2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
Et ne zamandır veriyorsun canım
 
Merhabalar, süt alerjiniz vardı diye hatırlıyorum ama geçti mi acaba? Bizim de alerjimiz var da. Ek gıdaya başladık ama ben henüz diyetimi açmadım. Nasıl tepki verdi bebeğiniz merak ettim. Yarın tam 6 aylık oluyoruz. Doktor kontrolde ne diyecek merakla bekliyorum. İnşallah bizimki de geçer.
 

Martın kaçında doğdu bebeğiniz bizim de süt alerjimiz var malesef
 
Benımkı bıraktı emmıyor canım bende mama verıyorum
 
Cnm kemik suyu icin nette 8.aydan itibaren yazıyor. Birde bu kemik suyunu verirken de 3 gün kuralı ile mi vericez direkt vericez mi? 7 aylik olduk Gerci biz saka maka hala korkarak veriyorum çoğu şeyi alerji olur mu diye. Masallah senin kızın alerjisi geçti sanirim yiyor her seyi. Benimki hiç su içmiyor ya seninki içiyor mu su.
 

Valla onu hiç bilmiyorum canım bizim doktor 2 hafta sonra dana eti ver dedi denerim ama 3 gün bende. Alerjisi geçti galiba inşallah geri gelmez az az veriyorum her şeyden. Benimkide ek gıdaya başlayınca 2-3 hafta hiç istemedi su şimdi şimdi içiyo ama sadece ek gıda sonrası onun dışında almıyo su bende çok vermiyorum beni emsin diye.
 
Başın saolsun arkadaşım, rabbim annenin mekanını cennet etsin.
 
Başın sağolsun canım bende annemi çok genç yaşta kaybettim nasıl bir acı nasıl bir çaresizlik biliyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…