- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #46.161
1 Ağustosta gördüm canm bu ayda olmadı dahaKızlar doğumdan sonra adet görmeyen var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 Ağustosta gördüm canm bu ayda olmadı dahaKızlar doğumdan sonra adet görmeyen var mi?
15 şubatta dogum yaptım henüz gelen giden yokKızlar doğumdan sonra adet görmeyen var mi?
Uzun zamandır yazmıyosun cnm nasıl gidiyo1 Ağustosta gördüm canm bu ayda olmadı daha
Kaç saatte bi emziriyorsun cnm? Acaba ben hala çok sık emziriyorum ondan mi diyorum. Insallah yapışıklık falan yoktur sadece süt koruyordur15 şubatta dogum yaptım henüz gelen giden yok
Henüz hiç adet görmedim ben.Kızlar doğumdan sonra adet görmeyen var mi?
8.00 den 3 e kadar uyusa kabulüm ya. Her saat belki daha sık acı bi ağlamayla uyanıyor. Kıpır kıpır. Dişten dedik ama 2 aydır böyle. Ne dişi ne atağı... Gücümüz kalmadı, uykumuz kalmadı. Gündüz uykusu mu? O daha berbat.Ah ah kızım 6.5 aylık ve 6.5 aydır böyle yani hiç 1 saat uyuduğunu bilmem üstelik bizim dişten falanda değil bir gün geçer diye dua ediyorum umut ediyorum .
Evet canm malesef girmeye fırsat bulamıyorum,yorgunum gerginim bu aralar hiç enerjim kalmadı.Küçük oğlum anasınıfına başlayacak onun hazırlıkları,büyük abimiz 5.sınıf onun koşuşturması var Aysima sağolsun beni emmek istemiyor 15 gündür belki 5 defa anca emdi sürekli yanında durmamı istiyor tek kol la iş yapmaktan baya kas yaptım canları sağolsun ama bu aralar gerçekten zorlandığım bi dönemdeyim.Uzun zamandır yazmıyosun cnm nasıl gidiyo
bizimki de gece inlemeye başladı. Sabah 6.45te uyandı. Bir dışarı çıkarttım 50 dk uyuttum birde şimdi 45 dk. Uyumuyor gündüzleri. Gece ağlayarak kalkıyor. Dün gece inledi. Buda mı diş yüzünden?Bu üst dişler ne zormuş bi türlü çıkamadı gitti. Salyalar şelale oldu diliyle bile kaşımaya çalışıyor yavrum yine emerken ısırmaya başladı gece yarım saatte 45 dakika da bir kalktı o da ben de bittik
Diğer belirtilerde varsa olabilir canım. Başka bir yeri de ağrıyor olabilir. Atak döneminde olabilirbizimki de gece inlemeye başladı. Sabah 6.45te uyandı. Bir dışarı çıkarttım 50 dk uyuttum birde şimdi 45 dk. Uyumuyor gündüzleri. Gece ağlayarak kalkıyor. Dün gece inledi. Buda mı diş yüzünden?
Ayak döneminden geçen hafta çıktı. O değil. 6.ay aşıdan sonra hepten bozuldu. Doktor da 15 gün süre ver dedi. Hem aşı hemde diş. Zorlanır normal dedi. İşte tek sıkıntım hiç inlemedi ona kafam takıldı. Ateşi de yok. 10 gün önce bir aya çıkar dişleri demişti. Kendi kendine şu an hiç vakit geçirmiyor. Oyalayamıyorum bile. Çok zormuş üst dişler ya biz alt dişlerde hissetmedik bile.Diğer belirtilerde varsa olabilir canım. Başka bir yeri de ağrıyor olabilir. Atak döneminde olabilir
Bizim oğlan zaten çok sık uyanırdı bu gece hepten haram oldu. Çenemize falan saldırıyor ısırmak için çok şiddetli
günaydın kızlar. Benim bücür dün gece sürekli inledi ıh ıh sesler çıkardı. Ama gaz gibi değil. Sanki hasta gibi. İnlemesi hastamı denek oluyor ateşi vs yok. Arada mızmız ama genelde keyfi yerinde. Normalde tek sefer uyanırdı dün gece 8fe yattı 11e doğru ağlayarak kalktı. Sonra 4tr kalktı. Ama 5 gibi uyudu. Memeden inmek istemedi. İnledi. Var mı başına BÖyle birşey gelen
Ateşine baktım Yoktu belkide üşüdü kuzum koşa kollu ile yatırmıştım. Havalar Biraz serinledi can vs kapalıydı.Bizimkü ateşi çıkınca bi de üşüyünce inliyor öyle
Ateşine baktım Yoktu belkide üşüdü kuzum koşa kollu ile yatırmıştım. Havalar Biraz serinledi can vs kapalıydı.
Aşılardan sonra 10 gün falan uykusuzluk normal mi
6. Ay aşılarını perşembe günü yaptırdık gece uykusu kalmadı kızımın saat başı uyanıyo ne zaman düzelir bende bilmiyorum ama şimdiden bittim yaniAyak döneminden geçen hafta çıktı. O değil. 6.ay aşıdan sonra hepten bozuldu. Doktor da 15 gün süre ver dedi. Hem aşı hemde diş. Zorlanır normal dedi. İşte tek sıkıntım hiç inlemedi ona kafam takıldı. Ateşi de yok. 10 gün önce bir aya çıkar dişleri demişti. Kendi kendine şu an hiç vakit geçirmiyor. Oyalayamıyorum bile. Çok zormuş üst dişler ya biz alt dişlerde hissetmedik bile.
Bem olmadım daha canımKızlar doğumdan sonra adet görmeyen var mi?
6. Ay aşılarını perşembe günü yaptırdık gece uykusu kalmadı kızımın saat başı uyanıyo ne zaman düzelir bende bilmiyorum ama şimdiden bittim yani
Şuana kadar bir sıkıntımız olmadı çok şükür canım ama zaten 1 yaş aşısı dışında alerjiye etki edecek bir aşı yok için rahat olsun.Alerji açısından bir etkisi olursa yazar mısın canım
1 yaş aşısı ne canm? O alerjiye etki mi ediyor? Menenjit aşısı olacak misiniz iki tipini deŞuana kadar bir sıkıntımız olmadı çok şükür canım ama zaten 1 yaş aşısı dışında alerjiye etki edecek bir aşı yok için rahat olsun.