2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
Aynen cnm1 yaşından sonra yaptircam . Bende tetenos aşımı oldum 5 yıl koruyormuş sadece bende ömürboyu sanmistim. Oğlumla ikimizde aşılı yorgunuz:)
 
Arkadaslar hepimiz elbette cocuklarimiz icin en dogrusunu isteriz, o yuzden birbirimize danisiyoruz ne mutlu bize. Sizler de takip ediyorsunuz instagramda ali fuat serpen, guncel anne, cocuk dr nurselina vs. Hepsi menenjit asisina 1 yasindab once baslanmasini oneriyorlar. Hem b tipi hem de konjuge asilarin sadece kontrol dozu 1 yas sonrasi diye ustune basa basa belirtiliyor. Ne kdr erken baslanirsa o kdr iyi diye vurguluyorlar. Ben bu yuzden dr degistirdim. Hepimizin evlatlari saglikli olsun.
 
İlk kızıma hamileyken 2 doz yaptırmıştım tetanozu, bunda tek doz yaptırdım.
5.5 yaşında olan kızım içim sordum riskli gruptan çıktı mı diye, 'o artık risk grubunda değil, şimdiye kadar karşılaştıysa karşılaşmıştır menenjit mikrobu ile' dedi. Büyüğe gerek yok artık ama küçüğe mutlaka yaptır diye de ekledi.
Pahalı olduğu için almıyor devlet, yoksa çok önemli aşılar dedi. Ben de tabi parası olanın çocuğu yaşasın, fakirinki ölsün politikası dedim. Öyle bitirdik sohbeti
 
canım senin dr onermıyor asıl. sen bı daha gorus ıstersen belkı yanlıs anlamıssındır. asının etkısı azalmasın bos yere.
 

Eklentiler

  • thumbnail_Screenshot_20190508-120049_Instagram.jpg
    101,3 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Merhaba Ben doktoruma sordum kesinlikle uyandırma uykusunu bölersen huzursuz bebek olur dedi. 6 saate kadar uyuyabilir artık dedi. Büyüme hormonları uyurken salgılandığı için aslında içtiği süt kadarda uykuyla kilo alıyor bebişler aklında olsun. Baktın uzun uyuyor gece sütünü sağarsın stok yaparsın.
 
Arkadaşlar -16 derecede buzlukta saklanan sütler 3 ay mı yoksa 6 ay mı bozulmadan durabilir ? Bası sitelerde 3 bazılarında 6 denmiş. Siz ne düşünüyorsunuz?
buzdolabının dondurucu bölümünde 3 ay süreyle saklanabiliyor. -20 ve üzeri dereceye sabitlenen bağımsız dondurucularda 6 ay olabilir deniyor ama o bile tartışmalı bazı kaynaklarda. benim ayrı bir derin dondurucum yok, sadece buzdolabımın dondurucusu olduğu için -16/18 derece 3 ay benim durumumda. depolamaya başlamadım daha. baslasam iyi olacak ama işe başlamama var diye sallanıyorum.
 
Aynı beni tarif etmişin demistim daha önceki sayfada benimki çok emmiyor uykudan aliyor kiloyu boyu da uyku sayesinde yoksa cidden bu emmeye hiç kilo alamazdı. Mıy mıy emiyor ben gece 12 de emdirip sabah 6 ya kadar uyuduğunu bilirim ama bu aralar emmek icin kalkıyor agzinda durcak meme emdiginden degil fantezi olsun:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…