- 18 Nisan 2018
- 117
- 124
- 41
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #2.021
Yaa ben rüyamda bile yemek görür oldumm baş dönmesi bendede oluyor progestan kullandiğim içinmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal değil doktora görün derimKızlar idrardan sonra kahve ve hafif çok hafif pembe leke geldi peçeteye normal mi? Doktora gidicem şimdi size de sorayım dedim
ben kolan hastanesinden randevu aldım cuma günü. bakalım benim doktoru herkes övmüş ama nasıl biri göreceğiz :)Bağcılar medipole.. orda çok tatlı bi bayan var ilk gebeligimde beni o kadar rahatlatiyodu ki yine ona gidiyorum.. Suna özdemir adı.. siz nereye gidiyosunuz
sen başladın mı canım takibeBenimde 12subat gozukuyor. Atasehirde oturuyorum ben
Ay rüyada evli bir kişinin gelinlik giymesi kız çocuğu olacağıni gösterirmis :) ayyy hadi bakalım.
Yani belki önceden görüyoruzdur da hamilelikte hepsini hatırlıo insan :)Ah evet yaa ben de çok fazla rüya görür oldum. yarım saat kestirsem bile ne rüyalar görüyorum anlatamam. Hamilelikte çok rüya görüldüğünü daha önce duymuştum ama bu kadar yoğun olabileceğini hiç sanmıyordum.
Ben oluşturdum ilk başta hatta ilk kendimi yazdım .herkesn tamamlamasını bekliyorum henüz herkes duymadı. Ama duyanlar yazabilirler beni etiketleyip .bir listemi oluştursak kilo yaş hangi şehir vs kalp atışı duyuldu vs gibi?
ocak annelerinde var öyle bir liste
yaş 31Ben oluşturdum ilk başta hatta ilk kendimi yazdım .herkesn tamamlamasını bekliyorum henüz herkes duymadı. Ama duyanlar yazabilirler beni etiketleyip .
ellerine sağlık
En son beta hcg kaçtı.Kızlar doktor yerleşme kanamasıdır dedi, hormon testi aldı bakalım. Kesem belli değil daha.
benim de 22 subat gorunuyor. tabi doktora gidincr netlesirBen de merak ediyordum aynı tarih var mı diye. Siz de yeni mi öğrendiniz ben pazar günü anladım babalar günü hediyesi oldu
150 tl olmuştur sanirim henuz gitmedimMuayene ücreti ne kadar? Hangi hastanelerde doğum yaptiriyor?
Bende pazar gunu anladim bababal gunu surprizi yaptm en harika zamana geldi cok skur :)))) cok sansliyiz :)))Ben de merak ediyordum aynı tarih var mı diye. Siz de yeni mi öğrendiniz ben pazar günü anladım babalar günü hediyesi oldu