- 20 Mayıs 2018
- 487
- 476
- 34
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #1.041
Bir doktora git bence. Kesenin etrafında bir problem oluşmuş olabilir.Merhaba kızlar bende 4+5 deyim yalnız pembe lekelemem var progestan başladım. Aranızda benim gibi olan var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir doktora git bence. Kesenin etrafında bir problem oluşmuş olabilir.Merhaba kızlar bende 4+5 deyim yalnız pembe lekelemem var progestan başladım. Aranızda benim gibi olan var mi
Kanama kahverengi akinti bunlar düşük habercisi de olabilir normalde olabilir. Her ihtime karşı gitmeli doktora. Umarım yaşamayız. En korktuğum şey benimdeYa kızlar Allah korusun da düşük tehlikesi neden oluyor progestron hormonu eksik falan olursa mı ? Bi de kırmızı leke sanırım düşük habercisi ??
doktor bana da dedi..bu hafta lekelenmen olabilir korkma..pembe renkli olursa sıkıntı yok dedi..eğer taze kan şeklinde olursa mutlaka haberim olsun dedi..Kanama kahverengi akinti bunlar düşük habercisi de olabilir normalde olabilir. Her ihtime karşı gitmeli doktora. Umarım yaşamayız. En korktuğum şey benimde
elimden geldiğince dengeli beslenmeye çalışıyorum önümüzdeki haftalarda bulantı başlayabilir dedi doktorum o yüzden şu anda ne kadar besleyici olursa o kadar kardır diye düşünüyorum :)kızlar hayırlı haftalar.... ya sizde yeme içme olayı nasıl acaba çok merak ediyorum ?
benim canım hiç bir şey istemiyor yeminle zorla yiyom oda hiç keyif vermiyor...elimden geldiğince dengeli beslenmeye çalışıyorum önümüzdeki haftalarda bulantı başlayabilir dedi doktorum o yüzden şu anda ne kadar besleyici olursa o kadar kardır diye düşünüyorum :)
neler yiyorsun mesela..elimden geldiğince dengeli beslenmeye çalışıyorum önümüzdeki haftalarda bulantı başlayabilir dedi doktorum o yüzden şu anda ne kadar besleyici olursa o kadar kardır diye düşünüyorum :)
şubat ayında canan karatayın anne adayları ve hamileler için kitabını almıştım onu uyguluyordum keseyi görmek için gittiğimizde doktorumda benzer şeyleri önerdi sabahları 2 yumurta bol peynir zeytin sadece çayı sütle değiştirdim öğlen işyerinde ne çıkarsa yemekhane :) akşama da çoğunlukla sebze ve bakliyat haftada 1-2 et oluyor ama her zaman değil keyif vermesede yemeye çalış canım bebişin içinneler yiyorsun mesela..
mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalışıyorum..ama bazen uyamadığım da oluyor ama dün akşamdan beri mide bulantım ve baş dönmem var..az önce wcde düşüyodum nerdeyse..kızlar hayırlı haftalar.... ya sizde yeme içme olayı nasıl acaba çok merak ediyorum ?
Hayırlı haftalar, bende elimden geldiğince dengeli beslenmeye çalışıyorum, oruç çok sarstı beni dermanım kalmıyordu ondan oruç tutmuyorum. sabahları bazen haşlanmış yumurta peynir zeytin domates, bazen tam tahıllı gevrek sütle tüketiyorum. ara öğünlerde meyve ya da kuru yemiş yiyorum tabi abartmadan. öğlenleri iş yerinde ne varsa. akşamları da çorba salata ve sebze yemeği ya da et yemeği. bol su tüketiyorum. haftada bir balık yiyorum. ilerleyen dönemde bulantı başlarsa ne olur bilmiyorum. şimdi ara ara midem yanıyor bol bol su içiyorum, ya da karpuz yiyince ferahlıyorum.kızlar hayırlı haftalar.... ya sizde yeme içme olayı nasıl acaba çok merak ediyorum ?
