- 28 Nisan 2019
- 877
- 1.528
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #46.201
kızlar herşeyi soruyorum kusura bakmayın ama yanımda soracak kimse olmayınca bende sizi yoruyorum benim bücür bir haftadan beri normalde sırtüstü yatarken başladı dönerek uyumaya. Dün gece artık tam dönmek yüzü koyun yatmak istedi. Gece 2de kalktı 2.30da yatırdım mızırdandı döndü durdu beş dk sonra baktım o yüzükoyun kolu altında kalmış düzelttim. 5.30a kadar çok güzel uyudu. Ama ben korkudan nefes aldı mı almadı mı dikildim başında. Bu hareketlilikte kaldırıyor bizi uykudan. Mutlu1anne bir oyun parkı önermişti onu aldım büyük gayet iyi dönmeye başladı onda. Bu hareketlilik yüzünden uyandığında sallıyorum hafif. Hareketliliğe alışır değil mi uykularını bölmez bu durum? Sizde durumlar nasıl?
Oyun parkının markası neydi canım?
Benimki 2 aydır yüzüstü uyuyor. Başta nöbet tutuyorduk eşimle başında şimdi biraz alıştım ama korktuğumdan sık sık kontrol ediyorum yine de. Başlarda biraz uyuyup dönemeyince ağlıyordu sık sık, şimdi de aynı yüzüstünden sırtüstüne dönmeyi bilmiyor hala ama artık daga çok yüzüstü uyumayı sevdiği için ağlamıyor pek. Bide dönmeyi öğrense hiç ağlamaz bence