- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #49.981
Ne olduğunu bildiği aşina olduğu şeylerde yapmıyor ama merak ettiği her şeyi hala önce ağzına atarak tanımaya çalışıyor canım evet. Uyku konusuda hala dalgalı hala düzensiz hala zorbirde sizin bücürlerde bulduğu herşeyi ağzına atıyorlar mı?
Arayı açmadan yapın derım 7 yıl arayı acan biri olarak konusuyorum. İkisi birden büyür zorluğu daha fazla olsa da kardeş arkadastır kavramı pekişir amaca hizmet eder saygılar..İyi akşamlar, sevgiler, saygılar... Geceleri sabahlara kadar emen bir buçuk yaşındaki birinden bahsetmek istiyorum. Sırt ağrılarımdan da. Hunharca iki yaşa kadar emzirmeyi savunsam da durumdan çok şikayetçiyim. Vicdan yapar bıraktıramam ama ben. Boş boş dertleşiyorum işte. Eşime dedim ki, Ben oğlumuzun bir kardeşi olsun istiyorum ama doğum yapmak ve bebeğe bakmak istemiyorum. Haklısın, dedi , tek bir seçenek var, başka bir kadından çocuğumun olması!
İnşallah oğlum babasına çeker.
Aşırı zeki çünkü
İyi akşamlar, sevgiler, saygılar... Geceleri sabahlara kadar emen bir buçuk yaşındaki birinden bahsetmek istiyorum. Sırt ağrılarımdan da. Hunharca iki yaşa kadar emzirmeyi savunsam da durumdan çok şikayetçiyim. Vicdan yapar bıraktıramam ama ben. Boş boş dertleşiyorum işte. Eşime dedim ki, Ben oğlumuzun bir kardeşi olsun istiyorum ama doğum yapmak ve bebeğe bakmak istemiyorum. Haklısın, dedi , tek bir seçenek var, başka bir kadından çocuğumun olması!
Aşırı zeki çünkü
Ben TV ye telefona baktirincada vicdan muhasebesi yapıyorum malesef
:))))) Güldürdün akşam akşam ,bende kardeşi olsun istiyorum,hamile kalma kısmını istemiyorum :))))) ilk 6 ay gaz sancısı da isttemiyorummmİyi akşamlar, sevgiler, saygılar... Geceleri sabahlara kadar emen bir buçuk yaşındaki birinden bahsetmek istiyorum. Sırt ağrılarımdan da. Hunharca iki yaşa kadar emzirmeyi savunsam da durumdan çok şikayetçiyim. Vicdan yapar bıraktıramam ama ben. Boş boş dertleşiyorum işte. Eşime dedim ki, Ben oğlumuzun bir kardeşi olsun istiyorum ama doğum yapmak ve bebeğe bakmak istemiyorum. Haklısın, dedi , tek bir seçenek var, başka bir kadından çocuğumun olması!
Aşırı zeki çünkü
Okullar açılınca burda olcak :) haftaya seminerlerde meselaBabaanne gelsın o zaman sık sık görüşün
Valla canım benımkı cizgi film ve tv seyretsın ıstıyorum ama izlemiyor. Mecbur işte yapmak zorundayız arada izlemesi bence olagan. Ama çocugu uslu olanlar var oturup saatlerce oyuncakları ıle oynayan benımkı de oyle olsa izletmezdım. Ama 1 dakıka durmuyor ya benımkıYa bizim kızla evde bir gün geçirmek zorlaştı baya ,bazen mecbur bi iki iş yapım diye telefonu açıp videolarini izletiyorum yada TV yi açıyorum oyaliyorum,sonrada vicdan azabı çekiyorum, çocuğun beyni uyuşuyor diye ,iş çocuğundan daha mı önemli diyorum ,iki gündür iş yapicam diye çocuğu dışarı çıkarmadım misal
Kızlar oglumun agzı kokuyorr daha önceden böyle bır koku yoktu bır hastalık belırtısı de yok neden olabılır acaba?
Benimki yanında oturup oynarsan oynar bir süre ,ama tek başına oynamıyor maalesef,telefona çok merakli,verdim mi zor bela elinden alıyorum,tüm gün videolarını izler biraksamValla canım benımkı cizgi film ve tv seyretsın ıstıyorum ama izlemiyor. Mecbur işte yapmak zorundayız arada izlemesi bence olagan. Ama çocugu uslu olanlar var oturup saatlerce oyuncakları ıle oynayan benımkı de oyle olsa izletmezdım. Ama 1 dakıka durmuyor ya benımkı
Suan 16 dişi var. Daha diş çıkacak mı acaba bu yasta toplam kaç diş oluyor bılmıyorum baksam olurdu nettendiş geliyor olabilir mi canım belki daha önce farketmemişsindir. Asya’nın da bazen uykudan uyandığında kokuyor. Belkide artık dişleri fazlalaştığı için ve doğru fırçalayamadıkları için olabilir diye düşünüyorum ben.
Canım bizde yok ama arkadaşımın bebeğinde vardı birkaç ay önce birkaç gün sonra kendiliğinden bıraktı.Kızlar oglum kirpiklerini yoluyor sizde de var mı bu durum neden olabılır gecıcı mi acaba?
Bizimkide kendi saçını ve benim saçımı çekiyor bence geçici bir süreçKızlar oglum kirpiklerini yoluyor sizde de var mı bu durum neden olabılır gecıcı mi acaba?