- 6 Mayıs 2019
- 275
- 464
- 33
Maşallah sana güzel kız. Annene babana hayırlı evlat ol, ömrün uzun sağlıklı olsun inşallahEki Görüntüle 2285325
Teyzeler doğduk biz süreci anlatcam çok şükür iyiyiz hepinizi öpüyoruz ❤❤❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah sana güzel kız. Annene babana hayırlı evlat ol, ömrün uzun sağlıklı olsun inşallahEki Görüntüle 2285325
Allahım çok özeniyorum. Beni de böyle yap![]()
Enerjiiiiiiii maşallaaaaaahhhhh. Nazarımız değmesin totişi kaşı.
Aminnn cümlemize inşallah. Yarın son iş günüm. Aslında pazartesi de müdürüm kovdu artıkhfta sobu son rotüşlar yapılacak. SEn hallettin dimi geçen hafta sonu bütün temizliği.
Oooohhhh. Ağzındn bal damlıyor canım. İnşallah ben de öyle olabilirim ya.
Kız Nisa bal yanak. Hoş geldin dünyaya ömrün bereketli olsun kuzucuk.
Yaz hanım hoş geldiniz, hep sağlıklı mutlu olunuz ailenizle. Öperim seni fındık kurdu
Canım en son 3750 gr 53 cmdi. 5 günde 350 gr daha almış. Bir de göbeğim hala gogusumun altında. Doktor büyük ihtimal 40 yada 41. Hafta gelecek o zaman da normal sansin yok dedi. Valla canım korkum geçti yerini heyecana ve meraka bıraktı. Önemli olan cidden sağlıkla gelmesi. Umarım gönlünden geçen olur ❤Başak peki takviminde 14 Temmuz diyor ya bebek ne kadar iri ki o zamanı beklemiyorsezaryen kararın İçin de tebrik ederim ben korktuğum İçin yanaşamıyorum
![]()
Hey maşallah tosbikCanım en son 3750 gr 53 cmdi. 5 günde 350 gr daha almış. Bir de göbeğim hala gogusumun altında. Doktor büyük ihtimal 40 yada 41. Hafta gelecek o zaman da normal sansin yok dedi. Valla canım korkum geçti yerini heyecana ve meraka bıraktı. Önemli olan cidden sağlıkla gelmesi. Umarım gönlünden geçen olur ❤
girdi canımGülaycimm fotografci ameliyathaneye girdi mi
spinalden neden korkuyosun canımYa kızlar ben epidural spinalden korkuyodum genel istiyodum ama bugün doğum yapan arkadaşı da görünce o kadar ballandırarak anlattı ki sanki spinale kaydım
Naapsam ki acep forumlar okuyorum herkeste memnun
nasıl becerdin kız peloEvet kızlarrr an itibariyle tüm hamile kilolarım gittiii..darısı mevcut kilolarıma:)))
Yarın anestezi görüşmem varTabiki spinal canım çok tavsiye ederim.Genel olmak zorunda değilsen hiç düşünme
Allam yarebbimmmm maşallah sana kuzum Allah hayırlı güzel bir ömür versin sana ve tüm kuzulara hoşgeldin nisa hosgeldinEki Görüntüle 2285325
Aşağıda Ne olup bittiğini bilmek korkutucu geliyorspinalden neden korkuyosun canım
hiçbişey hissedilmiyo
bebeğinin doğduğu anı görüyosun
beraber odanıza çıkıyosunuz falan
genelde ayılman daha uzun sürücek diye biliyorum ama tabi yine sen bilirsin
Ooohgggg. Ben de halılarımı bekliyorum, evi silip süpürüp toz banyolar elden geçiririz. Ve biz de hazırız. Koltuk yukama harikaymış ya ben bugüne kadar boşuna silmişimYarın öğleden sonra salonun koltuklarını yıkamaya gelecekler ve finisssshhhh olacak inşallah.Hersey hazır.Ev pırıl pırıl.Sali günü bi süpürür.Carsamba da toz alırız tamam.Persembe pasamiza kavuşma insallahhhhh kazasizca.Darısı sana canım.Tabiki yarın işten ayrılman lazımmmmm
Benim evde de yarın temizlik varYarın öğleden sonra salonun koltuklarını yıkamaya gelecekler ve finisssshhhh olacak inşallah.Hersey hazır.Ev pırıl pırıl.Sali günü bi süpürür.Carsamba da toz alırız tamam.Persembe pasamiza kavuşma insallahhhhh kazasizca.Darısı sana canım.Tabiki yarın işten ayrılman lazımmmmm
