- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #47.601
dişimiz yok kiKizlar ön alt dişleri oğlumun çarpık gibi yani tam düz değil normal mi sizinkiler nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dişimiz yok kiKizlar ön alt dişleri oğlumun çarpık gibi yani tam düz değil normal mi sizinkiler nasıl?
zyrtec kullandıkkızlar iyi geceler. Aranızda zyrtec ve zaditen türevi alerji ilaçlarını kullanan var mı bebeklere?
Yan etkisi var mı? Ben dün akşam verdim yarım saatte inanılmaz uykusu geldi.zyrtec kullandık
Benim kız da yapıyordy gögsum parçaladı resmen. Ac olmazsa vermıyır um artık ve doydugunu anladgmda cıkarıyırum bu şeklde biraz düzeldi ve canımı acıtıtıgı çnı ona sıyluyrdummm yalandan ağlıyırdum anlıyor mu bilemem ama ben ağlayınca cokk güzel gülüyorkızlar selam. Benim bücür emerken oynuyor deli gibi ısırıyor memeyi. Açlıktan değil öylesine emiyor bir dk sonra deli gibi ısırıp çekiyor canımın acısından ölüyorum. Sizinkilerde yapan var mı? Bırakması için ne yapmam lazım.
Ay ben onun saçlarını yerim nasıl buyumus maşallah prensesin. Bende gidiyorum ev gezmelerıne ya da bana gelen oluyor cok seviyor gezmeyi ama Baska yerde hayatta uyumaz ondan genelde ogle uykusunu uyutup oyle gidiyorum. Suan 100 km hızla emekliyo her odaya gidip cekmece dağıtıyor. Su sıralar bir yere gitmekten korkuyorum nasıl bas ederim bilmiyorum baya hızlandı cunkudişimiz yok ki
Benimki genelde dıs çıkarırken ısırıyor. Isırınca ah uh deme bence dersen daha cok ısırıyorlar oyun sanıyorlar. Ben cekıyorum ağzından hemen unutturup tekrar veriyordumkızlar selam. Benim bücür emerken oynuyor deli gibi ısırıyor memeyi. Açlıktan değil öylesine emiyor bir dk sonra deli gibi ısırıp çekiyor canımın acısından ölüyorum. Sizinkilerde yapan var mı? Bırakması için ne yapmam lazım.
Dıs cıkarırkem benimki cok fazla yapıyor gün de 4 5 kere falan. Belki dıs donemidırKızlar bebişlerden hala gece kakasını yapan var mi? Çocuğa bir haftadır ne olduysa gece yapıyor Uykudan çok sık uyandığı için mi yapıyor, yaptığı için mi çok sık uyanıyor bu nasıl bi döngü
Yok canım daha aramadılar bizi. BeklemedeyimKızamık asısı İcin aranan veya asi yaptıran oldu mu?
sayfanın 2 kiloluk bebeği şaka maka büyüdü ya çok şükür :) bizde gezmede uyumak istemiyoruz ama gittiğim yerde sallıyorum mecbur.Ay ben onun saçlarını yerim nasıl buyumus maşallah prensesin. Bende gidiyorum ev gezmelerıne ya da bana gelen oluyor cok seviyor gezmeyi ama Baska yerde hayatta uyumaz ondan genelde ogle uykusunu uyutup oyle gidiyorum. Suan 100 km hızla emekliyo her odaya gidip cekmece dağıtıyor. Su sıralar bir yere gitmekten korkuyorum nasıl bas ederim bilmiyorum baya hızlandı cunku
Bana haber verildi canım şu an asi bekliyorlarmış hemen arayacaklarmış gelinceKızamık asısı İcin aranan veya asi yaptıran oldu mu?
Gün yapıyoruz her hafta birinde toplanıyoruz,oğlanalar okula gidiyor zaten,Aysimamla gidiyoruz gittiğim yerde de uyutuyorum.Normalde de öğlen uykusunda zaman benim zaten
Kızlar bebişlerden hala gece kakasını yapan var mi? Çocuğa bir haftadır ne olduysa gece yapıyor Uykudan çok sık uyandığı için mi yapıyor, yaptığı için mi çok sık uyanıyor bu nasıl bi döngü
Canım biz gecen hafta olduk. Hemşire ateş ağrı yapan bir aşı değil dedi öyle de olduKızamık asısı İcin aranan veya asi yaptıran oldu mu?
Günaydın canım kıyamam ona ben ya.Salgın Var be kadar dikkat edersek o kadar kapıyorlar. Bir doktora götür istersen . Bizimkinde gece dön dön bir hal oldu. Ne uyuduğunu kendi anladı ne benHasan efe hasta oldu sürekli öksürüyor özellikle uyuduğunda öksürüyor ve uyanıyor çok fena
Hasan efe hasta oldu sürekli öksürüyor özellikle uyuduğunda öksürüyor ve uyanıyor çok fena
oo gözünüz aydın sizin de. bizimki de oturur pozisyondan hop öne doğru geçiyor hemen ama daha emekleme bile başlamadı :) ablasıyla aynı gidiyor diş ve emeklemede. çok tatlılar çok..Sonunda an itibariyle bizim bücürün ayağa kalktığını gördüm ya bana karada ölüm yok
Teyzesi bizimki inanılmaz tembel normalde dün geceden beri bir ayağa kalkma isteği vardı bu sabah çitinin içinde kalktı ayağa. Bütün gece seni uyutmadım ama bak ne sürprizim var dedi emekleme bizde de yok ondan yana pek ümidim de yokgeçmiş olsun canım, öksürük çok zor.
oo gözünüz aydın sizin de. bizimki de oturur pozisyondan hop öne doğru geçiyor hemen ama daha emekleme bile başlamadı :) ablasıyla aynı gidiyor diş ve emeklemede. çok tatlılar çok..
yaa minnoş, valla ne kadar geç emeklerse o kadar iyi sankiTeyzesi bizimki inanılmaz tembel normalde dün geceden beri bir ayağa kalkma isteği vardı bu sabah çitinin içinde kalktı ayağa. Bütün gece seni uyutmadım ama bak ne sürprizim var dedi emekleme bizde de yok ondan yana pek ümidim de yok