2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
Bizim alerjiden dolayı başlatıldı . Tadım değil direk öğün vermemi istedi doktor. Ama sizin böyle bi durumunuz olmadığı için 3 gün kuralıyla azar azar gitmek mantıklı
 
Kızlar biz ek gıdaya başladık bugün 1 kasik yoğurt ile 3 gün kuralı ile tadimliklara baslicaz. Bugün yoğurdu hiç beğenmedi ogurdu ekşi de değildi halbuki hemen bir damla su verdim de öyle kusmasını engelledim. Ins ilk gün diyedir sever yarın da 2 kaşık vericem bakalım yoğurt çok önemli bir besin ins sever. Ek gıda gerçekten zormus
 
Merhaba kızlar, Pazartesi günü hava biraz esiyordu dışardaydık bizde, sakındım aslında ama çokta sıkmamıştım kuzumu, üşüttük sanırım. Gece emmek istemedi sabaha kadar da ağladı, calpol verdim üstüne biraz emip uyudu, Salı günü hiç emmedi neredeyse, dr a götürdüm kulak ve idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı üşütmüşsün ondandır iştahsızlığa dedi, hala da düzelmedi iştahsızlık ve huzursuzluğu. Bu çocukların düzenini bozmayacaksın yaa, 2 günde süzüldü resmen kuzum. Hala 2 dk emip bırakıyor normalde meme isteyen çocuk sanki emmeyi hiç bilmiyor

Hepimizin evlatlarına rabbim sağlık versin.
 
Ah canım ne zormuş gerçekten şu yaşadığın. 2 günde bende senin gibi oldum, rabbim yardımcımız olsun, inşallah kuzum da annesini üzmez memeyi ister bundan sonra.
 
günaydın kızlar. Ben aklımı peynir ekmekle yedim birşey sormak istiyorum. Sizce iki kardeş arasında kaç yaş olmalı? Şimdi ben 33ümde anne oldum eşim 43 yaşında. Bir şarkıcının eşi Doğum yapmış gördüm tam 2 yaş var aralarında. Bir özendim ki yaaa. Zaten ikinci çocuğu istiyordum. Doktor 18 ay bekle demişti. Hem beraber büyüsünler diyorum hem kıskanmasın diyorum yeni gelecek olanı. Offf kafayı yemişte olabilirim otur oturduğun yerde dedim şimdi de..
 
birde kızlar ya ben regl oldum ilk defa. Normalde benim 2 gün sürerdi. 3.gün yoktu. Şimdi 3.gün ama ilk günki gibi devam ediyor. Acaba sizlerde de ilki uzun mu sürdü? Yoksa artık böyle mi devam edecek benim dönemlerim?
 
İşte yaa! Cengaver! Benim bi taneyle ağzım yüzüm yamuldu. Gecem gündüzüme karıştı. Elim ayağıma dolaştı, feleğim şaştı. Vallahi helal. ( bence de aralarında 2-3 yaş iyi)
 
Canım valla Allah buna uzun ömür versin. Ben bebek bakmanın bu kadar zor ve meşekkatli oldugunu bilmiyordum. Acı tecrübelerle öğrendim :) Allah isteyenlere versin artık. Bu bebeğimi inş layık ile büyütücem. Eğitimi ile giyim vs her seti ona harcıcam büyüttüm mü de oh gez toz yeter Bi cocuk. İkinciyi düşünüyorsan da bravo canım. Bi ara aklımdan gecer gibi olmuştu ama vazgeçtim. Cidden çok zor hem şimdi hemen ikinciyi yapıp ilk cocugumu da zora sokamam. Oda ilgi bebeği şu an tabi senin fikrin
 
Bende o konuda işte ikilemde kaldım. İlgi kaysın istemiyorum bir taraftan bir taraftanda ilk zorluğu geçti ya çabuk unuttum hemde yaş geçiyor diyorum. Bebe olayının asıl kucağına aldığında başladığını bende sonradan öğrendim :)) ama özledim de ilk o yumuk zamanlarını. Ben annemi kaybettiğimden kardeşin ne kadar önemli olduğunu gördüm. Bize birşey olursa kardeşi olsun istiyorum. Ama sanırım birkaç sene bekleyeceğim. Menopoz yaşı düştükçe bende korku başladı acaba olmaz mı demeye başladım. Öyle ikilemlerde gidip geliyorum.
 
