• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
C
Kızlar göbiş demişken sezeryan olup göbeğe korse Morse bişiler giyen takan var mı? Nezaman korse takabiliriz acaba
Canım benim kış doğumluydu oğlum ve 10 gün içinde korseye başladım hiç göbek kalmamıştı..ama korse çok sıkı değildi..şimdi yazın sıcağında nasıl korselenicem kara kara düşünüyorum valla

Kızlar göbiş demişken sezeryan olup göbeğe korse Morse bişiler giyen takan var mı? Nezaman korse takabiliriz acaba
Selam Pelommm, nasılsınız oğlunla? Ya benim sezaryen yerim değil de onun üstü agriyor :( bugün 11. Günüm ama korse için erken sanki. Agrin falan var mi hic?

@Meylen cook tatli masallah beklettigi kadar varmis saglikli omurler diliyorm ana kiz kavustunuz yeni hayatinizda cok mutlu olun.
B bskscl canim yarin icin bol sanslar umarim hersey yolunda gider. Diger dogum yapan arkadasida tebrik ediyorum
Ben bugun cati muayenesi oldum olmayan arkadaslar hic korkmayin gercekten aci verici falan degil hic.derin nefes alin ve verin o kadar bi baski var sadece.benim catim 3700 doguracak kadar uygun dedi doktor fakat daha gelmeye niyeti yokmus bizimkinin. Yani dogum pozisyonunda degil henuz ama doktorum 41. Haftaya kadar bekleyelim dogal akisina birakalim dedi. Suni sansiyada karsi ki meylen de de olmus suniye ragmen sezaryen olma ihtimali yuksek diye o ise girmeyecek.durumum boyle.fikri olan varsa alirim.iyi geceler herkese

@Meylen cook tatli masallah beklettigi kadar varmis saglikli omurler diliyorm ana kiz kavustunuz yeni hayatinizda cok mutlu olun.
B bskscl canim yarin icin bol sanslar umarim hersey yolunda gider. Diger dogum yapan arkadasida tebrik ediyorum
Ben bugun cati muayenesi oldum olmayan arkadaslar hic korkmayin gercekten aci verici falan degil hic.derin nefes alin ve verin o kadar bi baski var sadece.benim catim 3700 doguracak kadar uygun dedi doktor fakat daha gelmeye niyeti yokmus bizimkinin. Yani dogum pozisyonunda degil henuz ama doktorum 41. Haftaya kadar bekleyelim dogal akisina birakalim dedi. Suni sansiyada karsi ki meylen de de olmus suniye ragmen sezaryen olma ihtimali yuksek diye o ise girmeyecek.durumum boyle.fikri olan varsa alirim.iyi geceler herkese
Teşekkür ederiz canımm darısı başına inşallah 🙏😍

Kızlar merhaba ben doğum yaptım bebekte bende iyiyiz çok şükür
Bebeğim emiyor ama sütüm çok az sanırım ve göğüs uçlarım inanılmaz acıyor ne yapmalıyım ki sütüm biran önce çoğalsın
onun emmesi benim ona yetememem beni kahrediyor hemen ağlayıp kozarıyor mama desteğine başladım sarılık olmaması için şırıngayla bağımsız olarak veriyorum

Ya kızlar ben epidural spinalden korkuyodum genel istiyodum ama bugün doğum yapan arkadaşı da görünce o kadar ballandırarak anlattı ki sanki spinale kaydım 🥴

Naapsam ki acep forumlar okuyorum herkeste memnun

Ay hiç korkma. Sen cesur bir kadınsın hem niye korkasın

Ben spinal oldum. Ilk 4-5 saat o büyük acıları çekmiyorsun uyusukluktan. Hatta epidural uyuşukluk geçtikçe uyuşturmaya devam edebilirler. Bir-çok acıdan avantajlı

Benim doktorum bugün dedi. Korseyı hemen takacakmışım. Bir de beyaz varis çorabı gibi çoraplar varmış. Pıhtı atmamak için onlardan da alacaksın dedi

Yaa @Meylen süper
Ne güzel moral verdin bana spinal için haberin yok
Ağrın var mı? Hiç oldu mu?
Canım şöyle ki doktorum dediki korkarsın genel ol bende o kadar sancı çektim bari çıkışını göreyim hocam dedim spinal istedim ısrarla iyi ki istemişim birincisi mide bulantısı olmadı ağlaya zırlaya uyanmadım gülerek odaya çıktım16.20 gibi spinal takıldı saat 23.30a kadar rahattım uyuşuk geçirdim rahim kasılmaları oluyo illaki dayanılmicak gibi değil
Şimdi rahim kasılmaları bitti dikiş yerim acıyo kalktık a oda normal kesildim çünkü 😁
Kesinlikle öneriyorum 🙏

Allahım çok özeniyorum. Beni de böyle yap :rapci: :rapci: Enerjiiiiiiii maşallaaaaaahhhhh. Nazarımız değmesin totişi kaşı.

Aminnn cümlemize inşallah. Yarın son iş günüm. Aslında pazartesi de müdürüm kovdu artık :KK62:hfta sobu son rotüşlar yapılacak. SEn hallettin dimi geçen hafta sonu bütün temizliği.

Oooohhhh. Ağzındn bal damlıyor canım. İnşallah ben de öyle olabilirim ya. :dua::dua:

Kız Nisa bal yanak. Hoş geldin dünyaya ömrün bereketli olsun kuzucuk.

Yaz hanım hoş geldiniz, hep sağlıklı mutlu olunuz ailenizle. Öperim seni fındık kurdu
Canım çok teşekkür ederim 😍 darısı başına hayırlısıyla 🙏

Back
X