• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kız bu neeeee ❤❤❤❤❤
Hey maşallah benim güzelime ❤❤ Işte şimdi dogurasim geldi 😁
Ben en çok kızını sonra seni çok çok optum ❤
Haydi sıra sende hayırlı haberlerini bekliyorum 😍😍😍 doğurdum de gel 😍
Teşekkür ederiz başak kankim bizde seni çok öptük 🙏❤️

Kiz Senin minnos ne zaman doguyo😃 var mi belirtilerin falan
Ağrılarım var canim ama geleceğine inanasım yok artık 😁😬. Sen ne alemdesin?
bebek biraz onden gidiyo canim kafa capi falan da oyle . Normal dogumda kafa capi onemli ya hani. pazsrtesiye kadar netlesir dedi. Hani boyle.devam ederse normal dogum zor olur ondan oyle soyledi
Kuzum benimde ilk kızımının 1 hafta önden gidiyordu başı. 40 + 2 de normal doğum ile doğdu

Kızlar merhaba ben doğum yaptım bebekte bende iyiyiz çok şükür
Bebeğim emiyor ama sütüm çok az sanırım ve göğüs uçlarım inanılmaz acıyor ne yapmalıyım ki sütüm biran önce çoğalsın
onun emmesi benim ona yetememem beni kahrediyor hemen ağlayıp kozarıyor mama desteğine başladım sarılık olmaması için şırıngayla bağımsız olarak veriyorum
Hayırlı olsun, ömrü bereketlik olsun yavru kuşun. Üzülme bir kaç güne kaynar gelir sütün. Sen kafana taktıkça da zorlanırsın, akışına bırak. Bol bol emzir, göğüs kalkanı al ve hep takılı kalsın

Günaydın güzel hamişler egzersiz yapamamak bana koyuyor hem yapmayıp hem keşke yapsam diye üzülüyorum. :işsiz:
Bu arada çikolata ve mahnetlerim geldi dün artık daha da hazırız :dondurma:
@Meylen maşallah güzel bir Doğum hikayen oldu biz bekleyenlere de hala pozitif enerji yayıyorsun:KK200: E11B9A33-5B0A-41AC-B894-CFD16C05B745.webp

Günaydın güzel hamişler egzersiz yapamamak bana koyuyor hem yapmayıp hem keşke yapsam diye üzülüyorum. :işsiz:
@Meylen maşallah güzel bir Doğum hikayen oldu biz bekleyenlere de hala pozitif enerji yayıyorsun:KK200:Eki Görüntüle 2285458
Çok güzel olmuş canım 😘 😍

Eki Görüntüle 2285325
Teyzeler doğduk biz süreci anlatcam çok şükür iyiyiz hepinizi öpüyoruz ❤️❤️❤️
KuZummmm sen ne güzel bir bebeksin kendin gibi ömründe güzel olsun ❤️

Ben Yaz'ıma kavuştum dün, kalabalık gelen gidenden teli şimdi elime alabildim aradaki konuşmaları okuyamadım, umarım herkes iyidir doğuranlar olduysa hayırlı olsun 🤗 şuan kuş gibiyim, dünyanın tüm derdi tasası bitti sanki, böyle bir mutluluk olamaz ❣️
Gerçektende doğumdan sonra insan bir hafifliyor geçmiş olsun sana ve kuZuya. Sağlıkla büyüsün annesi.
Kızlar merhaba ben doğum yaptım bebekte bende iyiyiz çok şükür
Bebeğim emiyor ama sütüm çok az sanırım ve göğüs uçlarım inanılmaz acıyor ne yapmalıyım ki sütüm biran önce çoğalsın
onun emmesi benim ona yetememem beni kahrediyor hemen ağlayıp kozarıyor mama desteğine başladım sarılık olmaması için şırıngayla bağımsız olarak veriyorum
İlk başlarda acıyor ama geçiyor kalkan çok işe yaramıştı meme uçları sürtmeyinxe acısıda azalmıştı. Geçmiş olsun sağlıkla büyüsün kuzucuk annesi

@Meylen maşallah güzel bir Doğum hikayen oldu biz bekleyenlere de hala pozitif enerji yayıyorsun:KK200:Eki Görüntüle 2285458
Çok güzel olmuş canım ❤️
Yani hiç bi doğum hikayesi kötü değildir kuzum uzun yolculuktan gelen ömürlük dünyanın en tatlı misafirleri var işin ucunda 😍
Aynı şeyleri yaşayacağımı bilsem yine yaparım çünkü bitiyor ❤️

@Meylen çoğu gitti azı kaldı. Şimdi cekecegin 1 hafta daha var sutuydu acisiydi agrisiydi yurumesiydi uykusuydu derken sonra yansın geceler Pelinsu eceler biz gibi devam 😆😆
Aynen canım en azından ne ne zaman bilicem rahatladım hem sığınacağım Bi mis koku var dayanma gücünü fazlasıyla veriyor❤️
Bitirdik be canımsu 😁

KuZummmm sen ne güzel bir bebeksin kendin gibi ömründe güzel olsun ❤

Gerçektende doğumdan sonra insan bir hafifliyor geçmiş olsun sana ve kuZuya. Sağlıkla büyüsün annesi.

İlk başlarda acıyor ama geçiyor kalkan çok işe yaramıştı meme uçları sürtmeyinxe acısıda azalmıştı. Geçmiş olsun sağlıkla büyüsün kuzucuk annesi
Hepsinin ömrü çok güzel olsun canım inşallah💜🙏

Back
X