- 18 Aralık 2015
- 206
- 405
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #1.761
Merhaba kızlar, inşallah bende şubat annesi adayıyım. Sizler de üşüyor musunuz? Yoksa üşüyen birtek ben miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çarşamba gideceğim:) bizde 6+3 olacağız o gün. İnşallah duyarızKac haftalikti bugun? Bende carsamba caru gidicem 6+1oluyor ozaman duyarmiyum acaba
ilk başlarda ben de çok üşüyordum. Özellikle ayaklarım hiç ısınmıyordu. Simdi o kadar çok üşümüyorum. Ara ara ayaklarım üşüyor.Merhaba kızlar, inşallah bende şubat annesi adayıyım. Sizler de üşüyor musunuz? Yoksa üşüyen birtek ben miyim?
Çok teşekkür ederim 6+1 haftalık en kısa zaman da duyarsınız inşallahHayırlı olsn darısı bize inşallah kac haftalıksınz. Suan ben yarın doktora gidecem 5+5 duyar mıym bende inşl
İşte çok aç kalmamak lazım aslında. Aç kalınca bulantilar daha çok artıyor ve o zaman hiç yemek yiyemiyorsun. Bende açıkmayayim diye ilk aylar senin gibi çok almıştım :)Açken benimde çok bulanıyor. Agzıma sürekli bişi atmaktan ilk 3 ay 4 kilo almıştım ilk gebeliğimde . Bunda korkuyorum okadar alacam diye
Ben dün gece antalyanin sıcağında dondum :)Merhaba kızlar, inşallah bende şubat annesi adayıyım. Sizler de üşüyor musunuz? Yoksa üşüyen birtek ben miyim?
Ben sürmeye başlayacağım. Bir zararı olmaz zaten.Kizlar bisey sorucam catlamaya karsi nezman krem yada zeytin yagi gibi yag surmeye baslaniyor. Boyle seylere baslayan varmi
Rahim genişliyor. Ara ara devam edecektir yöne ama 5. Hafabin sonuna doğru daha az ağrımaya başlıyorkızlar ben 5.haftanın içindeyim hala adet sancılarım var sizlerde de var mı?
Himm tm cnm insallah duyariz bende cuma gunu gidecemSaglik ocagina gittim kayit yaptirmaya canim hastanede kalp atisini duymadan yapmiyolarmis ordada yapmadilar nedense neyse bu hafta gidicem duyarim insallah
Hep bulanıyor canım yiyorum azda olsa birşey ama hep midem ağzımda hayırlısıyla şu ilk aylar bir geçseydiBizimse bulantım çok fazla. Miden bulanmadan önce bir şeyler atistirsan. Bnim midem mesela açken çok daha fazla bulanıyor.
insallah cnmHimm tm cnm insallah duyariz bende cuma gunu gidecem
tamam canım sağ ol ya çok tedirgin oluyorum daRahim genişliyor. Ara ara devam edecektir yöne ama 5. Hafabin sonuna doğru daha az ağrımaya başlıyor
Ne kullanicaksiniz pekiBen sürmeye başlayacağım. Bir zararı olmaz zaten.
sağol canım :) randevu aldınız mı ne zaman gideceksinizGozun aydin cnm bende gecen hafta gittim kese göründü seçimden sonra gel dedi kalp atışı için