İşte yaa! Cengaver! Benim bi taneyle ağzım yüzüm yamuldu. Gecem gündüzüme karıştı. Elim ayağıma dolaştı, feleğim şaştı. Vallahi helal. ( bence de aralarında 2-3 yaş iyi)
O bende de var ama işte ben zoru çabuk unutuyorum buraya uyumuyor diye konular açtığım zamanları unuttum
 
33 yas gayet normal canim bence hic acele etme yas aralgi 2 yas biraz zor oluyo iko yasndaykn tuvlt egtimi falan geliyo kardeste gelms zaten duygusal.olark farkli hissederkn tuvlt egtimi zorlasiyo 2yas ikinci ergenlik diyolar ablamn cocukalri iki yas arayla epey zorlandi he diyceksn sen 3 yas verdn ara zorlanmadn mi bende cok zorlandm ama en azndan buyugnn uyku saati beslenme saati gece kacrmalari falan olmadi tabyki kisknclklar falan cok fazla oldu ama en azndan duzen acisindan cok sasmadi buyugnn obur trlu evde duzen kalmiyo buyudukcede kiskanclklar daha fazla ablamnkiler daha cabuk kisknclgi atlatti :) artilari eksileri sen bilirsn:)
 
Günaydın kızlar dün ek gıdaya ilk girişi yapmıştık biliyorsunuz oglum ishal oldu tüm gece hala yapıyor anlamadim yoğurttan mi oldu ek gıdaya geçişte normal mi yaşayan var mi?
CAnım yoğurt alerjen bir besin olduğu için dikkat etmen lazım. Döküntü var mı? İshali geçene kadar ara ver bence sonra tekrar dene .
 
Canım ben de düşünüyorum, hatta yenidoğan kıyafetlerini yıkadım, ütüledim ve kaldırdım. Herşeyi güzelce saklıyorum. Kısmetse 3 yıl sonra düşünüyorum. Çünkü ev aldık, ona göre plan yaptık. Ücretsiz iznim bitince 1.5-2 yıl çalışmam gerek. Ben 29 oluyorum 2 gün sonra. Bakalım.
 
CAnım yoğurt alerjen bir besin olduğu için dikkat etmen lazım. Döküntü var mı? İshali geçene kadar ara ver bence sonra tekrar dene .
Benim doktor ilk yoğurtla başla dedi bazı doktorlar sebze ya da meyve ile başlatıyor. Doktora msj cektim nedeni yogurt olmayabilir takip et dedi. Sümüksü bir yapı var kakasinda pirtliyor bir damla kaka öyle 5 6 kere yaptı geceden beri. Yoğurt vermicem birkaç gün ara verdim.ek gıda denememize. Sonra sebze ya da meyve ile başlayayım yoğurdu sona bırakayım diyorum. Senin doktor önce neyden başlattı. Benim bebeğin konakları da geçmedi zaten az da olsa kalıyor kafada alerjik bir bebek ama çok belirtisi olmadığı için anlaşılmadan atlatilma ihtimali var mi?
 
Kızlar ikinciler konuşulmuş sanirim size tavsiyem arayı çok açmayın 3 4 yas ideal bence. Birlikte büyürler sonra rahat edersiniz. Ben 7 yıl ara verdim aslinda 3 yıl sonra ikinci bebegi denedik ama kaybettik 3 aylikken ondan sonra o korkuyla bir 3 yıl daha gitti. 7 yil vermenin artıları da yaşiyorm abisi baya bakiyor yardımcı oluyor abisi uyutuyor bazen o derece ama mesela ailecek sinemaya 5 yıl gidemicez oysa 2 yildr gitmeye baslamistik:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…