2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
Kızlar sonuclarin hepsi iyi ama anti rubella igg ve anti rubella igm biraz yüksek çıkmış riskli gördü perinatoloji bölümüne yönlendirdi çok moralim bozuk
 
DAYANIKLILIĞIN MI AZMIŞ ..NESİ KÖTÜ YÜKSEK ÇIKAN DÜN BİRİ DAHA MI VARDI ..BİR DİĞER ARKADAŞTA İYİ Mİ DEMİŞTİ NE ?!
Oyle biliuorum bende. Yüksek çıkınca daha önce geçirmiş ve sayanikliligi varmış diye biliyorum ama bunun için neden başka bilime sevk etmisler ki? Herhalde yanlış biliuorum dedim böyle olunca
 
neresindensiniz antalyanın :) evet buralar güzel. teyzleer falan hep köyünden bahçesinden getiriyor her şeyi. ilaçsız tarım yapanları bulmak diğer illere nazaran cok daha kolay.
Aynen canım benimkide öyle bırak yediği kadar yesin zorlayınca yiyeceği varsada yemiyo :)


ben o bakımdan şanslıyım biraz. kayınvalidemler istanbulda yaşıyor. 3 ayda bir ancak gelirler. annem bize yakın ama o da hafta da 1. şımartan yok yani açıkçası. ama ben peşinden koşmuyorum cocukların. o bakımdan rahatım biraz. oğlum her şeyi yerde kızım pek seçicidir. bende yediği kadar diyorum. sağlığı falan yerinde. haftasonları da çayır çimen olan yerlerdeyiz. doğada özgürce koşup eğleniyorlar. kızım cok sakinde oğlum işte birazcık hareketli. olacak o kadar da ya.


çok sevindim senin adına kuzum. benimde 4,5 da randevum var. çok merak ediyorum bebeğin durumunu. çok sevindim senin adına da. tahlillerinden güzel çıkar umarım. haber ver olur mu?
 
bakalım cnm çok olmasada azıcık ucundan bulansın kusturmasın hissettirsin yeter :KK70: çok şeymi istedim acaba
Kusmam geçti bi kaç gündür midem karışıyomul gibi bi histe yok ama hiçbir şey yemek istemiyorum iştahla bir şey yemeyi özledim resmen şükret şükret fena bir şeymiş bu:halay:
 
Kusmam geçti bi kaç gündür midem karışıyomul gibi bi histe yok ama hiçbir şey yemek istemiyorum iştahla bir şey yemeyi özledim resmen şükret şükret fena bir şeymiş bu:halay:
biliyorum cnm senden beterini yaşadım düzelirsin en kısa zamanda inşallah :KK43: bebişler sağlıklı olsunda biz acısını çekmeyede razıyız ama benim bu hamileliğim kolay geçicek heralde. İlk oğlumda çok çektim diye galiba allah gördü halimi acıdı buna dert vermiyo şükür :p
 
X