ❤
Aminn hepimiz inşallah hayırlısıyla canımAhhh sen nasıl güzelsin öyle maşallah sana gözün aydın Seval iyi günlerde büyüt bebeğini![]()
Amin canım inşallah cümlemizeTaratatataaaaammm
Seni gidi poğaça yanak, bıraksak dişlerin çıkana kadar orada duracaktın
@Meylen cim çok geçmiş olsun. Allah hayrlisyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. K
Heyecandan değil de canım emzir gez dolaş çiş yap gaz çıkarmaya çalış yoğun geçiyor henüz uyuyamadım emerse uyicam inşallahHeyecandan uyuyamıyorsun dimi:))
Ilk gece ben de uyuyamamistim
Kız ben zaten uyumuyordum ki
Ağrılarım var canim ama geleceğine inanasım yok artıkKiz Senin minnos ne zaman doguyovar mi belirtilerin falan
Kuzum benimde ilk kızımının 1 hafta önden gidiyordu başı. 40 + 2 de normal doğum ile doğdubebek biraz onden gidiyo canim kafa capi falan da oyle . Normal dogumda kafa capi onemli ya hani. pazsrtesiye kadar netlesir dedi. Hani boyle.devam ederse normal dogum zor olur ondan oyle soyledi
Hayırlı olsun, ömrü bereketlik olsun yavru kuşun. Üzülme bir kaç güne kaynar gelir sütün. Sen kafana taktıkça da zorlanırsın, akışına bırak. Bol bol emzir, göğüs kalkanı al ve hep takılı kalsınKızlar merhaba ben doğum yaptım bebekte bende iyiyiz çok şükür
Bebeğim emiyor ama sütüm çok az sanırım ve göğüs uçlarım inanılmaz acıyor ne yapmalıyım ki sütüm biran önce çoğalsın
onun emmesi benim ona yetememem beni kahrediyor hemen ağlayıp kozarıyor mama desteğine başladım sarılık olmaması için şırıngayla bağımsız olarak veriyorum
Çok güzel olmuş canımGünaydın güzel hamişler egzersiz yapamamak bana koyuyor hem yapmayıp hem keşke yapsam diye üzülüyorum.
Bu arada çikolata ve mahnetlerim geldi dün artık daha da hazırız
@Meylen maşallah güzel bir Doğum hikayen oldu biz bekleyenlere de hala pozitif enerji yayıyorsunEki Görüntüle 2285458
KuZummmm sen ne güzel bir bebeksin kendin gibi ömründe güzel olsun
Gerçektende doğumdan sonra insan bir hafifliyor geçmiş olsun sana ve kuZuya. Sağlıkla büyüsün annesi.Ben Yaz'ıma kavuştum dün, kalabalık gelen gidenden teli şimdi elime alabildim aradaki konuşmaları okuyamadım, umarım herkes iyidir doğuranlar olduysa hayırlı olsunşuan kuş gibiyim, dünyanın tüm derdi tasası bitti sanki, böyle bir mutluluk olamaz
![]()
İlk başlarda acıyor ama geçiyor kalkan çok işe yaramıştı meme uçları sürtmeyinxe acısıda azalmıştı. Geçmiş olsun sağlıkla büyüsün kuzucuk annesiKızlar merhaba ben doğum yaptım bebekte bende iyiyiz çok şükür
Bebeğim emiyor ama sütüm çok az sanırım ve göğüs uçlarım inanılmaz acıyor ne yapmalıyım ki sütüm biran önce çoğalsın
onun emmesi benim ona yetememem beni kahrediyor hemen ağlayıp kozarıyor mama desteğine başladım sarılık olmaması için şırıngayla bağımsız olarak veriyorum
Çok güzel olmuş canımGünaydın güzel hamişler egzersiz yapamamak bana koyuyor hem yapmayıp hem keşke yapsam diye üzülüyorum.
Bu arada çikolata ve mahnetlerim geldi dün artık daha da hazırız
@Meylen maşallah güzel bir Doğum hikayen oldu biz bekleyenlere de hala pozitif enerji yayıyorsunEki Görüntüle 2285458
Aynen canım en azından ne ne zaman bilicem rahatladım hem sığınacağım Bi mis koku var dayanma gücünü fazlasıyla veriyor@Meylen çoğu gitti azı kaldı. Şimdi cekecegin 1 hafta daha var sutuydu acisiydi agrisiydi yurumesiydi uykusuydu derken sonra yansın geceler Pelinsu eceler biz gibi devam![]()
Hepsinin ömrü çok güzel olsun canım inşallahKuZummmm sen ne güzel bir bebeksin kendin gibi ömründe güzel olsun ❤
Gerçektende doğumdan sonra insan bir hafifliyor geçmiş olsun sana ve kuZuya. Sağlıkla büyüsün annesi.
İlk başlarda acıyor ama geçiyor kalkan çok işe yaramıştı meme uçları sürtmeyinxe acısıda azalmıştı. Geçmiş olsun sağlıkla büyüsün kuzucuk annesi