bizim doktorda en son gittiğimizde 18 günlüktük 20 gün sonra gelin kalça ultrasonu için demiştiKızlar bi de 1 aylık bebelere neden kalça ultrasonu cektiriyorsunuz.Daha oturmamış oluyor kalcalari yanıltıcı sonuçlar çıkabiliyor.2 aylıkken doğru sonuç veriyor.
Bugün 6. Günü bekliyorum canım siz de ne kadar sürmüştü
E bebekten hazır penye kundak almıstım yapıskanlı cok pratik tavsiye ederim gece nasıl koyduksak oyle kalktı ya kuzum kıyamadım ama rahat ettik napalım :)
E bebekten hazır penye kundak almıstım yapıskanlı cok pratik tavsiye ederim gece nasıl koyduksak oyle kalktı ya kuzum kıyamadım ama rahat ettik napalım :)
bizim doktorda en son gittiğimizde 18 günlüktük 20 gün sonra gelin kalça ultrasonu için demişti
38 günlük oluyoruz erken mi ki
Resmi var mı canim
Aynen canım bilmemek daha iyi başına ne gelecek bilmiyorsun.İzleme bence video filan bilmemek daha iyi.bi de herkesin doğum süreci farklı yaaa. Kendini çok kolay olacak diye şartlandır kafa rahat vücut rahatKaynananın san kafası nasılmış acaba yaa. Ben de istiyorum o kafalardan beyni yok derdi yok dicem de. Bi de evet yaaa biz de doğursak keşkeeem bebek kokusu özledim. Ama niyeySe hep bi kırk dolacak gibim hissediyorum
Fotosentez yaparsın sende artık:))) yemeklerine kimyon koy hem gazı alıyor hemde süt yapıyor ödemde atıyor:)))Aynen canım bilmemek daha iyi başına ne gelecek bilmiyorsun.
Kaynanam zaten farklı bi vaka :) şimdiden beni lohusa depresyonuna sokacak diye streslere giriyorum. Şimdiden sayıyor canan karatay gibi şunu yiyemesin bunu yiyemezsin bebeğe gaz yapar diye ona kalırsa herşey gaz yapıyormuş
Bende kirki doldurucakmisim gibi hisediyorum gelesi yok bizim bebelerin.
Valla ona kalırsa fotosenteze de gaz yapıyor derFotosentez yaparsın sende artık:))) yemeklerine kimyon koy hem gazı alıyor hemde süt yapıyor ödemde atıyor:)))
Onun çocuğu acayip bisey çok tatlı. Içinde büyütüp öyle doğurdu tabi gülerBu bebişler en çok uyurken tatlı oluyor:))) o uyuyunca üstümden büyük bir yük kalkıyor.bide hiç gülmüyor hem ciddi mod arada güler gibi yapıyor nadirrr nezaman gülmeye baslıcak bu bebişler.bir eylül gibi bebek doğuramadık çocuk paso gülüyor:)
Devlete götürdüm doktor istedi bende zamanı geldi sandım yaptırdım. Özele götürdüm sonucu gösterdim1 ay çok erken en az 6 haftalık olmalı dedi ve tekrar ultrason istedi tam gelişmediği için.Kızlar bi de 1 aylık bebelere neden kalça ultrasonu cektiriyorsunuz.Daha oturmamış oluyor kalcalari yanıltıcı sonuçlar çıkabiliyor.2 aylıkken doğru sonuç veriyor.
En az 6 haftalık olmalıymış.bizim doktorda en son gittiğimizde 18 günlüktük 20 gün sonra gelin kalça ultrasonu için demişti
38 günlük oluyoruz erken mi ki
Benimkide hiç gülmüyor. Selfie dışı fotoğrafımız bile yokBu bebişler en çok uyurken tatlı oluyor:))) o uyuyunca üstümden büyük bir yük kalkıyor.bide hiç gülmüyor hem ciddi mod arada güler gibi yapıyor nadirrr nezaman gülmeye baslıcak bu bebişler.bir eylül gibi bebek doğuramadık çocuk paso gülüyor:)
Ben kare kare çekiyore:)Devlete götürdüm doktor istedi bende zamanı geldi sandım yaptırdım. Özele götürdüm sonucu gösterdim1 ay çok erken en az 6 haftalık olmalı dedi ve tekrar ultrason istedi tam gelişmediği için.
En az 6 haftalık olmalıymış.
Benimkide hiç gülmüyor. Selfie dışı fotoğrafımız bile yok
Ayyy hiç gülüceğiiim yoktuKızlarrr annemin sütü bitmiş ayy ben şook:)) adlı calışmamız
Sizinkileride göreceğiz:))Ayyy hiç gülüceğiiim yoktuserseri mayın. Çek annesi çek çok tatlı
Hahaha valla delirtirse en son yanında ben çıkarıcamSelma iyisi mi sen Ona deki sen bi gitte ben rahat rahat gazımı çıkarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?