- 20 Ağustos 2017
- 1.202
- 2.166
- 36
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #50.001
Yok canım şimdilik öyle bi durum bizde,bizimki çok sinirlenince beni ısırıyor var mı ısıran bebek başka :)Kızlar oglum kirpiklerini yoluyor sizde de var mı bu durum neden olabılır gecıcı mi acaba?
Ben evde vampir besliyorumYok canım şimdilik öyle bi durum bizde,bizimki çok sinirlenince beni ısırıyor var mı ısıran bebek başka :)
Birde anne demeye başlasa artık.Anne olmak bu sanırım acı ve aşk bir arada
Anni dıyor benımkı. Der canım eli kulagındadır senın hamılelık nasıl gıdıyor? Kac aylık oldun?Birde anne demeye başlasa artık.
24 haftalık oldu canım ama çok zor geçiyor ilkine göre herhalde yoruluyorum ediyorum diye. E birde sıcaklar. Berbat durumdayım. Dahası tahammül Sınırım biraZ daraldıAnni dıyor benımkı. Der canım eli kulagındadır senın hamılelık nasıl gıdıyor? Kac aylık oldun?
Haklısın canım valla benım bile tahammülüm azaldı seni düşünemiyorum. Tam hareketlı donemdesın yorulman normal. Allah güç kuvvet versin24 haftalık oldu canım ama çok zor geçiyor ilkine göre herhalde yoruluyorum ediyorum diye. E birde sıcaklar. Berbat durumdayım. Dahası tahammül Sınırım biraZ daraldı
Aman Allahım :)))Ben evde vampir besliyorum
6 ay olmuş bile zaman ne kadar çabuk geciyor24 haftalık oldu canım ama çok zor geçiyor ilkine göre herhalde yoruluyorum ediyorum diye. E birde sıcaklar. Berbat durumdayım. Dahası tahammül Sınırım biraZ daraldı
2 yaş sonrası mi,her bebiş annesinin hayatıni iki sene çok yogunlastiriyor sanirimHaklısın canım valla benım bile tahammülüm azaldı seni düşünemiyorum. Tam hareketlı donemdesın yorulman normal. Allah güç kuvvet versin2 sene sonraya direkt geciş yapabılsek
Selam
bende de bir ısıran var. Sağlam ısırıyor ama
Bir de sevdiği kişileri ısırıyor herkesi değil hahaha
Yahu pişik bile olmayan çocuk zona çıkarıyor. Gerçi bu virütik bi şeymiş de ne biliiim can sıkıcı.
Aynen canım 2.5 yasından sonra her sey duzene gırıyor yavastan tecrube ile sabit.2 yaş sonrası mi,her bebiş annesinin hayatıni iki sene çok yogunlastiriyor sanirim
Gerçekten giriyor mu? Şimdi ikincisi de gelecek ya ondan tecrübeli anneler bir anlatsa bize. Neler olacak aşağı yukarı bundan sonra? Uykular ne zaman düzene girecek. Mesela uyku eğitimi vermiş miydin canım sen büyüğe? Vermediysen ne zaman kendi kendine uyumayı dalmayı yada uykuya dönebilmeyi öğrendi?Aynen canım 2.5 yasından sonra her sey duzene gırıyor yavastan tecrube ile sabit.
Canım memeden kesınce 2 yasından sonra uykusu düzene gırdı uyku egıtımı vermedım babasıyla uyuyup kalıyordu. Mememi karıstırıp uyuyorduGerçekten giriyor mu? Şimdi ikincisi de gelecek ya ondan tecrübeli anneler bir anlatsa bize. Neler olacak aşağı yukarı bundan sonra? Uykular ne zaman düzene girecek. Mesela uyku eğitimi vermiş miydin canım sen büyüğe? Vermediysen ne zaman kendi kendine uyumayı dalmayı yada uykuya dönebilmeyi öğrendi?
Sıcaktan bez tahriş etmiş olabilir mi acaba ? Suyla yıka her seferinde 1-2 gün belki geçerKızlar popoda zona gıbı ama seyrek sivri sivilceler var oglumun pişik kremi ile gecmıyor. Zonaya da baktım görsellerden ona da tam benzemiyor pişikte değil ne olabılır sizce yaşayan var mı
En temizinden kesin 2 yıl var yani :))))Canım memeden kesınce 2 yasından sonra uykusu düzene gırdı uyku egıtımı vermedım babasıyla uyuyup kalıyordu. Mememi karıstırıp uyuyordusunu yap bunu yap dedıgım de dinliyordu benı yapıyordu. Birde çizgi film izliyordu anlayarak o da anneyı rahatlatıyor ya ıkı iş yapabılıyon. Ama 3.5 yasından sonra anasınfına verdiğimde artık her sey daha da yolunda idi. Okulda tüm emerjısını atıyordu akşam kendı kendıne uyuyordu sabaha kadar
Ben seneye yaza odaklandim ondan sonra rahat olucaaaam oley :) ya ama bu hallerinde çok tatlı değil mi geçen kışın videolarını izleyince bile ne kadar minik miş diyorumEn temizinden kesin 2 yıl var yani :))))