TAKVİYE BİRŞEY KULLANIYORMUSUNUZ?mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalışıyorum..ama bazen uyamadığım da oluyor ama dün akşamdan beri mide bulantım ve baş dönmem var..az önce wcde düşüyodum nerdeyse..
SUYU BENDE ÇOK TÜKETİYORUM..ORUÇ TUTAMIYORUM AŞIRI MİDE YANMAM VAR İÇMEZSEM SUYU BENİ MAHVEDİYOR...SU DIŞINDA ÇOK İSTEYEREK BİRŞEY YİYEMİYORUMHayırlı haftalar, bende elimden geldiğince dengeli beslenmeye çalışıyorum, oruç çok sarstı beni dermanım kalmıyordu ondan oruç tutmuyorum. sabahları bazen haşlanmış yumurta peynir zeytin domates, bazen tam tahıllı gevrek sütle tüketiyorum. ara öğünlerde meyve ya da kuru yemiş yiyorum tabi abartmadan. öğlenleri iş yerinde ne varsa. akşamları da çorba salata ve sebze yemeği ya da et yemeği. bol su tüketiyorum. haftada bir balık yiyorum. ilerleyen dönemde bulantı başlarsa ne olur bilmiyorum. şimdi ara ara midem yanıyor bol bol su içiyorum, ya da karpuz yiyince ferahlıyorum.
su içmekten helak oldum sormaHayırlı haftalar, bende elimden geldiğince dengeli beslenmeye çalışıyorum, oruç çok sarstı beni dermanım kalmıyordu ondan oruç tutmuyorum. sabahları bazen haşlanmış yumurta peynir zeytin domates, bazen tam tahıllı gevrek sütle tüketiyorum. ara öğünlerde meyve ya da kuru yemiş yiyorum tabi abartmadan. öğlenleri iş yerinde ne varsa. akşamları da çorba salata ve sebze yemeği ya da et yemeği. bol su tüketiyorum. haftada bir balık yiyorum. ilerleyen dönemde bulantı başlarsa ne olur bilmiyorum. şimdi ara ara midem yanıyor bol bol su içiyorum, ya da karpuz yiyince ferahlıyorum.
B vitamini kan sulandırıcı folbiol kullanıyorum. Günde 2 yumurta yiyorum. Midem bulanmaya başlamadan ne kadar yumurta yersek o kadar iyi. Peki kızlar yatarken ne tarafa yatıyorsunuz. Sağa mi.sola mi sırt üstü mu yatılmalı. Ben çok uyuyorum ya bütün gün uyuyorum.resmenTAKVİYE BİRŞEY KULLANIYORMUSUNUZ?
Masallah canım benim ya valla tam yemelik cinsiyetleri nasıl Rabbim yardımcın olsun ama 3u birden büyücek masallahBiri de 3,5 diğeri 13 aylık. Sağol kuzum çok
Sakinler. Sıkıntı yaşamıyorum.
Aynen benimde öyle canımYa onu hic sorma ya göğüs lerim benim sat 28nisan 1hafta yikandiktan sonra hassasiyet basladi onceden bu kadar agrimazdi simdi cok kötü kizimdada olmuştu ama
Evet canım gebelikte kullanılıyor ben çok memnundum masallahgebelikte kullanılıyor mu bu ürünler, benim vücüt çatlaklara müsait kilo alıp verdiğimde bile çatlaklar oluştu, şimdi daha çok dikkat etmeliyim. baştan tedbir alayım.
Amin canım insallah benim şüphem sat tarihimle farklı olduğu için değerim artar içini ferah tutsakin olabilsek keşke, bende kaygılardayım ilk beta hcg 96 çıktı, yarın ikincisi için gicidem. bana kalsa ertesi gün gidecektim, içim içimi yiyor ama çalışıyorum, birde doktor salı günü gibi gel dedi. rabbim güzel haberler almayı nasip eylesin inşallah