Aksine baya güzel yiyorum ama kendi kendine gidiyor.. Göbek bende de duruyor canım merak etme:))) hamile gibi hissediyorum kendimi ama ondan da zamanla kurtulcaz inşallah canımnasıl becerdin kız pelo
yemiyon mu hiçbişey
benim göbek olduğu gibi duruyo
hiçbi elbisem eteğim olmuyo allahım
çıldırazaammm![]()
Gözün aydın canım rabbim sag salim büyütmek nasip etsin analı babalı müşkülü ömrü olsun minik prensesin...Evet kızlar kısacık vaktim varken anlatayım süreci didim
Bu sinsiler gibi gizli doğurmayıp söylemiştim zaten o konuda bana ödül litfen
Hastaneye geldik doktor çatı baktı ve açılmamın ilerlemediğini kanala girmediğini suni deneyebilceğimizi söyledi tabiki ben akıllısı deneyelim hocam dedim Sabah 11 gibi suniye başladık 60-80 arası 2.5 dakika ile bismillah dedik ve yaklaşık 1 saat sonra 1.5 dakikada bir ve 100leri aştım saat 3te kesel patlatıldı ve sadece 4 cm oldu açılmam saat 4 gibi doktorum geldi tekrar çatı baktı ve kanala inmediğini sürecin 20 saati devirebilceğini söyledi bu ağrıyla normalde inse inerdi doğuracak kadar güzel ağrın var dedi ve sezaryen önerdi çünkü kanala inmezse kaçarım yoktu ortak karar ile spinal sezaryene karar verdik iyi ki de vermişiz bebeğim 3 kere kordona dolanmış ondan inemiyomuş kanala
1. Normal doğum yapacak arkadaşlar korkmayın cidden aralardaki esler durakmasalar nefes almanızı sağlıyor normal doğum kasılmaları katlanılabilir bişey
2. Sezaryen öcü değil gerekirse normal ye diretmeden olun korkmayın ne hayırlısı ne hayırsız bilemezsiniz
3. İyi ki spinal çünkü bebişimin çıktığı anı görmek muhteşemdi
2 doğum şeklinide hemen hemen yaşadım birini 5 saat birini dibine kadar.
Kısaca bu kız beni kestirip rahatladı
Ama herşeye değer kızlar kalanlara Allahım yardım etsin güzel doğumlarınız olsun![]()
Canım tekrar gözün aydın süpersin senEvet kızlar kısacık vaktim varken anlatayım süreci didim
Bu sinsiler gibi gizli doğurmayıp söylemiştim zaten o konuda bana ödül litfen
Hastaneye geldik doktor çatı baktı ve açılmamın ilerlemediğini kanala girmediğini suni deneyebilceğimizi söyledi tabiki ben akıllısı deneyelim hocam dedim Sabah 11 gibi suniye başladık 60-80 arası 2.5 dakika ile bismillah dedik ve yaklaşık 1 saat sonra 1.5 dakikada bir ve 100leri aştım saat 3te kesel patlatıldı ve sadece 4 cm oldu açılmam saat 4 gibi doktorum geldi tekrar çatı baktı ve kanala inmediğini sürecin 20 saati devirebilceğini söyledi bu ağrıyla normalde inse inerdi doğuracak kadar güzel ağrın var dedi ve sezaryen önerdi çünkü kanala inmezse kaçarım yoktu ortak karar ile spinal sezaryene karar verdik iyi ki de vermişiz bebeğim 3 kere kordona dolanmış ondan inemiyomuş kanala
1. Normal doğum yapacak arkadaşlar korkmayın cidden aralardaki esler durakmasalar nefes almanızı sağlıyor normal doğum kasılmaları katlanılabilir bişey
2. Sezaryen öcü değil gerekirse normal ye diretmeden olun korkmayın ne hayırlısı ne hayırsız bilemezsiniz
3. İyi ki spinal çünkü bebişimin çıktığı anı görmek muhteşemdi
2 doğum şeklinide hemen hemen yaşadım birini 5 saat birini dibine kadar.
Kısaca bu kız beni kestirip rahatladı
Ama herşeye değer kızlar kalanlara Allahım yardım etsin güzel doğumlarınız olsun![]()