2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
Evet zaten orada anlatılan gibi bebek olsalar daha ne isteriz Bizim düzgün olan bir gece uykumuz vardı 5 gündür o da gitti. Gündüz zaten bölük pörçük 2 saat uyursa ne ala. Gece 4 te ve 7 de kalkıyordu ben de uykumu alabiliyorum. Şimdi 1-3-5-7 diye 2 saatte bir kalkmaya başladı inşallah geçicidir yoksa yandık. Gece kalktığında emip hemen geri uyuyor beşiğinde hiç sallamıyorum ama 2 saatte 1 olunca zor oluyor. Yalnız dikkat ettim de herkes aynı durumda en uyuyan bebişler bile uyumuyor bu sıralar demekki bu ay böyle geçecek.
 
Günaydın kızlar. Bugün hem idrar yolu için kontrolümüz hemde 2. Ay kontrolümüz var. Bakalım Asya htun ne durumda. Kilo ve boydan ziyade enfeksiyonunu merak ediyorum inşallah geçmiştir.
Kız Pazar Pazar ne kontrolü? İnşallah enfeksiyon geçmiştir kuzum çok zor o.
 
Kız Pazar Pazar ne kontrolü? İnşallah enfeksiyon geçmiştir kuzum çok zor o.
Kuzum doktorumuz kongreye gidicekmiş yarın bugün poliklinik açtı oyüzden gittk. Çok şükür geçmiş enfeksiyon. 1100 gr almışız 1 ayda. Boyumuzda 4,5 cm uzamış. Çok şükür şimdilik haberler iyi. Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin.
 

Benim derdim sık kalkması değil de gece uykusuna geçişinin bozulması. Yatırdığımın 1 saatine uyanıp 3-5 saat uyanık kalmak istiyor. Sanki gece uykusuna yatmadı da gündüz uyanıklığı gibi. Her gece böyle yapmıyor ama bu ara 2 gün iyiyse 2 gün kötü. Yoksa kalksın emsin uyusun çok problem değil.
Bir de ben beşiğine koyamıyorum hala. Kollarını yarım kundak yapıyorum çünkü sıçraya sıçraya kendini uyandırıyor. Kundak yapınca da korkuyorum çünkü kıpırdaya kıpırdaya yüzüstü çeviriyor kendini, burnu kapanır gömülür de diye çok korkuyorum. O yüzden gözümün önünde dursun şimdilik. Ne zaman dönmeye başlar da kundağı bırakırsak koycam kendi yatağına. Döne döne uyusun ondan sonra.


Hadi gözün aydın canım. İyileşmesine çok sevindim. Maşallah güzel de kilo almış. Aferin Asya'ya
 
Ohh canim masallah cok sevindim sizin adiniza saglikli olsunda aglamalar da gecer canım darısı bize insallah
 
maşallah çok sevindim canm,darısı bize diyeceğim ama çok umutlu değilim
 
Amin

Maşallah asyaya
 
Amin canım inşallah dediğin gibi olur.. Bende hamilelikte 5 6 kilo aldım ama şimdi yiyip yatıyoruz süt olsun diye dediğin gibi şimdi daha çok kilo aldım :) spor yapıcam üşeniyorumda
 
Allah yar ve yardmcinz olsn canm.kotu gunlerde gecer elbet birazcik sabir
Çok geçmiş olsun canım,Allah tez vakitte şifa versin inş eşine.ameliyata, kemoterapi ye gerek kalmadan sağlığına kavuşsun inş.
İnşallah çok sağolun allah razı olsun sizden güzel dualarınız için.. Sabırdan başka elden bişey gelmiyoki zaten canım 6 senedir sabır taşına döndüm bakalım nekadar daha dayanıcam :)
 
Canım Allah’ın izniyle atlatacaksınız bunları inşallah

Kiloya çare varsa bende alırım bi dal. Yürüyüşten başla şansımız yok aslında.
İnşallah canım ❤❤ bugün başlicam diye diye 2 ayı geçircem galiba spor olsun diye kolumu kaldırmaya bile üşeniyorum
 
Masallah cok iyi almis kiloyu da boyu da guzel uzamis darisi başımıza.
 
allahim.yardimciniz olsun canim,burada hepimizin duasini aliyorsunuz. ins ilaclar fayda eder en iyi sekilde,ailesi de hep boyle iyi ve fedakar kalsin ins.. rn azindan bu size bir ferahlama veriyorm muhtaclik zor olsa gerek,en tez zamanda bu yuku de uzerinizden silkeleyip atacaksiniz insallah. bebise de gecmis olsun cnm ,opuldunuz :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…