Ee benimde 1. Ay dedi canım hem sağlık ocağı hem çocuk doktoruKızlar bi de 1 aylık bebelere neden kalça ultrasonu cektiriyorsunuz.Daha oturmamış oluyor kalcalari yanıltıcı sonuçlar çıkabiliyor.2 aylıkken doğru sonuç veriyor.
Hadi hayırlısıyla inşallah kavuş bebisine Rabbim kolaylık versin inşallah. ❤Bebişsiz son uykuma girmeden önce size bir selam çakayım dedim
I love you
Inan tepine tepine emziriyorum...ama dediğin gibi şuan baştan aciyo ama yutkunma başlayınca duzeliyo bi de şey var biraktirma isi...uyuyup kaliyo yavrum ama ağzından cikarmiyo damağa yapışık ara ara çekiyo ağzını açtırmaya çalışıyorum çenesine bastırıp yok...göğsümü çekmeye çalışıyorum yok...Dehşet aciyo o zaman da...burnunu sıkıyorum uyandırmaya çalışıyorum salmıyor allah salmıyor o anki acı da en az ilk aldığı zamanki gibi oluyor...er geç iyileşiyor mu diyorsun?Çok çektim canım 10 gün ağlaya zıplaya emzirdim yarıldı ucu kopacak gibi oldu 2 kere kabuk bağlayıp soyuldu şimdi 3 gündür ilk Bi kaç dakika acıyo sonra uyuşuyo lansinoh ve garmastan kullandım kantoron sürdüm Bi poka yaramıyor üstüne gitmek lazım emzirmek lazım sabır lazım acıya acıya geçiyo valla kremler sadece nemli tutuyo üstüne kalkan mutlaka koy hem nemli kalıyo hemde göğüs ucu Bi yere değmiyo Allah yardımcın olsun inşallah çok zor biliyorum ama
Aynılarını birebir yaşadım canım emmesin istiyordum acıkmasın istiyordum yalvarıyodum ağlamasın nolur diye hemde aç bırakmamak için dişimi sıka sıka çenemi ağrıtıyodum gözümden yaşlar akıyordu o sıkıştırdıkça şimdi ağladıkça dayıyorum memeyi çok çok azaldı Bi kaç gün daha sabır inan ki geçiyoInan tepine tepine emziriyorum...ama dediğin gibi şuan baştan aciyo ama yutkunma başlayınca duzeliyo bi de şey var biraktirma isi...uyuyup kaliyo yavrum ama ağzından cikarmiyo damağa yapışık ara ara çekiyo ağzını açtırmaya çalışıyorum çenesine bastırıp yok...göğsümü çekmeye çalışıyorum yok...Dehşet aciyo o zaman da...burnunu sıkıyorum uyandırmaya çalışıyorum salmıyor allah salmıyor o anki acı da en az ilk aldığı zamanki gibi oluyor...er geç iyileşiyor mu diyorsun?
Benimde öyle çok acı çektim hem göğüs ucum sıkıntılıydı alamıyordu hemde çatlaktı beni öldürüyordu. İkisini de hallettim. Geçiyor bir hafta falan sürüyor canım ortalama. Allah birdaha yaşatmasınAynılarını birebir yaşadım canım emmesin istiyordum acıkmasın istiyordum yalvarıyodum ağlamasın nolur diye hemde aç bırakmamak için dişimi sıka sıka çenemi ağrıtıyodum gözümden yaşlar akıyordu o sıkıştırdıkça şimdi ağladıkça dayıyorum memeyi çok çok azaldı Bi kaç gün daha sabır inan ki geçiyo ❤
Valla beni 30 kere kessinler ben o acıyı Bi daha yaşamim sezaryen acısına kurban olayım dedim o kadar kötüydü amin vallahi canım düşmanım yaşamasınBenimde öyle çok acı çektim hem göğüs ucum sıkıntılıydı alamıyordu hemde çatlaktı beni öldürüyordu. İkisini de hallettim. Geçiyor bir hafta falan sürüyor canım ortalama. Allah birdaha yaşatmasın
Al benden de o kadar...Galiba gebelik takvimim kayboldu ve ben hâlâ doğurmadım ah ben de yazar mıyım ki bigun buraya ben de doğurdum sonunda diye. Hayal gibi geliyor
Kac gram.olmus canimbiz de bugün kontrole gittik hala bu kızın doğası yok keyfi yerinde
neyse ki çok kilo almamış çünkü doktor 4 kiloyu ve üstünü zor doğurursun demişti. bu cumartesiye kadar hanımefendinin keyfini beklicez cumartesi tekrar kilosunu kontrol edip ona göre karar vericez artık. o zamana kadar umarım gelir çünkü artık gerçekten taşıyamıyorum belim ve kuyruk sokumum feci ağrıyor.
Oluyor aynen, ama adı üstünde yalancıEki Görüntüle 2289962 kızlar 2 gündür çok kasılma oluyor bende karnım böyle tuhaf şekillere giriyor normal mi acaba sizdede böyle oluyormuydu .
Ben de aynı durumdayım, aslan olmasın yengeç olsun diyordum, ben aslan burcu, oğlum aslan burcu, bu da öyle olacak gibi daha durur. Her sorana 42 ye kadar yolu var diyorum. Nst, suyu, plesanta iyi ise beklenebilir. Sık doktor kontrolü şart. Bizim için ise hala kilo alıyor olacağız belki daha çok catlayacagiz napalimHerkese mrb kizlar.epey bi sayfa gerideyim okuyamadim ama dogum yapmayan kalmadi sanirim.40+5 teyim ve bugun doktordaydim.bi sorun olmadigi icin hala bekliycez dedi.kendi kendine belki gelir diye.yoksa da pazartesi sali alacak.sali gunu dogum gunum. Sizce benle ayni gun olsun mu?ben hep yengec olacak diyordum kismete bak ki benle ayni gun dogmayi bekliyo sanki..istesem birgun once alir ve yengec olur 22 si yengecti bu arada degil mi? Rekora gidiyorum.enteresan geliyo bu kadar sona kalmak ama sorun yok bebekte dedigi icin rahatladim. Tecrubeli arkadaslar gec dogumun artilari yada eksileri neler?
Gazlarini aliyor musun? Çok mu yiyorlar acaba? Daha az yedirmeyi denesen,az sık sıkKızlar bebeklerim sürekli kusuyorlar. Hiçbi şeyi midelerinde tutmuyolar. Bu haftanın da olayı bu mu? Geçen hafta zorla uyandırıp yediriyodum, bu hafta yemek diye ağlıyolar ama kusuyolar. Napcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?