2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
Günaydın kızlar sonunda 4.ay aşımızı olduk bakalim sonrası ne olacak. Rota var 5 buçuk aylıkken. Hic kilo almadığını söyledim hemşireye 4.ve 5.ay normal sayarız dedi.
Geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız atlatırsınız . Bizimde 27’sinde. Ama ben rotayı yaptırmıcam alerji çıktığı için diğer aşıları yaptırıcam sadece.
 
Çok teşekkürler harika bilgiler
 
Geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız atlatırsınız . Bizimde 27’sinde. Ama ben rotayı yaptırmıcam alerji çıktığı için diğer aşıları yaptırıcam sadece.
Alerji kesinleşti mi? Kıyamam ya ondan ağlıyormuş. Sen sordum demistin doktor yaptırabilirsiniz rotayı demişti öyle demistin sen mi dedin başkası mi yoksa? Birinci dozu yaptirmistin ikinci dozu yaptırmican o zaman. Hayırlısı olsun cnm tez zamanda alerjisi gecsin kuzunun
 

Evet canım maalesef. Ya istanbuldaki doktor yaptır dedi ama alerjide bir numaralı bir doktor var ankarada bülent şekerel o önermiyormuş onun hastalarıyla konuştumda. O yüzden yaptırmıcam.
Çok geçmiş olsun. Ne alerjisi çıktı acaba ? Tanıyı nasıl koydular ?
Henüz ne alerjisi belli değil. Şuan süt ve yumurta diyetindeyim. Bakalım şikayetler biterse demek ki bunlara varmış dicez. Aksi takdirde yenileri eklenicek. Deneme yanılmayla bulunuyo . Ama ben ağustosta ankarada ki bülent şekerele gidicem 6 aylık olunca. Rota aşısı bülent bey önermiyor o yüzden yaptırmıcam.
 
Canım çok teşekkür ederim inşallah .çok geçmiş olsun canım alerji zor bi durum .Büyükte yaşadıgım için biliyorum .umarım en kısa zamanda düzelir
 

Ne gibi bir etkisi oldu rotaya canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…