- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #2.001
15 8 yani dimi. Evet yaa 12 haftaya kadar çok var ara ara muayne fena olmaz:)
evet pardon öyle yazmak gerekti..
kaçamak yapabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 8 yani dimi. Evet yaa 12 haftaya kadar çok var ara ara muayne fena olmaz:)
Limandayim bende konyaaltında :) hangi doktora gidiyorsun peki?Ya ne güzel :) Merkezdeyim kızıltoprakta oturuyorum.
Sen ne taraftasin?
Heey!! Selamlar. Benim bebişim 13-14 şubat arası doğacakmış. 14 olsa süper olur hehehe istanbulda olan var mı?
Canim kac yasindaydi kizin Benim dogdugunda 3yasinda olacak daha konusmuyo ve hassas bi cocuk o yuzden Cok uzuluyorum[/QUOTE]Ya ben de mutluyum çok sürpriz oldu ve hemen adapte oldum. Kendime çok şaşırıyorum,ağzımda uçuk cıktı gerçi demek ki stres te yapıyorum farkında olmadan. Ama battı balık yan gider hesabı çok rahat bir anne oldum galiba. Yeniden tekme yemek fikri heyecanlandirmaya bile basladi
güzel haberlerini bekliyoruz:) Hamileliklte daha ne rüyalar görcez:)Slm kızlar nasilsiniz.masallah ne kadar çok şubat annesi eklenmiş ne güzel. Ben cok heyecanliyim ya 2 gün kaldı doktora gidecem kese belki de kalp atışı. Dün gece ruyamda kanamam oluyordu baya kan geliyordu pihtili değerimde 1 e düşmüş kimyasal gebelik diyorlardı ama ben hiç üzülmüyordum. Sabaha karsi uyandım bir daha uyuyamadım. Rüya da olsa kötüydü Allah hayra cikarsin inşallah kimse böyle rüya gormesinde yasamasinda
Mustafa Torgaç ablamin doktoruydu tanıyordum ben de devam ettim ona :) tanıdığımız 3 kisi daha önce dogumunu ona yaptırmışti memnunum cok iyi bir doktorLimandayim bende konyaaltında :) hangi doktora gidiyorsun peki?
Masallaj canımmmEki Görüntüle 2158390 Günaydın kızlar, benim bata 2 gün var ama 3 gündür yaptığım testler pozitif, yukarıdaki bu sabah yaptığım son test. Sanırım hamileyim ben de ve kısmetse şubat annesi olacağım inşallah. Ben de katıldım aranıza daha doktora gitmedim, pazartesi gitmeyi düşünüyorum.
Ah evet yaa ben de çok fazla rüya görür oldum. yarım saat kestirsem bile ne rüyalar görüyorum anlatamam. Hamilelikte çok rüya görüldüğünü daha önce duymuştum ama bu kadar yoğun olabileceğini hiç sanmıyordum.güzel haberlerini bekliyoruz:) Hamileliklte daha ne rüyalar görcez:)
Muayene ücreti ne kadar? Hangi hastanelerde doğum yaptiriyor?Mustafa Torgaç ablamin doktoruydu tanıyordum ben de devam ettim ona :) tanıdığımız 3 kisi daha önce dogumunu ona yaptırmışti memnunum cok iyi bir doktor
Ben şuan medical parka gidiyorum ama tabi antalya medicalpark. Acayip sıra oluyor. Tek sıkıntım sıra beklemek. Geçen yarım saat sıra bekledim. Randevum olduğu haldeOglumu Ankara medical parkta doğurmuştum insallah o günleri Rabbim gösterirse ikinciyide orda doguracagm var mı medical parka giden
güzel haberlerini bekliyoruz:) Hamileliklte daha ne rüyalar görcez:)
Çok doğru söyledin. Bence de bir liste olmalibir listemi oluştursak kilo yaş hangi şehir vs kalp atışı duyuldu vs gibi?
ocak annelerinde var öyle bir liste
öyleyse bi ramzi teorisi yapalım..bebek kesede ne tarafta duruyordu..ve karın mı yoksa vajinal ultrason muydu ?Ay rüyada evli bir kişinin gelinlik giymesi kız çocuğu olacağıni gösterirmis :) ayyy hadi bakalım.