- 26 Şubat 2024
- 4.866
- 4.690
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de bi süredir kısa cuma günü 23 mm idi yatış falan yapılmadı evde dinleniyorum yarın tekrar komtrolüm var. Neden yatış verdiler ki sanaKızlar merhaba
Böbrek genişliği var diye şehir hastanesinde bir doktora geldim. Rahim ağzı kısalığı görüldü 20 mm miş yatış verdiler. Var mı aynı durumda
Tam 20 dakika hıçkırdı yemekten sonra baharatlı yedim sanırım o yaptıDaha gece olmadı bebo iki kere hıçkırık krizine girdi, sizinkiler de hıçkırıyor mu ya çok komik
Çok güzel olmış benn de 48li düşünüyorum. 25 tane de açacak yaptıracağım48 bebeğim
Ben de 30 magnet yaptırdım 48 çiko yeterli 100 lü yaptırsam çok gelecek her gelen bi tane alsın işte belki ortasına badem şekeri koyarım gözüme az gelirseÇok güzel olmış benn de 48li düşünüyorum. 25 tane de açacak yaptıracağım
MasallahhhhKızlar ilk defa 1. Saat şekerim 98 çıktı çok mutluyum
Tam şuan hıçkırıyorTam 20 dakika hıçkırdı yemekten sonra baharatlı yedim sanırım o yaptı
Ama sanki yediklerim 30 dakika içinde yok oluyor gibi hissediyorumMasallahhhh
Çok tatlılar yaTam şuan hıçkırıyor
Olsun kuruyemiş ye hiç cıkarmıyo yemekten sonra şekeriAma sanki yediklerim 30 dakika içinde yok oluyor gibi hissediyorum
Hamileyiz ya hepsinin ayarları bozuldu valla. Geçen bir arkadaşım da diyor ki boşanıp birlikte yaşasak daha mutlu bi hayat sürerizblocked garanti bankası bile adamdan daha çok doğum günümü kutladı ah yakın olsaydık keşke valla harika olurdu… çok teşekkür ederim canım
Kuruyemişi hep unutuyorum ya evet biraz fındık fıstık iyi giderOlsun kuruyemiş ye hiç cıkarmıyo yemekten sonra şekeri
Başta 10 mn görüldü sonra 20 mm gördü perinatolog doktoru. Nstye bağlandık ağrı görüldü serum verildi ciğer geliştirici vuruldu. 25 mm olması bekleniyormuş bu haftalarda Pregston fitil verildi. Hiç bilmiyorum zaten ne ağrım var ne bişey bambaşka bir durum için geldik bu farkedildi. Su gibş akıntım yoğundu son zamanlarda ağrım vardı ama sadece ilk ayağa kalktığımda falan.Benim de bi süredir kısa cuma günü 23 mm idi yatış falan yapılmadı evde dinleniyorum yarın tekrar komtrolüm var. Neden yatış verdiler ki sana
Tam olarak neye benziyorDaha gece olmadı bebo iki kere hıçkırık krizine girdi, sizinkiler de hıçkırıyor mu ya çok komik
Merhaba Hangi şehirdesiniz acaba Ankara mıBen özele gidiyordum kadın doğumcum kendi önerdi çalışmak istemezsen rapor verelim diye. Heyet raporu idi. Diğer doktorlar onayladı hemen yani elektronik sistemmiymiş otokratik onaylanıyormuymuş neymiş hemen verdiler
Bugun doktora sordum bende pit pitlar oluyo diye kendi yapiyo endiselenme dedi hickirik demedibu hafta okadar cok oluyokiDaha gece olmadı bebo iki kere hıçkırık krizine girdi, sizinkiler de hıçkırıyor mu ya çok komik