- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #47.221
tabiki söylerim canım perşembe günü saat 16ya aldım randevuyu. Neler yapmamız lazım nelerde sıkıntı var onları anlatsın. Hangi oyunlar bu aylar için iyi hangi davranışlar doğru yanlış. Bir öğrenmem lazım. Sadece sevgi ilgi herşeyi almak tamam ilk aylar için iyi. Ama ya şimdi için. Herşeyi biliyorlarken.kuzum o sac cekme bizdede var ve uykuya dalarken kendine de vuruyor arada bende tedirginim banada normal diyorlar banada soyler misin pedagog konusmalarinizi
Bir doktorarkadaşım dün akşam bana biz ülke olarak çocuğumuzun sadece bize gelmesini başkasında durmamasını kalabalıkta bile annecim annecim demesini bize sarılmasını isteriz, bunu doğru ve olması gereken gibi kabul ederiz halbuki bunu yapan bebek veya çocuğa anne/baba yeterli derecede güven verememiş çocuk her an terkedilme bir daha görememe korkusunu yaşıyor oluyor dedi. Geçen gün burda bahsettiğimiz konudan açıldı konuşmamız. Eğer yeterli güveni verebildiyseniz o bebek başka kucaklarda çok rahat durur çünkü anneye babaya geri döneceğini en ufak bir sıkıntısında yanında olacağını bilir dedi. Ben zaten tamamen uçmuştum bununla beraber pedagog şart bana dedim