2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bi de 1 aylık bebelere neden kalça ultrasonu cektiriyorsunuz.Daha oturmamış oluyor kalcalari yanıltıcı sonuçlar çıkabiliyor.2 aylıkken doğru sonuç veriyor.

Kızlar bi de 1 aylık bebelere neden kalça ultrasonu cektiriyorsunuz.Daha oturmamış oluyor kalcalari yanıltıcı sonuçlar çıkabiliyor.2 aylıkken doğru sonuç veriyor.
bizim doktorda en son gittiğimizde 18 günlüktük 20 gün sonra gelin kalça ultrasonu için demişti
38 günlük oluyoruz erken mi ki

bizim doktorda en son gittiğimizde 18 günlüktük 20 gün sonra gelin kalça ultrasonu için demişti

İlk oğlumda özel hastane bir aylıkken çağırdı kalça ultrasonu için.Bizde gittik.Biri 59 biri 60 çıktı çift bez tak 1 ay dediler bi ton stres yaşadık.Devlete ya da başka özele gittik 2 aylıkken normal çıktı.Cift bezi bırakalım mi dedim.Ne çift bezi normal bi sıkıntı yok 1 aylıkken zaten oturmamış olur dediler.Bosuna bir ay üzüntü yaşadık.Kv sürekli nolcak bu çocuk ya düzelmezse diye ayrı canımı sıkıyodu.

Aynen canım bilmemek daha iyi başına ne gelecek bilmiyorsun.

Kaynanam zaten farklı bi vaka :) şimdiden beni lohusa depresyonuna sokacak diye streslere giriyorum. Şimdiden sayıyor canan karatay gibi şunu yiyemesin bunu yiyemezsin bebeğe gaz yapar diye ona kalırsa herşey gaz yapıyormuş

Bende kirki doldurucakmisim gibi hisediyorum gelesi yok bizim bebelerin.

Fotosentez yaparsın sende artık:))) yemeklerine kimyon koy hem gazı alıyor hemde süt yapıyor ödemde atıyor:)))

Bu bebişler en çok uyurken tatlı oluyor:))) o uyuyunca üstümden büyük bir yük kalkıyor.bide hiç gülmüyor hem ciddi mod arada güler gibi yapıyor nadirrr nezaman gülmeye baslıcak bu bebişler.bir eylül gibi bebek doğuramadık çocuk paso gülüyor:)

Fotosentez yaparsın sende artık:))) yemeklerine kimyon koy hem gazı alıyor hemde süt yapıyor ödemde atıyor:)))
Valla ona kalırsa fotosenteze de gaz yapıyor der
Onu dinleyeceğimi sanmıyorum deneyerek görücem yapıyor mu yapmıyor mu .kadın meyve sebze ne varsa herşeye gaz yapar diyor. Gorumcem doğum yaptı kıza bisey yedirtmiyor

Onun çocuğu acayip bisey çok tatlı. Içinde büyütüp öyle doğurdu tabi güler

Devlete götürdüm doktor istedi bende zamanı geldi sandım yaptırdım. Özele götürdüm sonucu gösterdim1 ay çok erken en az 6 haftalık olmalı dedi ve tekrar ultrason istedi tam gelişmediği için.

En az 6 haftalık olmalıymış.

Benimkide hiç gülmüyor. Selfie dışı fotoğrafımız bile yok

Ben kare kare çekiyore:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…