Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Kızcağız boşuna son güne kadar beklememiş lokum maşallahEki Görüntüle 2285325
Teyzeler doğduk biz süreci anlatcam çok şükür iyiyiz hepinizi öpüyoruz ❤❤❤
Canım benim kış doğumluydu oğlum ve 10 gün içinde korseye başladım hiç göbek kalmamıştı..ama korse çok sıkı değildi..şimdi yazın sıcağında nasıl korselenicem kara kara düşünüyorum vallaKızlar göbiş demişken sezeryan olup göbeğe korse Morse bişiler giyen takan var mı? Nezaman korse takabiliriz acaba
bana doktorum 15 gün sonra demiştiKızlar göbiş demişken sezeryan olup göbeğe korse Morse bişiler giyen takan var mı? Nezaman korse takabiliriz acaba
Selam Pelommm, nasılsınız oğlunla? Ya benim sezaryen yerim değil de onun üstü agriyorKızlar göbiş demişken sezeryan olup göbeğe korse Morse bişiler giyen takan var mı? Nezaman korse takabiliriz acaba
Teşekkür ederiz canımm darısı başına inşallah@Meylen cook tatli masallah beklettigi kadar varmis saglikli omurler diliyorm ana kiz kavustunuz yeni hayatinizda cok mutlu olun.
B bskscl canim yarin icin bol sanslar umarim hersey yolunda gider. Diger dogum yapan arkadasida tebrik ediyorum
Ben bugun cati muayenesi oldum olmayan arkadaslar hic korkmayin gercekten aci verici falan degil hic.derin nefes alin ve verin o kadar bi baski var sadece.benim catim 3700 doguracak kadar uygun dedi doktor fakat daha gelmeye niyeti yokmus bizimkinin. Yani dogum pozisyonunda degil henuz ama doktorum 41. Haftaya kadar bekleyelim dogal akisina birakalim dedi. Suni sansiyada karsi ki meylen de de olmus suniye ragmen sezaryen olma ihtimali yuksek diye o ise girmeyecek.durumum boyle.fikri olan varsa alirim.iyi geceler herkese
Ah canım çok teşekkür ederizGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Kızcağız boşuna son güne kadar beklememiş lokum maşallah![]()
Ya kızlar ben epidural spinalden korkuyodum genel istiyodum ama bugün doğum yapan arkadaşı da görünce o kadar ballandırarak anlattı ki sanki spinale kaydım
Naapsam ki acep forumlar okuyorum herkeste memnun
Kızlar göbiş demişken sezeryan olup göbeğe korse Morse bişiler giyen takan var mı? Nezaman korse takabiliriz acaba
Canım şöyle ki doktorum dediki korkarsın genel ol bende o kadar sancı çektim bari çıkışını göreyim hocam dedim spinal istedim ısrarla iyi ki istemişim birincisi mide bulantısı olmadı ağlaya zırlaya uyanmadım gülerek odaya çıktım16.20 gibi spinal takıldı saat 23.30a kadar rahattım uyuşuk geçirdim rahim kasılmaları oluyo illaki dayanılmicak gibi değil
Ah bebeğim teşekkür ederimCanım tekrar gözün aydın süpersin sen
Allah razı olsun canım benimGözün aydın canım rabbim sag salim büyütmek nasip etsin analı babalı müşkülü ömrü olsun minik prensesin...![]()
Canım çok teşekkür ederimAllam yarebbimmmm maşallah sana kuzum Allah hayırlı güzel bir ömür versin sana ve tüm kuzulara hoşgeldin nisa hosgeldingeçmiş olsun meylencim gozunuzaydin ikiniz de iyisinizdir inşallah
Amin canımMaşallah sana güzel kız. Annene babana hayırlı evlat ol, ömrün uzun sağlıklı olsun inşallah![]()
Canım çok teşekkür ederimAllahım çok özeniyorum. Beni de böyle yap![]()
Enerjiiiiiiii maşallaaaaaahhhhh. Nazarımız değmesin totişi kaşı.
Aminnn cümlemize inşallah. Yarın son iş günüm. Aslında pazartesi de müdürüm kovdu artıkhfta sobu son rotüşlar yapılacak. SEn hallettin dimi geçen hafta sonu bütün temizliği.
Oooohhhh. Ağzındn bal damlıyor canım. İnşallah ben de öyle olabilirim ya.
Kız Nisa bal yanak. Hoş geldin dünyaya ömrün bereketli olsun kuzucuk.
Yaz hanım hoş geldiniz, hep sağlıklı mutlu olunuz ailenizle. Öperim seni fındık kurdu
Amin canım çok şükür ya kavuştum yavrumaYaaaa çok duygulandım ❤❤❤ rabbim sana bagislasin inşallah. Gözün aydın canım. Kavuştunuz şükür.